Тресене на волан...
Модератори: Ilko Ivanov, mad_presley, Технически модератори
33 мнения
• Страница 3 от 3 • 1, 2, 3
- D.Pavlov
- младши ентусиаст
-
- Кара: Е38
- Мечтае да кара: Е38
Re: Тресене на волан...
Колеги и мен имаше този проблем, при мен се оказа че ми задържат спирачните апарати, след разглобяване и почистване при мен проблема изчезна НАПЪЛНО! Не мога да си го обясня, но е факт!!! Ако нямате нищо разбито от пред проверете си апаратите!!
"Не става само с ядене , трябва и акъл!!!"
- BoBoGTO
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: BMW 540i
- Мечтае да кара: Lancia Thesis повече от всякога!
И при мен спирачният апарат беше сменен. Но проблема не беше от него. Просто когато се прецака тотално, диапазона на тресене се увеличи. Смених го и отново всичко се върна в "нормалния" диапазон.
А другия диск изглежда в нормални температурни граници, за разлика от този, който задържаше. Просто няма никакви симптоми на проблеми. До няколко дена ще ви кажа дали са се оправили наистина нещата от носачите.
А другия диск изглежда в нормални температурни граници, за разлика от този, който задържаше. Просто няма никакви симптоми на проблеми. До няколко дена ще ви кажа дали са се оправили наистина нещата от носачите.
- BoBoGTO
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: BMW 540i
- Мечтае да кара: Lancia Thesis повече от всякога!
Смених тампоните на кривите. Всичко изглеждаше решено до днес. След един завой около 80 пак тресе. Много по-малко от преди, но тресе. Следва смяна на правите, ще сменя и външните накрайници на рейката и ако и от това не се оправи не знам вече. Има ли какво друго да сменя по предницата?
33 мнения
• Страница 3 от 3 • 1, 2, 3