ПРОБЛЕМ С ГОРИВНАТА СИСТЕМА НА BMW 525 D E 39 163 КС
Модератори: Ilko Ivanov, mad_presley, Технически модератори
4 мнения
• Страница 1 от 1
- todorov_bmw
- Потребител
-
ПРОБЛЕМ С ГОРИВНАТА СИСТЕМА НА BMW 525 D E 39 163 КС
ЗДРАВЕЙТЕ КОЛЕГИ ,
ИМАМ НУЖДА ОТ ПОМОЩ. ПРЕДВАРИТЕЛНО ВИ БЛАГОДАРЯ ЗА КОЕТО . СТАВА ВЪПРОС ЗА BMW 525 D E 39 163 КС . ПРОБЛЕМА Е СЛЕДНИЯТ : КОЛАТА СИ РАБОТЕШЕ ПЕРФЕКТНО ДО ПАРКИРАНЕТО И. СЛЕД ОКОЛО ЕДИН ЧАС ИСКАХ ДА ПОТЕГЛЯ , НО НЕ ИСКАШЕ ДА ПАЛИ. СТАРТЕРА ВЪРТИ , НО СЯКЪШ НЯМА ГОРИВО. /ЕСТЕСТВЕНО , ЧЕ В РЕЗЕРВОАРА ГОРИВО ИМА/. СПОРЕД МЕН ПРОБЛЕМА Е В ГОРИВОЗАХРАНВАЩАТА СИСТЕМА. НО ПОНЕЖЕ НЯМАМ ОПИТ С ТОЗИ ВИД КОЛА , ЩЕ СЪМ ВИ БЛАГОДАРЕН , АКО НЯКОЙ МОЖЕ ДА МИ ПОМОГНЕ С ОПИТ ИЛИ СХЕМА НА ГОРИВНАТА СИСТЕМА.
MOD EDIT: Писането с главни букви не е никак желателно!!!
ИМАМ НУЖДА ОТ ПОМОЩ. ПРЕДВАРИТЕЛНО ВИ БЛАГОДАРЯ ЗА КОЕТО . СТАВА ВЪПРОС ЗА BMW 525 D E 39 163 КС . ПРОБЛЕМА Е СЛЕДНИЯТ : КОЛАТА СИ РАБОТЕШЕ ПЕРФЕКТНО ДО ПАРКИРАНЕТО И. СЛЕД ОКОЛО ЕДИН ЧАС ИСКАХ ДА ПОТЕГЛЯ , НО НЕ ИСКАШЕ ДА ПАЛИ. СТАРТЕРА ВЪРТИ , НО СЯКЪШ НЯМА ГОРИВО. /ЕСТЕСТВЕНО , ЧЕ В РЕЗЕРВОАРА ГОРИВО ИМА/. СПОРЕД МЕН ПРОБЛЕМА Е В ГОРИВОЗАХРАНВАЩАТА СИСТЕМА. НО ПОНЕЖЕ НЯМАМ ОПИТ С ТОЗИ ВИД КОЛА , ЩЕ СЪМ ВИ БЛАГОДАРЕН , АКО НЯКОЙ МОЖЕ ДА МИ ПОМОГНЕ С ОПИТ ИЛИ СХЕМА НА ГОРИВНАТА СИСТЕМА.
MOD EDIT: Писането с главни букви не е никак желателно!!!
- Ivo_Borisov
- старши ентусиаст
-
- Кара: E39 530D
Re: ПРОБЛЕМ С ГОРИВНАТА СИСТЕМА НА BMW 525 D E 39 163 КС
Колега не пиши с главни букви че тук това се смята за викане!
За проблема- колко гориво имаш в резервоара? Ако е под или около 15 л това е наистина много дискутирано и проблема обикновено е помпата в резервоара.
За проблема- колко гориво имаш в резервоара? Ако е под или около 15 л това е наистина много дискутирано и проблема обикновено е помпата в резервоара.

- Владо
- старши ентусиаст
-
- Кара: myCar 5.3. and iCar 3.9.
- Мечтае да кара: още по-бавно
- Детайли за колата: ...
01" 525d m57
04" X5 m57
06" Liberty 2,8 CRD
ако ти се случи пак, тропни силно с крак по пода пред седалката ти... палиш и заминаваш, ако си с късмета си този ден... ако не, от една до няколко стотици, в зависимост коя помпа купуваш...
късмет...
късмет...
- todorov_bmw
- Потребител
-
извинения за главните букви, благодаря на всички които сте ми писали.
4 мнения
• Страница 1 от 1