Модул "Следвай ме вкъщи" - инсталация
Модератори: mitaka7, ©, Dimitroff, Гецата, Технически модератори
19 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2
Re: Модул "Следвай ме вкъщи" - инсталация
Модулът представлява точно това, което са обяснили колегите по-горе. При отключване/заключване на автомобила светят от 10 до 30 секунди предните фарове (или каквото си настройш). Модулът е универсален, т.е. става за всяка една кола - не е само за БМВ. При мен работата е следната, че искам да свържа двете малки светлини за мъгла (фейслифт) + габаритите, които в случая са Angel Eyes. Процедурата е малко по-сложна, но крайният ефект е добър и радва окото.
narf написа:Модулът представлява точно това, което са обяснили колегите по-горе. При отключване/заключване на автомобила светят от 10 до 30 секунди предните фарове (или каквото си настройш). Модулът е универсален, т.е. става за всяка една кола - не е само за БМВ. При мен работата е следната, че искам да свържа двете малки светлини за мъгла (фейслифт) + габаритите, които в случая са Angel Eyes. Процедурата е малко по-сложна, но крайният ефект е добър и радва окото.
И всичко което си направил с допълнителен модул, се съдържа в оригиналния. Само трябва да се кодира.
- NikVanov
- ентусиаст
-
- Кара: X3 E83 2.0d 2006; 316 i 1999;
И аз не можах да разбера целта на упражнението /и допълнителния модул?/. Какво значи ,,радва окото""? Замисълът е да се прибереш до входната врата и да си отключиш на светло. Или трябва да правиш илюминации на някой? Но нейсе, всеки е свободен да прави каквото си иска с колата, въпрос на вкус, а там еднакви мнения няма. Дано колегата си го е включил успешно /модула/ и да напише как е станало, за да се приключи с темата.
- unikalen88
- старши ентусиаст
-
- Кара: BMW 330cd
19 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2