тампони на носачите
Модератори: mitaka7, ©, Dimitroff, Гецата, Технически модератори
47 мнения
• Страница 4 от 4 • 1, 2, 3, 4
- Е.Димитров
- старши ентусиаст
-
- Кара: F
- Мечтае да кара: Самолет
Re: тампони на носачите

Тези тампони стават ли да се заменят с такива от ///М3-Е46,че имам 2 броя оригинални и се чудя дали да ги метна на моята
- sttekata
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: BMW 216i Gran Tourer 109hp, 05.2019
- Мечтае да кара: Only BMW
Re: тампони на носачите
Колеги имам следния проблем, т.е. не зная дали е проблем затова искам да ми кажете вие:
След като вдигна колата на крик и увиснат гумите левия носач издърпва вътрешната част на тампона, докато десния си стои здраво без да изкача носача с част от тампона.
Да изясня малко - тампона си е с алуминиевото ухо, но една част която е набита в края на носача при увисване на колелото избягва напред и все едно е скъсан тампона.
Ако не се лъжа тампона държи здраво носача както нагоре, надолу, ляво, дясно така и го държи в хоризонтална посока.
Нормално ли е това движение на тампона след като съм го сменил преди 4 месеца?
Принципно като го напъвам изглежда здрав и не хлопа но това изскачане на част от гумата в тампона ми е съмнително дали трябва да е така, особено след като само на левия става.
След като вдигна колата на крик и увиснат гумите левия носач издърпва вътрешната част на тампона, докато десния си стои здраво без да изкача носача с част от тампона.
Да изясня малко - тампона си е с алуминиевото ухо, но една част която е набита в края на носача при увисване на колелото избягва напред и все едно е скъсан тампона.
Ако не се лъжа тампона държи здраво носача както нагоре, надолу, ляво, дясно така и го държи в хоризонтална посока.
Нормално ли е това движение на тампона след като съм го сменил преди 4 месеца?
Принципно като го напъвам изглежда здрав и не хлопа но това изскачане на част от гумата в тампона ми е съмнително дали трябва да е така, особено след като само на левия става.
47 мнения
• Страница 4 от 4 • 1, 2, 3, 4