Модул "Следвай ме вкъщи" - инсталация
Модератори: mitaka7, ©, Dimitroff, Гецата, Технически модератори
19 мнения
• Страница 1 от 2 • 1, 2
Модул "Следвай ме вкъщи" - инсталация
Здравейте колеги!
Купих си този модул, но не мога да открия, откъде да взема ток от централното - не знам къде се намират самите инсталации. Някой малко помощ?
Купих си този модул, но не мога да открия, откъде да взема ток от централното - не знам къде се намират самите инсталации. Някой малко помощ?
- relogin
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: 328ci e46
- Мечтае да кара: X5
Re: Модул "Следвай ме вкъщи" - инсталация
повечето е46 нямаха ли ги вградени като цъкнеш дълги и светкат фаровете 40 сек?
relogin написа:повечето е46 нямаха ли ги вградени като цъкнеш дълги и светкат фаровете 40 сек?
Да, но искам да свържа халогените и ангелските очи, а не самите къси светлини
- NikVanov
- ентусиаст
-
- Кара: X3 E83 2.0d 2006; 316 i 1999;
Да, но това, че искаш още не значи, че е възможно. Опцията се включва в DIS, провери в Google дали е правено такова нещо, едва ли е ежедневна практика. Дано пък някой от форума знае, помагайте, колеги!
- dido0o```
- ентусиаст
-
- Кара: F10 530d 245
narf написа:relogin написа:повечето е46 нямаха ли ги вградени като цъкнеш дълги и светкат фаровете 40 сек?
оффтопик: Ако ангелските очи са ти свързани към габарита .. можеш през NCS Ex да нагласиш да се пускат халогени и габарит ( аз съм си го нагласил на дълги). Но ако АО са свързани директно към постоянен плюс (когато палиш да светват), то тогава можеш да пуснеш само фаровете за мъгла. Това всичкото става въпрос за екстрата, която се включва след еднократно присветване със светкавицата.
- vassil_bk
- младши ентусиаст
-
- Кара: купета
Можеш да си програмираш Модула за светлините (Light Module) да ти светне които искаш светлини! Моят съм го направил с халогени и къси!narf написа:relogin написа:повечето е46 нямаха ли ги вградени като цъкнеш дълги и светкат фаровете 40 сек?

- NikVanov
- ентусиаст
-
Остава някой да каже къде се връзва модула и после с коя програма да се настрои. Но очевидно е възможно.
- relogin
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: 328ci e46
- Мечтае да кара: X5
Аз с NCS Expert съм го виждал тва че може да си пускаш фаровете и т.н но така и не се оправих с програмката 

- unikalen88
- старши ентусиаст
-
- Кара: BMW 330cd
колеги само да добавя че колегата не иска дневни светлени а иска когато отлючи колата да светят и като заключи да гаснат а не когато кара на къси и халогени и тем подобни,и сигорно модула не е от бмв та да се програмира и тем подобни

- NikVanov
- ентусиаст
-
Модул ,,следвай ме до в къщи'' значи: след като изгасиш колата дърпаш лоста за мигачите назад както при т.н. светлинен клаксон /между нас казано, както си святкаме за катаджии
), при което късите светлини светват за 30-60- секунди, докато се прибереш в къщи- това е за хора с къщи и дворове, но направо ме е срам да го обяснявам на собственици на BMW-та.

Последна промяна NikVanov на 04 Апр 2012, 22:07, променена общо 1 път
- dido0o```
- ентусиаст
-
NikVanov написа:Модул ,,следвай ме до в къщи'' значи: след като изгасиш колата дърпаш лоста за мигачите назад както при т.н. светлинен клаксон /между нас казано, както си святкаме за катаджии, при което късите светлини светват за 30-60- секунди, докато се прибереш в къщи-това е за хора с къщи и дворове, но направо ме е срам да го обяснявам на собсвеници на BMW-та.
Това е така. Но в началото на темата, колегата е писал че си е "купил такъв модул", което за мене означава ,че си е купил допълнителна джаджа със същата цел, която се активира при заключване/отключване, а не от лоста. Същата тази джаджа си е напълно самостоятелна и няма софтуерна настройка.
- NikVanov
- ентусиаст
-
Е това е вечният проблем, че болшинството колеги не си дават труда да обмислят и опишат максимално точно какъв е проблемът им, та трябва да питаме като следователи в полицията. Хайде отначало:
1. Какъв е този модул?
2. Колегата очевидно е с ксенон, ама какъв- оригинален, афтърмаркет или друг /знам ли, може да има и други/?
3. Какво точно не може да свърже- букса ли е, кабелчета ли, какво пише в упътването, къде му е намерил място в колата и т.н и т.н......
1. Какъв е този модул?
2. Колегата очевидно е с ксенон, ама какъв- оригинален, афтърмаркет или друг /знам ли, може да има и други/?
3. Какво точно не може да свърже- букса ли е, кабелчета ли, какво пише в упътването, къде му е намерил място в колата и т.н и т.н......
Колегата си е купил модул следвай ме вкъщи от колегата бабуна. Той играе ролята като на релето което се продава с ангелските очи. Свързва се към плафона или постоянен ток и при отключване /заключване святкат избрани светлини. Може да се регулира времето от 10-30 сек и май имаше светлинен датчик. Той иска да знае как се свързва но мисля че идва с книжка колега и в нея всичко беше описано 

- dido0o```
- ентусиаст
-
narf написа:Оправих се, темата е за ключ.
Автора вече го е казал. Няма какво повече да се добави

19 мнения
• Страница 1 от 2 • 1, 2