грижа за уплътненията на купе
Модератори: mitaka7, ©, Dimitroff, Гецата, Технически модератори
10 мнения
• Страница 1 от 1
- Mihail_s
- Потребител
-
- Кара: BMW e46 ci
грижа за уплътненията на купе
След зимата при затваряне на на вратите и последващото приплъзване на стъклото се чува едно прескърцване. С какво да третирам уплътненията за да не затрудняват затварянето на вратите, а и да ги запазя от слънцето през лятото.
- aqa_boy
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: Е46 320d Sport '04
- Мечтае да кара: 14 етажна панелка
Re: грижа за уплътненията на купе
Mihail_s написа:След зимата при затваряне на на вратите и последващото приплъзване на стъклото се чува едно прескърцване. С какво да третирам уплътненията за да не затрудняват затварянето на вратите, а и да ги запазя от слънцето през лятото.
Колега, отиди в някой автошоп, продават се едни спрейове, с които става супер лесно и ще ти вършат работа поне за 3 години напред да пръскаш уплътненията
P.S.
Име не се сещам, трябва и аз да си купя, че свърши, ама са точно за това - уплътнения. Аз ползвам същия да си пръскам и уплътненията на дограмата

От гъзария се умира!
- marto853.
- ентусиаст
-
- Кара: BMW E46 coupe 323ci
- Детайли за колата: Някво купе 2.5
Аз пръскам с Холст- малко шпрейче за гумени уплътнения. Има и други,но с това ми държи по цял сезон.
Има ги в Метро,Еко и Петрол.
Има ги в Метро,Еко и Петрол.
- sh1n3
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: e46 323Ci
Здравейте колеги имам въпрос за уплътненията на купе е46.
Смених ги преди около 3 месеца но както преди така и сега имам шум в купето от тях. Точно до "Заключвалката" и на шофьорската и на пасажерската врата е едентично.
Въпроса ми е дали има с какво да ги третирам за да уплътнят по добре или някаква друга манипулация да извърша защото с 120-130 км/ч имам чувството че карам кабрио!
Благодаря предварително !
Смених ги преди около 3 месеца но както преди така и сега имам шум в купето от тях. Точно до "Заключвалката" и на шофьорската и на пасажерската врата е едентично.
Въпроса ми е дали има с какво да ги третирам за да уплътнят по добре или някаква друга манипулация да извърша защото с 120-130 км/ч имам чувството че карам кабрио!
- makaveli316
- младши ентусиаст
-
- Кара: 320d E46 2002г.
- Мечтае да кара: 2010 e92 335i
Най-бързия и евтин вариант е да ти даде жената малко омекотител и малко парцалче или нещо от сорта и слизай доло да мажеш
.
Аз с Ленор ги мазах и спря скърцането и миришеше и на хубаво.
Сега след зимата май пак почнаха малко да скърцат и ще ги мажа пак.
И ако щеш вярвай, ама Ленора ми свърши по-добра работа от едно gummipflege на известна марка, което пробвах преди това.

Аз с Ленор ги мазах и спря скърцането и миришеше и на хубаво.
Сега след зимата май пак почнаха малко да скърцат и ще ги мажа пак.
И ако щеш вярвай, ама Ленора ми свърши по-добра работа от едно gummipflege на известна марка, което пробвах преди това.

Chris Rock: "There's black people, and there's niggas and the niggas have got to go"
- Gqbriel
- старши ентусиаст
-
- Кара: комби
- Мечтае да кара: Нещо с S мотор
- Детайли за колата: N52B25
Mihail_s написа:След зимата при затваряне на на вратите и последващото приплъзване на стъклото се чува едно прескърцване. С какво да третирам уплътненията за да не затрудняват затварянето на вратите, а и да ги запазя от слънцето през лятото.

bgpavlp написа:Ремапа е като морския пясък на Приморско, влезнели един път в г..а, чистене няма.
Сложиш ли един път ремап, после не ти се иска да го махаш.
екс:М47/м47Н/Н52б30/м52б28/н52б5
- mitaka7
- старши ентусиаст
-
- Кара: Е90
Има и не само оригинални, така че можеш да намериш и на други известни марки, които предлагат силиконов спрей.
- freehippie
- Потребител
-
- Кара: '00 330ci
sh1n3 написа:Здравейте колеги имам въпрос за уплътненията на купе е46.
Същият проблем имам аз на шофьорската врата, но при мен проблемът се появи след бърникане по вратата и водачите на стъклото. Има доста теми по нета как трябва да се направи фина настройка на държачите, аз съм се опитвал сам много пъти, но без ефект, затова ще търся спец помощ в сервиз.
ПП Би ли ми пратил на ЛС колко струва уплътнението и откъде?
ПП2 днеска като се рових открих добра схема за реглаж на стъклото във всички възможни направления - мисля, че би ни помогнала за подобряване на изолацията
http://www.google.bg/url?sa=t&rct=j&q=& ... 0mr9LSkTag
10 мнения
• Страница 1 от 1