Alpina B3 3.3 Touring Allrad Nr.138 - в България
Модератори: mitaka7, ©, Dimitroff, Гецата, Технически модератори
7 мнения
• Страница 1 от 1
- da6ip
- старши ентусиаст
-
- Кара: баничарка с компресор
Alpina B3 3.3 Touring Allrad Nr.138 - в България
Преди малко попаднах случайно на това:
Нямам нищо общо с автокъщата или продавача, просто мисля че за някой който се интересува от Алпини ще е от полза. Продава се тук:
http://www.bomiauto.com/bg/auto/bmw-alp ... v-4x4-4588
И от мои лични наблюдения и информации, точно този модел страда от прегаряне на гарнитурата на главата на около 150 хил. км, което е доста скъп и сложен ремонт (в зависимост от размера щетата), но ако е направен качествено при Алпина в Германия (както би трябвало да бъде), не би трябвало да има повече грижи. Т.е. ако някой я гледа да се поинтересува за това.
Нямам нищо общо с автокъщата или продавача, просто мисля че за някой който се интересува от Алпини ще е от полза. Продава се тук:
http://www.bomiauto.com/bg/auto/bmw-alp ... v-4x4-4588
И от мои лични наблюдения и информации, точно този модел страда от прегаряне на гарнитурата на главата на около 150 хил. км, което е доста скъп и сложен ремонт (в зависимост от размера щетата), но ако е направен качествено при Алпина в Германия (както би трябвало да бъде), не би трябвало да има повече грижи. Т.е. ако някой я гледа да се поинтересува за това.

Вие нямате нужните права за да сваляте прикачени файлове.
Space, pace and grace. www.more-to-come.com
- Zagy
- нафтения
-
- Кара: го на спомени
- Мечтае да кара: E39 M5 или E46 M3
Re: Alpina B3 3.3 Touring Allrad Nr.138 - в България
Тази даже бяха ходили да я гледат едни познати и според тяхното мнение е много читав екземпляр. Но поддръжката на това нещо е чудовищна...
Si non confectus, non reficiat.
вече е обсъдена тук viewtopic.php?f=34&t=274520 

- da6ip
- старши ентусиаст
-
- Кара: баничарка с компресор
Ок, бях ентусиазиран и не направих сърч
Ако някой се интересува от типичните проблеми с главата, мога да му пратя някои линкове с инфо.
А между другото не мисля че е толкова зле поддръжката, особено за такъв пърформънс и практичността на комби 4х4.. Но едно комби вече си имам

Ако някой се интересува от типичните проблеми с главата, мога да му пратя някои линкове с инфо.
А между другото не мисля че е толкова зле поддръжката, особено за такъв пърформънс и практичността на комби 4х4.. Но едно комби вече си имам

Space, pace and grace. www.more-to-come.com
- Zagy
- нафтения
-
- Кара: го на спомени
- Мечтае да кара: E39 M5 или E46 M3
И аз се поинтересувах и се оказа, че консумативите нямат почти нищо общо с ОЕМ консумативите за останалите Е46-ци - почти всичко е различно и съответно се прави само за тази кола - демек е цифричка 

Si non confectus, non reficiat.
- kiko
- старши ентусиаст
-
- Кара: сребърна звезда
- Мечтае да кара: RAUH
ами които изка мустаци си купува и гребенче..няма начин а и не би трябвало поддръжката на такава кола да е като на 320д или 318.питаите колегите с //Мките как е и може да се направи паралел с какво да очаквате ако си купите алпината.
но в края на краищата една кола не се чупи или ремонтира нон стоп,докато с една алпина кефа от карането и усмивката на лицето ти е гарантиран еври дей.
но в края на краищата една кола не се чупи или ремонтира нон стоп,докато с една алпина кефа от карането и усмивката на лицето ти е гарантиран еври дей.
- dido0o```
- ентусиаст
-
- Кара: F10 530d 245
Погледнато от друга страна, този който я купи дано да има гараж, защото инак бързо ще остане без броня, емблеми и тн

7 мнения
• Страница 1 от 1