Връзване на халогените към централното

3-та серия ('98-'05)

Модератори: mitaka7, ©, Dimitroff, Гецата, Технически модератори

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: БМВ 535д-06г;

Re: Връзване на халогените към централното

Мнение от KARAIVANOV » 01 Апр 2012, 13:39

А колеги да попитам като отключиш колата светват халогените и плафоните,а после ако си оставя вратата отворена или си пусна ръчно от копчето плафоните,ще светнат ли халогените щото ако е така е кофти,искам само като си отключа колата само тогава да светят халогените или при необходимост да си ги включа ръчно от копчето.т.е.всичко да си остане както е в момента заводско,само при отключване да светват.може ли така или не?и ако може кой може да ми го направи или от къде да си закупя въпросното реле

младши ентусиаст
Аватар
Кара: X5
Мечтае да кара: MX5

Мнение от gido » 01 Апр 2012, 13:49

това реле е за това,и си избираш кое и кога да ти свети.мойто стана така както искаш.релето се копува от колегата БАБУНА -пропартс.19лв.
[url=http://forum-lines.ru/]Изображение
[/url]интересное

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от meteorman » 01 Апр 2012, 22:04

И аз ще го зема това реле ,някой от Бургас ако го е връзвал може да удари едно рамо :D

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: БМВ 535д-06г;

Мнение от KARAIVANOV » 01 Апр 2012, 22:19

И аз ще го взема това реле и ако има някои да го свърже в Бургас, Русе или Варна.Мерси

ентусиаст
Аватар
Кара: U.D.M.

Мнение от stilko » 02 Апр 2012, 22:52

KARAIVANOV написа:И аз ще го взема това реле и ако има някои да го свърже в Бургас, Русе или Варна.Мерси

Обади се и ще го направим.

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: Bmw 330 xd

Мнение от Transporter 1 » 06 Апр 2012, 19:56

към колегата Стилко АЗ честъо пътъвам до варна ако си взема такова реле,проблем ли е да ти званна и да го вържем
ако може едно телефонче
В началото бе самолетен двигател..... и Господ каза: ''Нека бъде BMW''

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от Transporter 1 » 24 Май 2012, 17:20

MuTaJlaKo написа:Незнам защо трябва да ходиш на майстор за да го вържеш, отнема около час работа и има клипчета и обяснения как се вързва. Преди седмица си свързах сам релето и няма никакъв проблем. Ето ти и клипчето ако говориш за това реле ... http://www.youtube.com/watch?v=gwgYvEu7atY

здравейте колеги аз вчера си закупих от колегата Бабуна ангелски очи,та въпроса ми е следният може ли директно кам буксата на габаритите да ги вържа
и да не ползвам това въпросно реле
или ако реша да го вържа както на клипа ако искам да свети така
благодаря предварително

младши ентусиаст
Аватар
Кара: Е39 530D

Мнение от bmw20009 » 24 Май 2012, 18:24

Transporter 1 написа:
MuTaJlaKo написа:Незнам защо трябва да ходиш на майстор за да го вържеш, отнема около час работа и има клипчета и обяснения как се вързва. Преди седмица си свързах сам релето и няма никакъв проблем. Ето ти и клипчето ако говориш за това реле ... http://www.youtube.com/watch?v=gwgYvEu7atY

здравейте колеги аз вчера си закупих от колегата Бабуна ангелски очи,та въпроса ми е следният може ли директно кам буксата на габаритите да ги вържа
благодаря предварително

Може колега, всички така сме ги навързали, директно от буксата на габарита и светят когато си на габарит :yes: , то си има упътване къде се връзваше червения и черния на енджълите.
А, това на клипчето съм го правил(миналата година) и го имам като исталация все още на колата, бях го вързал към халогените с реле, и когато отключа или отворя врата светят и халогените, но нещо ме наплашиха че харчели много ток и го откачих :mhihi:
Възможно е да сложа и светлинен датчик и когато е светло да не ги включва, поне през деня да не светят, но трябва време !

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от Transporter 1 » 25 Май 2012, 10:00

bmw20009 написа:
Transporter 1 написа:

благодаря предварително

Може колега, всички така сме ги навързали, директно от буксата на габарита и светят когато си на габарит :yes: , то си има упътване къде се връзваше червения и черния на енджълите.
А, това на клипчето съм го правил(миналата година) и го имам като исталация все още на колата, бях го вързал към халогените с реле, и когато отключа или отворя врата светят и халогените, но нещо ме наплашиха че харчели много ток и го откачих :mhihi:
Възможно е да сложа и светлинен датчик и когато е светло да не ги включва, поне през деня да не светят, но трябва време !

само не можах да разбера къде точно се вързва единият кабел в оная кутия в дясно ...до спирачният апарат :dunno:

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от Transporter 1 » 25 Май 2012, 18:29

здравей те колеги ,днеска взех да си вързвам очетата , но доста се затрудних с поставянето ,защото се чудех кой от ринговете каде трябва да е
та големият ринг го сложих на лупата и заспа идеално но малкият малко ме затрудни ,защото имах чувството ,че рефлектора на дългите е по голям от ринга но някак си го закрепих , да се надявам че няма да падне , някой имал ли е подобен проблем :dunno:
колата е 2003 с оригинален ксенон е 46 ,и уж са ЛЕД и пак ми светна че има изгоряла крушка :dunno:

младши ентусиаст
Аватар
Кара: Е39 530D

Мнение от bmw20009 » 26 Май 2012, 19:42

Transporter 1 написа:здравей те колеги ,днеска взех да си вързвам очетата , но доста се затрудних с поставянето ,защото се чудех кой от ринговете каде трябва да е
та големият ринг го сложих на лупата и заспа идеално но малкият малко ме затрудни ,защото имах чувството ,че рефлектора на дългите е по голям от ринга но някак си го закрепих , да се надявам че няма да падне , някой имал ли е подобен проблем :dunno:
колата е 2003 с оригинален ксенон е 46 ,и уж са ЛЕД и пак ми светна че има изгоряла крушка :dunno:

Колега за да не ти свети за изгоряла крушка, си остави и старите фасунки с крушките в купето да си светят, тоест вземи ток от тях за ензжълите, и нямя да имаш проблеми, аз съм така 2-години, че и ДВГ-се осветява в нужда нощем :yes:
А, относно пасването на ринговете е много относинтелно, какви са, марка и прочие, да те успокоя :mhihi: и мойте седят като подарени особенно на дългите но няма начин не можеше да ги върна! :ranting:
Мисля и аз да си взема ЛЕД-някой ден и ще ги слагам на място и ако не стават да си ги взимат :smoke:
Даже и като палиш ще ти пресветкат(забелязва се вечер) :mhihi: трябват залъгалки, ама няма кой :mhihi:

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от Transporter 1 » 26 Май 2012, 21:05

bmw20009 написа:
Transporter 1 написа:здравей те колеги ,днеска взех да си вързвам очетата , но доста се затрудних с поставянето ,защото се чудех кой от ринговете каде трябва да е

Колега за да не ти свети за изгоряла крушка, си остави и старите фасунки с крушките в купето да си светят, тоест вземи ток от тях за ензжълите, и нямя да имаш проблеми, аз съм така 2-години, че и ДВГ-се осветява в нужда нощем :yes:
А, относно пасването на ринговете е много относинтелно, какви са, марка и прочие, да те успокоя :mhihi: и мойте седят като подарени особенно на дългите но няма начин не можеше да ги върна! :ranting:
Мисля и аз да си взема ЛЕД-някой ден и ще ги слагам на място и ако не стават да си ги взимат :smoke:
Даже и като палиш ще ти пресветкат(забелязва се вечер) :mhihi: трябват залъгалки, ама няма кой :mhihi:

днеска ги монтирах но 3 диода не светят апак нали уж са последователно как са изгорели не знам :dunno:

младши ентусиаст
Аватар
Кара: 525dA '09
Мечтае да кара: ново БМВ

Мнение от batvlady79 » 26 Май 2012, 21:26

Колеги, тоя пиниз с халогените и плавното им угасване след отваряне на колата има ли вариант да се направи и на Е36 след фейса ?
Когато прочетох за вредата от алкохола, се отказах от четенето..

младши ентусиаст
Аватар
Кара: f01 740xd LCI

Мнение от Shamanek » 28 Май 2012, 10:00

Здравей колега,
Абсолютно същото е и при мен. С фейс-а съм с оригинален ксенон с лупи. Едининия ринг е по малък от рефлектора, но успях да го закрепя и не си личи отдалеч. И моите са ЛЕД и на мен ми свети чека, но не съм ги връзвал както е показано на клипа от youtube.
Аз исках да попитам, как се връзват при фейса, защото клипа е за преди, а аз не съм забелязал да имам такава кутийка с кабели и надали ще намеря кабел на точки.

В крайна сметка, се разбрах с wolfeye да ми помогне с връзването, така че да не ми дава грешка за изгоряла крушка.
Ако случайно успеем да го направим (надявам се тази седмица но пуст дъжд) ще пиша :)

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от Transporter 1 » 28 Май 2012, 17:20

Shamanek написа:

Здравей колега,
Абсолютно същото е и при мен. С фейс-а съм с оригинален ксенон с лупи. Едининия ринг е по малък от рефлектора, но успях да го закрепя и не си личи отдалеч. И моите са ЛЕД и на мен ми свети чека, но не съм ги връзвал както е показано на клипа от youtube.
Аз исках да попитам, как се връзват при фейса, защото клипа е за преди, а аз не съм забелязал да имам такава кутийка с кабели и надали ще намеря кабел на точки.

В крайна сметка, се разбрах с wolfeye да ми помогне с връзването, така че да не ми дава грешка за изгоряла крушка.
Ако случайно успеем да го направим (надявам се тази седмица но пуст дъжд) ще пиша :)

колега вързваш директно към буксата на габарита ,и оставяш габаритната крушка да свети в мотора

ПредишнаСледваща

Назад към E46