дюзи
Модератори: Ilko Ivanov, mad_presley, Технически модератори
7 мнения
• Страница 1 от 1
- bobiblagov
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: 530d и е36
дюзи
Колеги днес исках да сваля дюзите, за да си сменя гарнитурата на клапаните щот ми тече и ме дразни.Извадих 5 дюзи но 6-тата нещо ми се опъва, та искам да попитам ка да я извадя освен като направя няква скоба за вадене.Може ли да махна там кадето се закача буксата на дюзата и да навия някоя гайка и да си направя обратен чук,или да си направя скоба както казах по-горе.
- Pashaliiski
- Потребител
-
- Кара: E39 '01 525d Touring, E91'06 320d
Re: дюзи

Така ли се вадят дюзи на колиците ни!?
- kraininski
- ентусиаст
-
- Кара: 530d
хахахаха ебаси вагабонтите....ако ги видя така над мойта кола тая талпа на трески ще стане от главите им 

"And You'll Always Be My Whore Cause You're The One That I Adore"
- bobiblagov
- кандидат ентусиаст
-
Колеги дюзате бе извадена след 2 дни малко както е по видеото на сайта. разликате бе само в това ,че аз използвах обратен чук. и това ми косваше само една дюза смяна. След това си я събрах по същият начин по които бе разглобена. Като разходи смяна на гарнитура и една дюза.
п.п Дюзата бе толкова запекла че я вадих точно 15 мин с инструмента които бях направил.
п.п Дюзата бе толкова запекла че я вадих точно 15 мин с инструмента които бях направил.
- nightdriver
- ентусиаст
-
- Кара: 530da turing
bobiblagov написа:Колеги дюзате бе извадена след 2 дни малко както е по видеото на сайта. разликате бе само в това ,че аз използвах обратен чук. и това ми косваше само една дюза смяна. След това си я събрах по същият начин по които бе разглобена. Като разходи смяна на гарнитура и една дюза.
колега , не можах да те разбера , прееба дюзата по време на вадене ли ? Опиши по-подробно какво стана точно , защото една дюза си е бая пари ?
- bobiblagov
- кандидат ентусиаст
-
Значи колега правих не знам колко инструмента само и само да я извадя но тя не искаше. Пръсках я с много от тия против ръжда и за смазване но тя не и не.И затова се изнервих много и я счупих точно където свлиза буксата и после я разглобих до едно положение където вече не може. И след това си маправих на струга точно тъкава резба която да се навие там и после я извадих. После намерих дюза точно като моята и с точните номера по нея, и я ка4их на стенд за проверка, и така а една нова е 2 пъти по скупа от тая която аз бях взел. сега дано сте ме разбрали.
7 мнения
• Страница 1 от 1