Изумителна кола
Модератор: Технически модератори
41 мнения
• Страница 2 от 3 • 1, 2, 3
Re: Изумителна кола
Zubcho написа:Pavlinius написа:Малко повече информация да дадеш за колата, снимки или ориентировъчна цена ?
Аз също съм я виждал тази М5 и според мен, ако въобще получиш цена ще е 30ххх лв и нагоре. Просто колата е в уникално състояние. Даже щях да спирам по средата на бул. България да поздравя човека.
Говорех за въпросното 530i от 1-вия пост.
- Bavarishe
- старши ентусиаст
-
- Кара: `Е34 ТДС-ъ 95
- Мечтае да кара: `Е34`E32 `E38 `E31
тия дни ще проуча и ще ти пиша лично,само да мерна дядката 

ТДС - Турбо Див Селянин
- Is.
- ентусиаст
-
- Кара: Едно М60 и някви М-ки
- Детайли за колата: ...плаши ме ....винаги ....
LArgo50 написа: Миналата година дойде от Германия чисто нов блок с бутала, биели и вал в кашона, окачването от болчета до амортисьори е чисто ново
Знам , че е

Is написа:. . . чукайте си яйцата, точете си рендетата, викайте си "БРАВООО", но като видите 4-те фара зад вас, учтиво отбийте в дясно, щото иначе за всички става по трудно, а резултата ще е все същия

Привет колеги
Напълно вярвам че колата 530i която е видял колегата е в описаното състояние. Аз до скоро мислех че Е34 в добро състояние е почти невъзможно да се срещне... че даже и по-зле. Мислех (а и като гледам) че Е34 са не само в напреднала възраст но и в БГ се карат масово на поразия и ако са били собственост на по млади хора - фенове, то сега се карат от предимно по върастни хора или хлапета, които много много не им се вживяват в поддръжката.
Приятно бях изненадан че греша
Тези дни един мой колега в службата, ми спомена че си е взел BMW E34 525tds Touring. Смееше се, каза че е мн добро изпълнение, но честно - не ми вярваше. Вчера го видях, мина покрай мен с колата и спря да се видим за 2 мин..
Не бях виждал такова Е34... Освен 4те (мисля) ел. стъкла, 2 шибидаха, подгрев на седалките, и климатик/климатроник (не знам кое от двете се слага в Е34),беше и с и толкова запазена кожа, че...
а мотора...
мъркаше... Чувл съм преди 2.5tds-и в Е36, в Е34, да минават покрай мен, и когато разбрах че е взел ..2.5tds, си помислих че е твърде възможно да трака като трактор, да прави номера... Но двигателя му звучеше
... нямам думи.
Та
ИМА страхотни Е34, но уви в наши дни се срещат по-рядко.
Поздрави на всички.

Напълно вярвам че колата 530i която е видял колегата е в описаното състояние. Аз до скоро мислех че Е34 в добро състояние е почти невъзможно да се срещне... че даже и по-зле. Мислех (а и като гледам) че Е34 са не само в напреднала възраст но и в БГ се карат масово на поразия и ако са били собственост на по млади хора - фенове, то сега се карат от предимно по върастни хора или хлапета, които много много не им се вживяват в поддръжката.
Приятно бях изненадан че греша

Тези дни един мой колега в службата, ми спомена че си е взел BMW E34 525tds Touring. Смееше се, каза че е мн добро изпълнение, но честно - не ми вярваше. Вчера го видях, мина покрай мен с колата и спря да се видим за 2 мин..

Та

Поздрави на всички.

- Wet Willy
- Потребител
-
- Кара: 520i M50B20
- Мечтае да кара: e34 M5 S38B38
Френски, аре верно снимай я, че пък живеем близко, от един квартал сме, пък не съм го виждал тоя уникат 

- Bavarishe
- старши ентусиаст
-
дъртака беше при мен ония ден и взех номера,но ми е у нас и ще го постна довечера.Само не мога да му разбера 3,0 или 4,0 кубика е,щото отзад пише 530 той казва,че е 4000
ТДС - Турбо Див Селянин
- MaxMeyer
- ентусиаст
-
- Кара: Bayerische Motoren Werke
- Мечтае да кара: безплатно!
- Bavarishe
- старши ентусиаст
-
0879 356 523 e номера на човека.Само да вметна,че е към 70 години и е леко изкукал вече,но колата е страшна 

ТДС - Турбо Див Селянин
- ЗАЯДЛИВ ЗМЕЙ
- старши ентусиаст
-
- Кара: 518
- Мечтае да кара: БМВ с кожен салон
- zvetiko
- старши ентусиаст
-
- Кара: Е39М54В30
Вижте колата на Живко и ще разберете какво е изумителна кола.
Доста е вложил,но го е направил КЪДЕТО и КАКТО траябва. 

- ЗАЯДЛИВ ЗМЕЙ
- старши ентусиаст
-
- Кара: 518
- Мечтае да кара: БМВ с кожен салон
Аз отсега съм изкукал , смятай ако доживея 70 кво ще е
, майкааааааааааааа........

М50B20 - Ни на баир ме радва , ни в завой ме плаши!
- zvetiko
- старши ентусиаст
-
- Кара: Е39М54В30
JIKI_RACER написа:Аз отсега съм изкукал , смятай ако доживея 70 кво ще е, майкааааааааааааа........
Не знам докъде ще стигнеш-всяка година и добавяш по 100 коня...

Е тогава вече ще е колекционерска, от БМВ ще ти я изкупят за 1-2млн. евро и ще имаш за едни спокойни старини.

- Bavarishe
- старши ентусиаст
-
вие се ебавате,но 57 000 км са си 57 000 км.Просто такова състояние няма да докараме на наще щайги,каквото и да им правим 

ТДС - Турбо Див Селянин
- MaxMeyer
- ентусиаст
-
- Кара: Bayerische Motoren Werke
- Мечтае да кара: безплатно!
Не съм виждал колата на дъртия
Но защо давате за пример кола която е доста далече от оригинална Е34-ка.Двигателя не е от Е34,пребоядисвана,претапицирана и т.н. Не че му е лоша колата на Живко(много си е хубава) но е далече от това което са направили в завода.Човека описва кола на 57 000 която изглежда като нова.Ако ще 518 да е тя е като нова и всичко и е оригинално.
К'во му е на М30 бе ?

К'во му е на М30 бе ?

- rottweiler
- ентусиаст
-
- Кара: шлеп
Bavarishe написа:вие се ебавате,но 57 000 км са си 57 000 км.Просто такова състояние няма да докараме на наще щайги,каквото и да им правим

41 мнения
• Страница 2 от 3 • 1, 2, 3