Полуоски за Е46 320d преди фейса
Модератори: mitaka7, ©, Dimitroff, Гецата, Технически модератори
10 мнения
• Страница 1 от 1
- Zagy
- нафтения
-
- Кара: го на спомени
- Мечтае да кара: E39 M5 или E46 M3
Полуоски за Е46 320d преди фейса
Колеги, някой знае ли дали полуоските за Е46 320d преди фейса от седан и комби са еднакви? И дали лявата и дясната също са еднакви?
Мойта лявата е фитка и си търся здрава на втора ръка, но не знам дали са съвместими с тези на комбито, и въобще има ли нещо като лява и дясна или са еднакви...
Едит - сега гледам в realoem, че за седан и комби са еднакви. Дават, че има разлика лява от дясна, но като ги гледах ми изглеждат еднакви.... някой нещо знае ли по въпроса?
Мойта лявата е фитка и си търся здрава на втора ръка, но не знам дали са съвместими с тези на комбито, и въобще има ли нещо като лява и дясна или са еднакви...
Едит - сега гледам в realoem, че за седан и комби са еднакви. Дават, че има разлика лява от дясна, но като ги гледах ми изглеждат еднакви.... някой нещо знае ли по въпроса?
Si non confectus, non reficiat.
- mitev85
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: BMW E46 320d 99'
Re: Полуоски за Е46 320d преди фейса
Колега какви са симптомите когато ти замине полуоска, че и аз се съмнявам за мойта лява, понякога на десен завой и като дам газ нещо прилопва отзад, при теб как е? Един майстор я гледа отдоло, като я хване има голям луфт
ама като не съм много в час ...

- Zagy
- нафтения
-
Щом има луфт значи е заминала. Мойта като завъртиш кардана и държиш гумата съвсем отчетливо чука - има си приличен луфт.
- mitev85
- кандидат ентусиаст
-
Zagy написа:Щом има луфт значи е заминала. Мойта като завъртиш кардана и държиш гумата съвсем отчетливо чука - има си приличен луфт.
Колега тази полуоска ако не се смени може ли да стане някакъв проблем, скоро ми предстои дълъг път обаче май нямам време и още повече че в моя район няма къде да я рециклират, та може ли да ми кажеш какви могат да бъдат последствията

- Zagy
- нафтения
-
Няма рециклиране - само смяна. Не са скъпи - аз намерих една за 50 кинта и тия дни ще ходя да я огледам и да я купувам.
- mitev85
- кандидат ентусиаст
-
Zagy написа:Няма рециклиране - само смяна. Не са скъпи - аз намерих една за 50 кинта и тия дни ще ходя да я огледам и да я купувам.
Е в една друга тема скоро четох че ги рециклират, към 100 лева на полуоска излизало, май в този сервиз на ЖАН в София ги правели

- Zagy
- нафтения
-
Чакай сега - ти за полуоски или за носачи говориш? Щото аз не знам при Жан да рециклират полуоски...
Аз предпочитам да взема стара, но здрава, пред такава, дето някой я е бърникал и не се знае кво има вътре....
Аз предпочитам да взема стара, но здрава, пред такава, дето някой я е бърникал и не се знае кво има вътре....
- mitev85
- кандидат ентусиаст
-
Zagy написа:Чакай сега - ти за полуоски или за носачи говориш? Щото аз не знам при Жан да рециклират полуоски...
Zagy прочети тази тема.. http://www.bmwpower-bg.net/forums/viewtopic.php?f=34&t=236369&p=2594833&hilit=%D0%BF%D0%BE%D0%BB%D1%83%D0%BE%D1%81%D0%BA%D0%B0#p2594833 там пише за рециклирането на полуоските, от една страна и ти си прав кофти е само че незнаеш на какво ще попаднеш като вземеш на старо, а за нова... в тази тема някой спомена че е 1100 лв.

- Zagy
- нафтения
-
Мерси, колега. Аз мисля да взема направо цялата полуоска за 50 кинта - естествено преди да кеширам ще я огледам подробно и ще проверя за луфтове. Ако не ми хареса ще търся друга. Варианта с рециклирането засега е на заден план.
- mitev85
- кандидат ентусиаст
-
Като гледам и аз май ще търся стара че София ми е доста далече, иначе успех дано да попаднеш на читава че иначе става кофти 

10 мнения
• Страница 1 от 1