бмв загрява
Модератори: mitaka7, ©, Dimitroff, Гецата, Технически модератори
25 мнения
• Страница 1 от 2 • 1, 2
бмв загрява
здравеите.нов съм и моля за помощ.загрява ми колица бмв 318 и бензин 112 коня.перката понякога се включва а по някога не. прочетох тук една тема но имам въпрос.свалих термостата и какво да видя няма никои само кожух а тои има някаква букса към него мове ли това да е причината? сменил съм и термо датчика.благодаря предварително.
- NikVanov
- ентусиаст
-
- Кара: X3 E83 2.0d 2006; 316 i 1999;
Re: бмв загрява
Вероятно ти е изгорял вентилатора на радиатора, което е много лошо / в смисъл скъпо/. Е46 112 коня досега не сме виждали, не е лошо да го покажеш. 

така са го написали тук в словения и на мен не ми се вързва 78 коня е.ако е изгоряла защо от време на време включва?саответно няма и парно забравих да напиша.
- koleto_78
- младши ентусиаст
-
- Кара: E61 530dA '04
Предполагаемо е М43 с тая букса.Без термостат по-вероятно да не загрява.Щом някой го е извадил има нещо гнило.Дай модел и година и да са достоверни.
- stoimenov_1958
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: е46 136к.с.
- Мечтае да кара: х5
При тези симптоми и така направеното описание на проблема трябва да се свали водната помпа и да се види в какво състояние е .
бмв 318i последно конете са 87 1.8 мотор 99год лимозина.мисля че циркулира антифриз защото радятора е горещ и то навсякъде.може ли да е от малкия термостат ?не знам вече какво още да сменям а лошото че тук всичко е много скъпо.един термостат е 130евро.
а къде да го диря тоя малкия терм?
а къде да го диря тоя малкия терм?
- frizzante
- младши ентусиаст
-
- Кара: му се на вода
бмв загрява
По какво прецени, че загрява? Скритите данни пусни. Антифриз имаш ли? Обезвъздушаване?
Никой да не се качва на автобуса преди да е дошъл!
има антифриз обезвъсдушено всичко както трябва.няма парно и се опитва да влезе стрелката в чървеното.не бачка перката един път пали друг път не
- NikVanov
- ентусиаст
-
- Кара: X3 E83 2.0d 2006; 316 i 1999;
Хем загрява, хем ням парно? Винаги е полезна една диагностика и трябва да се прегледа цялата охладително-отоплителна система. И без да се заяждам излишно-,,така са го написали тук в словения и на мен не ми се вързва 78 коня е.''-вероятно става въпрос за киловати, а не за коне. Намеквам ти, че трябва да пишеш и описваш проблемите по-точно, да не стане като пациента, който умрял вследствие печатна грешка.
няма кадърни маистори тук докато ме видят с бмв-то и дигат рамене.затова съм принуден да се мъча сам а лошото е че не съм в час с бмвтата.от скоро го имам и не съм се ровил в него.надявам се вие да помогнете да се науча.и дано да не се налага повече да ремонтирам нещо.
извинете ме да става дума за киловати и последно са 87.
извинете ме да става дума за киловати и последно са 87.
ново 20 радиатора на парното е изолиран (не вързан към системата) дали не е от това? 

- frizzante
- младши ентусиаст
-
- Кара: му се на вода
бмв загрява
tedi_ip написа:ново 20 радиатора на парното е изолиран (не вързан към системата) дали не е от това?
Изолиран или заобиколен? Значи защо нямаш парно разбрахме...вероятно тече и затова е така... Проблема ти за мен е въздух в системата, мноооого добре си поиграй с обезвъздушаването!
Никой да не се качва на автобуса преди да е дошъл!
добре сега ще се пробвам да опиша всичко.като загрее маркуча които идва от термостата е малко по студен от другите там е и този термо датчик затова си мислех и аз за въздух.мисля че съм я обезвъздушил,на работещ двигател,загрял наливам антифриз докато от пробката за обез. започна да излиза само антиф. и после околко5 мин само доливам и да си тече.и още един въпрос как се сваля тоя радиатор на парното?маи трябва да разглобя цялото табло?
- iv4o9999
- ентусиаст
-
- Кара: e46 compact 320td
питата на парното е под таблото и за смяната и се сваля цялото табло - манипулацията е сложна. Мен ми е любопитно как без термостат колата прегрява след като си я обезвъздушил неколкократно, има ли опция термостат да е бил дефектен и да е поел по тръбата
и съответно да е запушил някаде, освен това ползвал ли си добавки за запушване на течове, защото ако си може и те да са причина за евентуално задръстване.

няма вариянт да е запушил самия терм. нещо.сега следва да сваля водната помпа само да я намеря
.мисля че тя е проблема

25 мнения
• Страница 1 от 2 • 1, 2