Десен фар/габарити angel eyes
Модератори: Ilko Ivanov, mad_presley, Технически модератори
15 мнения
• Страница 1 от 1
Десен фар/габарити angel eyes
Десните angels изгаснаха. Цял ден търся по форумите информация как се сменят крушките, но така и не намерих.
Не ми е много ясно защо и двата изгаснаха едновременно (нали не са с една крушка) и се чудя дали проблема е в крушките или стартера или нещо друго.
Успях да отворя капака на късите и на дългите, но само до там. Дали ще трябва да се отваря целия фар и може ли да се разбере дали е от крушките или от нещо друго? Ксенона на късите си работи и дългите също си светят нормално. На левия фар всичко си свети както трябва.
63128376270 - Десен фар -> http://www.realoem.com/bmw/partgrp.do?m ... g=63&fg=05

Не ми е много ясно защо и двата изгаснаха едновременно (нали не са с една крушка) и се чудя дали проблема е в крушките или стартера или нещо друго.
Успях да отворя капака на късите и на дългите, но само до там. Дали ще трябва да се отваря целия фар и може ли да се разбере дали е от крушките или от нещо друго? Ксенона на късите си работи и дългите също си светят нормално. На левия фар всичко си свети както трябва.
63128376270 - Десен фар -> http://www.realoem.com/bmw/partgrp.do?m ... g=63&fg=05
Re: Десен фар/габарити angel eyes
Енджалите ти не би трябвало да са фабри4ни ,така че погледни бушон или по-вероятно инвертора се е оплющял 

- RORO
- младши ентусиаст
-
- Кара: ше 30,38,39 вече само Гранд Чероки
- Мечтае да кара: Грейдер на Ибиза
Отговора на почти всеки въпрос се съдържа във самият въпрос.На диаграмата е показано как да стигнеш до самите рингове.Но като начало провери дали имат плюс и минус,едва ли четирите диода са изгорели едновременно.
За жалост като един програмист не съм особено добър с хардуерните работи
Имам мултицед и ако зная къде да проверя може и да се справя, но 'ремонти' които не включват огледала, дръжки, кори на врати и лайсни - не са ми по възможностите.
Ако трябва да извадя целия фар и да го разглобя - намерих ръководства и сигурно ще се справя (щом разглобих и сглобих плейстейшън 3 няколко пъти).

Ако трябва да извадя целия фар и да го разглобя - намерих ръководства и сигурно ще се справя (щом разглобих и сглобих плейстейшън 3 няколко пъти).
- Krasi-1.500000km.
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: BMW E38
- Мечтае да кара: E38
Колега стартера е изгорял той захранва и двата ринга на фара. 

Мерси, Kраси! Сега ако някой знае къде продават стартери и коя от черните кутийки е стартера - ще е супер 
Д

Д
- Krasi-1.500000km.
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: BMW E38
- Мечтае да кара: E38
Това са стартерите при мен е една на двата ринга или на единия фар сигурно е заминал имаше един колега във форума от Пловдив ги продаваше преди време.
- Stanchev
- старши ентусиаст
-
- Кара: 7er
провери все пак къде е проблема, като размениш стартерите за да си сигурен кое не е наред.
иначе Babuna ги продава
иначе Babuna ги продава

Кое точно е стартера на angel-eyes? Има черни кутийки от двете страни, но изглеждат капсуловани и няма как да ги разменя за да пробвам. На снимките по-горе се вижда едната черна кутийка (долу в ляво).
- Stanchev
- старши ентусиаст
-
- Кара: 7er
точно тях трябва да размениш.... от едната страна имаш червен кабел (+) и черен кабел (-), от другата страна има 2х2 кабела на букси към овчия поглед. разкачаш и сменяш с черната кутийка от другия фар.

Stanchev написа:точно тях трябва да размениш.... от едната страна имаш червен кабел (+) и черен кабел (-), от другата страна има 2х2 кабела на букси към овчия поглед. разкачаш и сменяш с черната кутийка от другия фар.
Явно няма да стане с размяна, защото не са на букси и трябва да режа кабелите. Ще видя колегата от форума, към който ме насочи, но като гледам той продава цели комплекти за 2-та фара, което означава, че всичко трябва да се разглобява.

Поръчах си един инвертор (черната кутийка) и утре като пристигне ще се опитам да го сменя 
Не виждам друг начин освен срязване на кабелите на разваления инвертор и свързване на новия - и после изолирбенд.

Не виждам друг начин освен срязване на кабелите на разваления инвертор и свързване на новия - и после изолирбенд.
- mystvd
- младши ентусиаст
-
- Кара: BMW E66 760Li
- Мечтае да кара: BMW E66 760Li
deank написа:Поръчах си един инвертор (черната кутийка) и утре като пристигне ще се опитам да го сменя
Колега доколкото аз си спомням на 3-та ми имаше angel eyes и мисля,че е на букси

Смених инвертора (благодарение на колегата Babuna) и всичко светна
Вече няма досаден гонг+CHECK PARK LIGHTS.

15 мнения
• Страница 1 от 1