ВЪПРОСИ И ОТГОВОРИ ЗА НЕЗНАЕЩИ
Модератори: GEORGIEV, ///Явор, ge_a, Технически модератори
- alpina-ma6inata
-
'2002' fanatic
-
- Кара: '08 Swift Sport, '73 BMW 2002tii
Re: ВЪПРОСИ И ОТГОВОРИ ЗА НЕЗНАЕЩИ
Помпата е различна. Може и маркучите, ама за там не съм сигурен. 

'73 2002 tii Golf #2719550
2x Alpine white E30's
-------------------------------------
The BMW 2002 tii VIN 2719550 was manufactured on July 3rd, 1973 and delivered the same day to the BMW dealer Zeiss & Schwärzel in Mannheim. The original colour was Golf, paint code 070.
The BMW 320i touring VIN EA91537 was manufactured on September 14th, 1990 and delivered on September 19th, 1990 to the BMW dealer Autohaus Bärwald in Lampertheim (Germany). The original colour was Alpinweiß 2 (Alpine White), paint code 218.

2x Alpine white E30's
The BMW 2002 tii VIN 2719550 was manufactured on July 3rd, 1973 and delivered the same day to the BMW dealer Zeiss & Schwärzel in Mannheim. The original colour was Golf, paint code 070.
The BMW 320i touring VIN EA91537 was manufactured on September 14th, 1990 and delivered on September 19th, 1990 to the BMW dealer Autohaus Bärwald in Lampertheim (Germany). The original colour was Alpinweiß 2 (Alpine White), paint code 218.
- deyan-enchev
- старши ентусиаст
-
- Кара: малки котета на задната седалка
- Мечтае да кара: по-леко
- Детайли за колата: Черна скрап
Стойка от големия брат и тя е различна, пък и част от маркучите 

Understeer is when you hit the wall with the front of the car. Oversteer is when you hit the wall with the rear of the car. Horsepower is how fast you hit the wall. Torque is how far you take the wall with you. Spoilers and bodykits are how much of a mess you leave on the wall. Rollcages and windownets are how much of the wall you take with you.
Явор написа:за малки/големи прасета в съвкупност от малки полуоски да си чувал
Не те разбрах какво искаш да кажеш ?
[00:00:25] Boris Dimitrov каза: мое мнение е че голфа е много по бърза и мощна кола от бмв
http://i47.photobucket.com/albums/f169/ ... jtte3o.gif
http://i47.photobucket.com/albums/f169/ ... jtte3o.gif
- lubomirov1985
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: BMW E30 и Skoda Octavia
Колеги, колко е дълго задното странично стъкло на Е30 купе долната му част?
а от m21 хидравликата с всичкото му става ли на m20 без преправяне ? пусто m20 

- RxD
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: lachssilber-metallic (203)
Има ли оригинално монтирани ветробрани за предните врати при е30 ? Ако има може ли някой да даде ОЕМ номер ? Или ако ги няма ОЕМ евентуало дали се продават някъде в БГ въобще ?

- ///Явор
- Летящия холандец
-
- Кара: M3E30х2,M3E36х2,M3E92,M5E39х2 и др.
и аз търся... и за предните... и за задните
... за туринга
..ма нема 

С ЧАТ НА Л.С. НЕ МИ СЕ ЗАНИМАВА Работно време 10:00-18:00 тел:0887616782
Явор написа:и аз търся... и за предните... и за задните... за туринга
..ма нема
Не оригинал ми казаха,че може да има точно до входа на борсата в Дружба.Може там да се провери,ако не е проблем да са китайци.

- alpina27
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: 87 m10
- Мечтае да кара: е30 м10 Stroker
- Детайли за колата: DSD Blagoevgrad
Двоен стоп купе - лайсната на вратата освен по един болт от двете страни на кво друго се държи ? има ли щипки по средата някъде?
- Maverik
- младши ентусиаст
-
- Кара: нахилен
- Мечтае да кара: Е30 кабрио
alpina27 написа:Двоен стоп купе - лайсната на вратата освен по един болт от двете страни на кво друго се държи ? има ли щипки по средата някъде?
Има щипки колега не само по средата
- Convertible
- ентусиаст
-
- Кара: head turner и екзотики
- Детайли за колата: .... `90 E30`08 E61 `08 Z4
ex `00 E39
Сега положението е следното - имам предна маска като на снимката долу на липа се държи една кора дето отива назад, както и датчика за външна температура ..
поръчал съм маска м тех 1. какво ми трябва освен маската за да я сложа? какво трябва да махна от сегашните неща? дали тази маска с липа могат да си останат под м теха. има ли на м теха къде да се закачи кората за отдолу и къде да се боцне датчика. ето положението сега ...
http://picbg.net/img.php?file=d6034e6ec73a1efd.JPG
поръчал съм маска м тех 1. какво ми трябва освен маската за да я сложа? какво трябва да махна от сегашните неща? дали тази маска с липа могат да си останат под м теха. има ли на м теха къде да се закачи кората за отдолу и къде да се боцне датчика. ето положението сега ...

"Всеки истински BMW ентусиаст рано или късно си купува Е30"
и печели награди с него
- Luda_Fukla
- Потребител
-
- Кара: BMW E36 318i
Смяна на заден лагер на Е36.
Тай като прочетох всичко за тази тема няма един които да е казал как се сменя точно всеки каквото е чул и гледал на клипове пише глупости и това е. Парвото най - важно нещо е да имате с какво да нагрявате, няматели не се хващайте. Сваляте гумата лашкате гайката на главината, ако не се лашка нагреите я и ще стане. След това вадите главината не да я бласкате с чука както пишат всички, а слагате скоба или ако нямате подлагате два чука под две дупки на главината и слагате два болта от джантата и равномерно ги навивате да опират в чуковете и тя излиза. След това нагрявате лагера го избивате със секача и сте готови. Не слушаите, че със скоби ще излезе пълни глупости и трошене на ръце само нагряване му е майката, послушаите ме и няма да сгрешите. Ако имате въпроси и нещо не ви е ясно 0879421473.
Тай като прочетох всичко за тази тема няма един които да е казал как се сменя точно всеки каквото е чул и гледал на клипове пише глупости и това е. Парвото най - важно нещо е да имате с какво да нагрявате, няматели не се хващайте. Сваляте гумата лашкате гайката на главината, ако не се лашка нагреите я и ще стане. След това вадите главината не да я бласкате с чука както пишат всички, а слагате скоба или ако нямате подлагате два чука под две дупки на главината и слагате два болта от джантата и равномерно ги навивате да опират в чуковете и тя излиза. След това нагрявате лагера го избивате със секача и сте готови. Не слушаите, че със скоби ще излезе пълни глупости и трошене на ръце само нагряване му е майката, послушаите ме и няма да сгрешите. Ако имате въпроси и нещо не ви е ясно 0879421473.
- ///Явор
- Летящия холандец
-
- Кара: M3E30х2,M3E36х2,M3E92,M5E39х2 и др.

С ЧАТ НА Л.С. НЕ МИ СЕ ЗАНИМАВА Работно време 10:00-18:00 тел:0887616782
- vankosports
- Потребител
-
- Кара: BMW 318I E36 touring
- Мечтае да кара: Z3 coupe
колеги помагаите с идеи че, ми омръзна да оставям постоянно локвички с масло пред блока
пък и така развалям авторитена на е30 ките
, проблема е че имам 5 превъртели болта на капака на клапаните и ми омаслява целия двигател. двигателя е М40б18 

- M10
- старши ентусиаст
-
- Кара: 1602, E30 pre-face, E36 coupe
- Мечтае да кара: зил 130
Смени цвета на шрифта че вади очите
Точно така оксижена му е майката. Тъкмо ако те хване яд на колата можеш и да я приготвиш за Надин
В последната дума се крие проблема
Мажи яко локтайт и преглеждай на канал отвреме на време
Така ще ти остане само риска от трошене на полуоска или експлоадиране на дифа 

MICH__ написа:Дифа е къс 4/27 на м20б23 и заварен.
В последната дума се крие проблема