Сбирки в Пловдив
Модератори: mitaka7, Общи модератори
- JohnnyBlack
- младши ентусиаст
-
Аз имам едно предложение към пловдивската група - на сбирката утре вечер предлагам да съберем по някой лев, за да купим разни неща за децата от дома в с.Гуцал. Ако ходя в събота ще ги занеса, ако не - ще пратя парите на Любо да вземат още продукти или ако решат да ги оставят за следващо ходене. Не мисля че нa някого ще му се отрази, ако даде по някой лев за децата!
Нека им помогнем с колкото можем

- Stanchev
- старши ентусиаст
-
- Кара: 7er
- |`oTuH
- ентусиаст
-
- Кара: 2005 E61 525d
- Мечтае да кара: просто да кара...
- Детайли за колата: <3
JohnnyBlack написа:Аз имам едно предложение към пловдивската група - на сбирката утре вечер предлагам да съберем по някой лев, за да купим разни неща за децата от дома в с.Гуцал. Ако ходя в събота ще ги занеса, ако не - ще пратя парите на Любо да вземат още продукти или ако решат да ги оставят за следващо ходене. Не мисля че нa някого ще му се отрази, ако даде по някой лев за децата!![]()
а знаеш ли в Пловдив колко такива домове има... или около Пловдив
аз предлагам да съберем парички и да купин нещо за някой дом близо, поне да идем заедно. или най-малкото което е, да съберем стари дрехи, книги, играчки и всякакви други неща каквито смятаме, че могат да бъдат полезни на дечицата.
4 8 15 16 23 42
- JohnnyBlack
- младши ентусиаст
-
Ей готиния, някакъв проблем ли видя в моето предложение?
Ако се поинтересуваш малко повече ще разбереш, че от доста време дома в Гуцал получава подкрепа от форума и клуба и това е много хубаво. Децата официално са ни поканили на техния празник и мисля, че това ще е едно невероятно изживяване. Да видиш усмивките по детските личица - това за мен поне е безценно. Така че който иска да помогне с нещо да го направи, който няма такива намерения по-добре да си мълчи. А относно идеята ти да съберем разни неща - защо трябва да си изхвърляме боклуците при децата, като спокойно можем да съберем по някой лев и да им купим стоки от първа необходимост, каквито им трябват.

- X-citer
- АЗ СЪМ ТОЛЕРИРАН :)
-
- Местоположение: БИАД. Снощи най-културно си излизах от там и някой ме настъпи по ръката
- Кара: E53 Х5 3.0d
- Мечтае да кара: по пътища без дупки
Момчета, не се карайте за глупости
Аз лично ще бъда много щастлив ако се организирате и започнете да помагате системно на някой дом в близост до Пловдив ако ви е по-удобно. Важното е да има колкото се може повече щастливи детски усмивки 

- AGT
- старши ентусиаст
-
- Кара: Каквото ми попадне .
- Мечтае да кара: Поне 790 iL xaxaxa
- Детайли за колата: Лачена 39_ка .
x3mDriver написа:Нали ще има Збирка утре ?
И не само утре

Съвет от КАТ !
"Не можеш ли да караш не си купувай книжка "
"Не можеш ли да караш не си купувай книжка "
- |`oTuH
- ентусиаст
-
- Кара: 2005 E61 525d
- Мечтае да кара: просто да кара...
- Детайли за колата: <3
JohnnyBlack написа:Ей готиния, някакъв проблем ли видя в моето предложение?Ако се поинтересуваш малко повече ще разбереш, че от доста време дома в Гуцал получава подкрепа от форума и клуба и това е много хубаво. Децата официално са ни поканили на техния празник и мисля, че това ще е едно невероятно изживяване. Да видиш усмивките по детските личица - това за мен поне е безценно. Така че който иска да помогне с нещо да го направи, който няма такива намерения по-добре да си мълчи. А относно идеята ти да съберем разни неща - защо трябва да си изхвърляме боклуците при децата, като спокойно можем да съберем по някой лев и да им купим стоки от първа необходимост, каквито им трябват.
не бе готин луд ли си... няма проблем
просто мисля че ще е по-добре ние да намерим нашия дом... не мислиш ли?
4 8 15 16 23 42
- JohnnyBlack
- младши ентусиаст
-
Хайде ела довечера и ще обсъдим идеите да видим какво можем да измислим, става ли? Това се отнася за всички