Питане за обява
Модератори: Ilko Ivanov, mad_presley, Технически модератори
7 мнения
• Страница 1 от 1
- sthristozov
- Потребител
-
- Кара: BMW E65 750 i 2006
Питане за обява
Здравейте, мисля да стана един от Вас, но все още обмислям покупката на автомобил.
Насочил съм се към 745i и в тази връзка искам да разбера какво мислите за тази обява http://nfs.mobile.bg/pcgi/mobile.cgi?to ... f1=details /не знам дали точно по този начин трябва да приложа адреса
. И изобщо дали е добър вариант да се купува от БГ.
Насочил съм се към 745i и в тази връзка искам да разбера какво мислите за тази обява http://nfs.mobile.bg/pcgi/mobile.cgi?to ... f1=details /не знам дали точно по този начин трябва да приложа адреса

- asasin18
- ентусиаст
-
- Кара: е70 sd
Re: Питане за обява
не виждам какъв може да ти е проблема да купуваш от бг или от някъде си ? зависи от самия автомобил и от собственика му, късмет 

- stankata777
- ентусиаст
-
- Кара: Е71 30д
- Мечтае да кара: Ф06
- Детайли за колата: AW/Bl/8sp/M steering wh/paddles/
asasin18 написа:не виждам какъв може да ти е проблема да купуваш от бг или от някъде си ? зависи от самия автомобил и от собственика му, късмет
+1

п.п.Това индивидуал изпълнение ли е?Ако е,странно че не е анонсирано в обявата....
gone,but not forgotten:
E36 grey
E90 monaco blue
E36 grey
E90 monaco blue
- sthristozov
- Потребител
-
- Кара: BMW E65 750 i 2006
.......проблемът е , че тук манипулираните км са по-скоро "по условие"....и кой знае какво още
- stankata777
- ентусиаст
-
- Кара: Е71 30д
- Мечтае да кара: Ф06
- Детайли за колата: AW/Bl/8sp/M steering wh/paddles/
sthristozov написа:.......проблемът е , че тук манипулираните км са по-скоро "по условие"....и кой знае какво още
Да не те разочаровам,но и там е така,освен ако не я взимаш от премиум селекшън!!!Но в Бг,поне може да я закараш на диагностика и да разбереш км,сервизирания при дилърите,заведени щети и прочие...
gone,but not forgotten:
E36 grey
E90 monaco blue
E36 grey
E90 monaco blue
- Baro 530d
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: E65 730d 2006
- Мечтае да кара: 650i GranCoupe 760i
Здравейте колеги.Колата е много красива и изглежда запазена на снимки.Особено интериора е много красив,мисля,че е Индивидуал.Само не съм съгласен с годината на колата-не е 2004 защото не видях до АйДрайва да има двата допълнитени бутона за него тъй като те се монтират на Седмиците след 2003 Октомври и по-вероятно е колата да е 2003 Април.Както казват колегите преди мен задължително на читав сервиз за проверка!!Ако гледаш колата и вероятно я купиш дано всичко да е наред,щото наистина е много красива!
Поздрави! 

7 мнения
• Страница 1 от 1