Инфо за 740 i
Модератори: Ilko Ivanov, mad_presley, Технически модератори
- mystvd
- младши ентусиаст
-
- Кара: BMW E66 760Li
- Мечтае да кара: BMW E66 760Li
Re: Инфо за 740 i
Здравейте колеги искам да попитам нещо.Интересуваме корите на вратите на колата на щипки ли са и гадни ли са за сваляне и лесно ли се чупят,че като знам какви бяха щипките на е36 не ми се мисли.
Благодаря предварително
Благодаря предварително

- victor2k
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: 740iA
- Детайли за колата: 2000 740iA Sport
- mystvd
- младши ентусиаст
-
- mystvd
- младши ентусиаст
-
Здравейте колеги искам да попитам нещо което ме вълнова от около 1 седмица
Та въпроса ми е мога ли на моята 740 да и сложа двигател от 750 ако стане номер може ли да споделите цената на самият двигател и трябва ли нещо друго да се променя като се сложи новият двигател.
Благодаря предварително

Благодаря предварително

- iliew
- ентусиаст
-
- Кара: Каквото има..
- Мечтае да кара: .....
mystvd написа:Здравейте колеги искам да попитам нещо което ме вълнова от около 1 седмицаТа въпроса ми е мога ли на моята 740 да и сложа двигател от 750 ако стане номер може ли да споделите цената на самият двигател и трябва ли нещо друго да се променя като се сложи новият двигател.
Благодаря предварително
Не се занимавай с глупости..... колкото до цена....преди няколко месеца продадох такьв двг за 900лв

- victor2k
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: 740iA
- Детайли за колата: 2000 740iA Sport
mystvd написа:Здравейте колеги искам да попитам нещо което ме вълнова от около 1 седмицаТа въпроса ми е мога ли на моята 740 да и сложа двигател от 750 ако стане номер може ли да споделите цената на самият двигател и трябва ли нещо друго да се променя като се сложи новият двигател.
Благодаря предварително
Освен мотора, който със всичко е към 200 кила отгоре трябва да смениш една камара щуротии като кутии за въздух, въздухопроводи дори спирачките на в12 са с други апарати и по-големи дискове. Резервоара е по-голям, дори има втори акумулатор - ако искаш да е като хората
- mystvd
- младши ентусиаст
-
Ясно ми за сега няма да се занимавам с глупости ама не може "собствениците" дето продават 750 1995 година да ми иска 13000 лева
Все пак 2002-2003 гдо. има за 16000 лева 750(примерно) затова попитах.
Още нещо да попитам колеги при мене управлението за климатика е дигитално и ми направи впечатление,че като запаля колата управлението се включва автоматично,та фабрично ли е така или е пипано по него.
Благодаря

Още нещо да попитам колеги при мене управлението за климатика е дигитално и ми направи впечатление,че като запаля колата управлението се включва автоматично,та фабрично ли е така или е пипано по него.
Благодаря

При мен се включва автоматично, когато дам на контакт. Дори да съм го спрял преди това - пак тръгва (на 1 чертичка).
deank написа:При мен се включва автоматично, когато дам на контакт. Дори да съм го спрял преди това - пак тръгва (на 1 чертичка).
И при мен е така
- mystvd
- младши ентусиаст
-
Здравейте колеги искам да попитам следното интересува ме страничните огледала мога ли да ги заменя с такива дето се прибират(предполагам,че трябва да се добави копче) и другото е пак със страничните огледала предлагат ли се със мигачи на самите огледала.
Благодаря предварително
Благодаря предварително

- ddinobot
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: SR1 NORMANDY
- Мечтае да кара: 320 turbo DRM
БМВ никога не са слагали фабрично мигачи на огледалата 

Има опция за смяна с такива, които се прибират. Май няма нужда от копче - изключваш от контакт и те се прибират.
- mystvd
- младши ентусиаст
-
ddinobot написа:БМВ никога не са слагали фабрично мигачи на огледалата
Колега една серия на БМВ видях във Видин,че имаше такива огледала.Колеги а цена нещо може ли да кажете за такива дето се прибират

- 7BREYTON
- ентусиаст
-
- Кара: Entwicklung 38
- Мечтае да кара: B12
Всичко има и всичко може. Но като всяко нещо е играчка. Мисля че и кодиране ще иска ако си нямал сгъваеми. Трябва ти и модула с бутона на вратата. Окабеляване. Както казах - играчка ще е.
Мигачи на огледалата - има афтърмаркет - и там няма де нещо неземно сложно ама ...
На мен ми са интересни по принцип, но не съм сигурен че си заслужава ...
Незнам дали ще показват грешка тези ЛЕД диоди - може и да няма???
Ако си БМВ пурист ... няма по добре от ОЕМ вида (с минимални изключения). Имаше някъде снимка на Е38 със монтирани такива .... интересно е ... производителите не спират да взаимстват един от друг ...
http://www.ebay.com/itm/BMW-7-SERIES-E3 ... 3a72adc58b
http://forums.bimmerforums.com/forum/sh ... ?t=1638369

Мигачи на огледалата - има афтърмаркет - и там няма де нещо неземно сложно ама ...
На мен ми са интересни по принцип, но не съм сигурен че си заслужава ...
Незнам дали ще показват грешка тези ЛЕД диоди - може и да няма???
Ако си БМВ пурист ... няма по добре от ОЕМ вида (с минимални изключения). Имаше някъде снимка на Е38 със монтирани такива .... интересно е ... производителите не спират да взаимстват един от друг ...
http://www.ebay.com/itm/BMW-7-SERIES-E3 ... 3a72adc58b
http://forums.bimmerforums.com/forum/sh ... ?t=1638369

- St-George
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: E38 M62B35
ОЕМ алтернативи има. Даже един колегата @kita беше дал линк към едно такова "БМВ" - http://www.youtube.com/watch?v=_fY6Ig2_O80
Ама както каза @7BREYTON - май и идва в повечко (няма да казвам Пернишки за да не обидя колегите от Перник
) този ...тунинг 
Ама както каза @7BREYTON - май и идва в повечко (няма да казвам Пернишки за да не обидя колегите от Перник