СОФИЯ - (седмични) сбирки Е38
Модератори: mitaka7, Общи модератори
- ELZAGG
- младши ентусиаст
-
- Кара: Е38 TDS + е30 318i и некви други!!!
- Мечтае да кара: BMW F06 — 6 Series Gran Coupe ///M Sport Package
- Детайли за колата: е38-725 TDS, автомат,
Audi A4 1.8T
Re: Пролетна сбирка на е38 за 06. и 07.04.2012г.
Mollov написа:Вие хубаво се гласите за Гергьовден, ама на събора няма ли да идвате?
Като гледам, колегите мълчат по въпроса.....!
Лично аз, не ходя, защото си мисля, че това е тръпка за мъжката част от форума!
От цървул, бална пантофка НЕ става!
- ljubo72
- младши ентусиаст
-
- Кара: е65 750i
- Мечтае да кара: V12 но без притеснения
- Детайли за колата: N62B48
колега Моллов аз не съм пропускал събор от 2006 а и съм регистриран доста преди това,доста дори преди теб, което няма значение разбира се,досега без отсъствие,но вече не ми се гледат само състезания и да ти кажа няма я вече онази тръпка.живеем в времето на F01,F02,E90,E92 и т.н.Не умаловажавам труда на тези които се стягат цяла година за да се състезават но не ми се гледат тези Е30 и Е36 и т.н с сума ти парички набити в тях.знаеш ли спомняш ли си навремето как от колите паркирани излизаха супер екземпляри като М5 Е60 синя на цвят и как се лудо въртеше а ние и се радвахме като обезомяли и и се възхищавахме,а спомняш ли си немската АЛПИНА В7,спомняш ли как измежду подредените в различни серии и модели на паркинга се разхождаше жури и определяше коя е наи красива,сток с екстри и без такива и т.н.Аз имам всички тези спомени и знаеш ли дори взех призово място през 2008 с моята тогавашна красавица-лудата 5ца както си я наричах, но това е дълга история.в последните 2 години нещата поизбледняха,колите са си едни и същи и отново и т.н.да не говоря за реда на паркиране вътре и разбира се цената на билета защото и жена ми и приятелите ми които са с мен и които също харесват нашата марка коли трябва да заплатим като че ли незная с какво да го сравня,голяма е цената на билета,не мислиш ли и ти като мен,знаеш ли Моллов миналата година едно пишлеме /младеж които надали знае цената на тази 50 левова банкнота/на паркинга ми поиска 50лв за да си вкарам колата вътре.ето това бе нелепо разбираш ли ме,такава цена няма никъде по света,никъде.Аз искъм да се видя с приятелите си на този ден,но не в Калояново,защото в продължение на 6 години вие не искахте дори датата да смените и не се съобразихте нито веднъж с нас,че например Гергьов ден си е класика в празничните дни.ето затуи тази година маи няма да присъствам,а ще се отдам на спокоиствието и на една трапеза с агънце и разбира се моите приятели които повярваи ми са не по малки ентусиасти от всички останали но така сме решили за тази година.поздрави и не ми се сърди,така мисля аз и не обременявам никои с тези мои разсъждения и се надявам организацията ви за събора да е на необходимото ниво.
Последна промяна ljubo72 на 20 Мар 2012, 22:00, променена общо 1 път
БМВ не е нито най-бързата кола, нито най-луксозната, сигурно не и най-красивата, тя е просто НАЙ-ДОБРАТА!
- Mollov
- Мародератор
-
- Кара: some d20s
За 2 неща много грешиш:
1. Аз не агитирам никого за събора... само напомням, за да не стане така, че половината хора в последният момент да се дръпнат заради събора. Само напомням.
2. "пишлемето", което ти е поискало 50лв със сигурност не е било пишлеме, а и не ги е поискало за себе си, ами така е било по регламент. За да има достатъчно място за членовете на клуба, "таксата" за останалите беше умишлено завишена. Не очаквам да го разбереш, не се и опитвам да те накарам.
1. Аз не агитирам никого за събора... само напомням, за да не стане така, че половината хора в последният момент да се дръпнат заради събора. Само напомням.
2. "пишлемето", което ти е поискало 50лв със сигурност не е било пишлеме, а и не ги е поискало за себе си, ами така е било по регламент. За да има достатъчно място за членовете на клуба, "таксата" за останалите беше умишлено завишена. Не очаквам да го разбереш, не се и опитвам да те накарам.
- ljubo72
- младши ентусиаст
-
- Кара: е65 750i
- Мечтае да кара: V12 но без притеснения
- Детайли за колата: N62B48
Mollov написа:За 2 неща много грешиш:
напротив Моллов разбирам го и го зная и то много добре,а защо си помисли че не очакваш да го разбера,защо така си помисли.
БМВ не е нито най-бързата кола, нито най-луксозната, сигурно не и най-красивата, тя е просто НАЙ-ДОБРАТА!
- Mollov
- Мародератор
-
- Кара: some d20s
Предлагам ти да прекратим това разискване, защото нито темата, нито раздела е подходящ за целта. А предположението ми е изградено само върху написаното от теб и отношението, което си вложил в написаното. Не те познавам лично.
- Дифашир
- младши ентусиаст
-
- Кара: Е38 V8 bi TURBO & Е34 М52
- Мечтае да кара: http://www.youtube.com/watch?v=8VOULfir ... re=related
Любо,подкрепям те с 2 ръце защото нямам повече.Много истина има в думите ти и на няколко пъти исках да пиша подобни неща в други теми,но ме спираше както каза Молов че не е по темата и т.н....... има си правила които се опитвам да спазвам и те са за всички,макар че господата модератори понякога ги пренебрегват особенно при писане на обяви (да бъда извинен,нищо лично).След предния ми пост се замислих и разгледах календара защото си мислех че финала на събора не съвпада с празника,но друго се оказа.По принцип вкъщи се събираме и си ядем по едно агне на Великден и едно на Гергьов ден,и няма сила която да ме накара да съм другаде,както обичам да казвам "ако не можем да умъртвим едно прасе след коледа,и да изядем едно агне на Гергьов ден,значи сме позволили отчаянието от живота да достигне крични размери в самите нас",дори и да не се събирахме вкъщи,пак нямаше да ида на събор а да сме заедно,това си е ''бас бая" празник ...... ентусиазъм,ентусиазъм ама.....
Имам една идея за "мини сбирка" но ще я споделя по нататък

- ELZAGG
- младши ентусиаст
-
Audi A4 1.8T
[/quote]
Чакаме предложения..
!

Чакаме предложения..

- jasamon
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: BMW E-38 E-36
Е агнето нема да пропуснем та ако ще кралицата да ми се разсърди че не съм на курса по английски 

- ELZAGG
- младши ентусиаст
-
Audi A4 1.8T
Eеееее......, Тони, точно тази реплика чаках!!!!
Най сетне ние да сме на първо място пред английския!
Само да си изкареш изпита ей! 

- badly_boy
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: e38 730d
Колеги обадете дата и час за предварителна сбирка на музея...
- ELZAGG
- младши ентусиаст
-
Audi A4 1.8T
Re: Пролетна сбирка на е38 за 05. и 06.05.2012г.
Колеги, започваме да заявяваме кой ще идва на сбирката на 28.04.2012г. до 01.05.2012г. в комплекс Балова шума- Монтана!!!!
Надявам се да излезнете сериозни и да не се излагаме!
Колеги, уведомявам Ви, че сбирката ще се състои на Гергьовден!!!
[b]Тръгване от София на 28.04.2012г. с две или три нощувки, кой колкото желяае!!! От проведен разговор по телефона с организатора, се разбрахме, да си закупим едно агне, предварително и домакините да ни го приготвят. Така че който ще идва, ще трябва да си плати и за агънцето!! Допълнително ще Ви пиша колко ще ни излезе, сметката.[/quote

Надявам се да излезнете сериозни и да не се излагаме!

Колеги, уведомявам Ви, че сбирката ще се състои на Гергьовден!!!
[b]Тръгване от София на 28.04.2012г. с две или три нощувки, кой колкото желяае!!! От проведен разговор по телефона с организатора, се разбрахме, да си закупим едно агне, предварително и домакините да ни го приготвят. Така че който ще идва, ще трябва да си плати и за агънцето!! Допълнително ще Ви пиша колко ще ни излезе, сметката.[/quote
Последна промяна ELZAGG на 09 Апр 2012, 11:47, променена общо 1 път
- jasamon
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: BMW E-38 E-36
Re: СОФИЯ - сбирки Е38
4 е петък работен ден .Предната седмица са 4 официални почивни дни 28.29.30.1 не е ли по добре за тогава то агнето си е агне 

- ELZAGG
- младши ентусиаст
-
Audi A4 1.8T
Колеги, крайно време е да уточним датата, че стана голяма каша, а и Любо вчера ми се обади, да започнем да потвърждаваме, колко хора ще дойдат! Наистина, по- удачно е да отидем за 1 май, но това трябва да се каже още тази седмица, защото няма време. Аз лично, нямам нищо против датата да е 28, 29 и 30, стига това да е окончателната поправка в датата на събиране, че объркахме хората съвсем! Който е съгласен за тази дата да пише, както и с още колко хора ще дойде, за да започна да съставям списъка!
Ако е за тия дати, мога да дойда в събота на обед и неделя си тръгвам.Бройте ме, 1 човек и 1-на жена. 

Габровеца най-обича: Да пуши на муфта, да е с чужда жена и да кара по инерция....
- ELZAGG
- младши ентусиаст
-
Audi A4 1.8T
kita написа:Ако е за тия дати, мога да дойда в събота на обед и неделя си тръгвам.Бройте ме, 1 човек и 1-на жена.
Коце, искаш де кажеш, че ще дойдеш за 1 нощувка-28 и 29.04.2012г., правилно ли разбрах!?