Колебания за цвят...Е34

5-та серия ('88-'95)

Модератор: Технически модератори

Е34 цвят

1 .''alpina whait'';
19
33%
2.''катран'' черно;
22
38%
3. сребрист металик ;
17
29%

Общо гласове : 58

Аватар
Кара: bmx

Re: Колебания за цвят...Е34

Мнение от vinio » 19 Мар 2012, 14:36

Is написа:
JIKI_RACER написа:Абе колко от вас са пребоядисвали кола , и по конкректно цялостна смяна на цвета ?

АЗ !
А и до колкото го знам тоя дивомер е в състояние да го направи ;)
По темата - цветът , който е в момента да остане същия с лека '' заигравка '' от страна на колориста , който ще бърка боята .

аз също и тогава и сега ще се сменят пак панели по купето и знам с какво се захващам....
колегата пепиииито спомена за бордо(много яко си сменя цвета на светлината :D ) -имам го в гаража прясно боядисано,чакащо по-добри времена .
Колата е в бг на бг табели и тук ще се прави....абстрахирайте се и от десният волан-проблема е почти приключен.
П.п Дъно не ме разбирате като някой позийор ,просто е34 ми е много на сърцето и с цел да повдигна духа тук ,споделям какво съм намислил по принцип,но с цвета още не мога да се примиря.
п.п2 Благодаря ви отново :bowdown:
п.п3 бояджията е налице и незнам защо колегата подценява тоя тип майстори в бг :roll:
п.п4 няма отблъскващ цвят,просто според моят вкус със се спрял на тия 3 цвята
п.п 5 Диванета да ми викат ''дивомер''!!!...вечерта си ляга като човек,другата сутрин се събужда с мисълта за Е32,вечерта се хвали и черпи за е32 ката :D :bchug: (наздраве Ники),а аз една боя ли не мога да сменя :D
Последна промяна vinio на 19 Мар 2012, 16:23, променена общо 2 пъти

ентусиаст
Аватар
Кара: E65

Мнение от ddddk » 19 Мар 2012, 14:43

Аз като гледам резултата от класацията само оригиналния ти цвят изостава, ама общата картинка е, че триумуването си остава :mhihi:
Добре, че не си дал още варианти :mhihi:
Изображение

русата мафия!
Аватар
Кара: E34
Мечтае да кара: E34

Мнение от Ronka » 19 Мар 2012, 16:34

Да ти кажа честно, бих оставила сивата, как вика Ники, с малка 'подправка' и ако стои така слонова кост като на последната снимка, това е цветът :D :bchug:
ИзображениеIs...

Много като тебе вече плакаха ...

старши ентусиаст
Аватар
Кара: през просото
Мечтае да кара: леговището на смог
Детайли за колата: баничарка

Мнение от Jordana » 19 Мар 2012, 16:44

Е ясно че цвета е въпрос на личен избор в случая и какъвто и да е собственика ще си го гледа после .А за боядисването мога единствено да кажа че в БГ досега не съм видял бояджия да може да направи цвят и финиш като тия от снимките.Ето един линк не са само BMW но кефят :yes: :yes: :yes:
http://the80sareforever.tumblr.com/
Горното мнение е създадено главно с развлекателна цел и може да съдържа недоказани факти и обстоятелства . Никога не повтаряйте описаните екперименти и изказаните мнения у дома - те могат да бъдат опасни за Вас !
....АВИТОХОЛ /Атила/ живя 300 години. Родът му Дуло, а неговата година дилом твирем.
Синът му ИРНИК /ЕРНАК/ живя 150 години. Родът му Дуло, а неговата година дилом твирем.
ГОСТУН 2 години. Родът му Ерми, а годината му докс твирем.
КУРТ управлява 60 години. Родът му Дуло, а годината му шегор вечем.
БЕЗМЕР 3 години, а родът му Дуло, а годината му шегор вечем.
Именник на българските ханове ...

Потребител
Аватар
Кара: Пежо 200 и пеш : )

Мнение от Dani chka chka » 19 Мар 2012, 16:50

аве така като се замислих,да- бяличко :yes: ще тръгнат да ти го правят черно и ще вземе да стане едно светло почти сиво изпражнение от некадърност , после ще съжаляваш :no: направи си го беличко :ok:

ентусиаст
Аватар
Кара: E34 524td лЕто господне '90-то
Мечтае да кара: по път без дупки

Мнение от alchohol » 19 Мар 2012, 19:49

Jordana написа:Е ясно че цвета е въпрос на личен избор в случая и какъвто и да е собственика ще си го гледа после .А за боядисването мога единствено да кажа че в БГ досега не съм видял бояджия да може да направи цвят и финиш като тия от снимките.Ето един линк не са само BMW но кефят :yes: :yes: :yes:

Малко :OT: , ама на тая снимка е играл фотошоп-а ;)
Дизела е кат' копейка- дрънне, бръмне и офейка :driving: :driving: :driving:

Аватар

Мнение от vinio » 19 Мар 2012, 21:31

alchohol написа:
Jordana написа:Е ясно че цвета е въпрос на личен избор в случая и какъвто и да е собственика ще си го гледа после .А за боядисването мога единствено да кажа че в БГ досега не съм видял бояджия да може да направи цвят и финиш като тия от снимките.Ето един линк не са само BMW но кефят :yes: :yes: :yes:

Малко :OT: , ама на тая снимка е играл фотошоп-а ;)

в тая тема снимките ...всички са на фотошоп ;)

Аватар

Мнение от vinio » 20 Мар 2012, 2:03

Dani chka chka написа:аве така като се замислих,да- бяличко :yes: ще тръгнат да ти го правят черно и ще вземе да стане
едно светло почти сиво изпражнение от некадърност
, после ще съжаляваш :no: направи си го беличко :ok:

:D майстора е готин и съвестен,боядисва коли от как се помня ,а от 5 години е с камера за изпичане на боята....тестван е :D
едно светло почти сиво изпражнение от некадърност

направо подкрепи мнението ми за оригиналният ми цвят :D и извади точка 3 от анкетата :yes:

Пантерчо
Аватар
Кара: WBS нов внос
Мечтае да кара: Е30 от скъпите

Мнение от Bavarcho » 20 Мар 2012, 15:39

истината е в космос шварца 303 :yes:
Изображение

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: BMW E60 525i

Мнение от Maratilov e34 » 20 Мар 2012, 22:14

Колега аз съм за ЧЕРЕН.
И един мармот завиваше шоколада в калници от Опел

старши ентусиаст
Аватар
Кара: Е39М54В30

Мнение от zvetiko » 21 Мар 2012, 11:34

Черни ,добре изглеждащи коли,дори и Е34-ки-колкото искаш.Спираш или караш някъде и се сливаш.
Бели, добре изглеждащи коли ,особено Е34-ки са единици.

Ако автора търси просто добре изглеждаща кола-черно.
Ако се гони уникалност, особено с бялата тапицерия вътре и богатият набор от фабрични екстри + лек привкус на една отминала епоха с една чудесно реставрирана кола-бяло. ;)

Пантерчо
Аватар
Кара: WBS нов внос
Мечтае да кара: Е30 от скъпите

Мнение от Bavarcho » 21 Мар 2012, 11:44

Със светлия салон за мен е това е комбинацията (само джантите не ми харесват черни, поне не тези)
Вие нямате нужните права за да сваляте прикачени файлове.
Изображение

младши ентусиаст
Аватар
Кара: Е34-столичанка в повече

Мнение от Манчев73 » 21 Мар 2012, 19:32

zvetiko написа:Черни ,добре изглеждащи коли,дори и Е34-ки-колкото искаш.Спираш или караш някъде и се сливаш.

Ако се гони уникалност, особено с бялата тапицерия вътре и богатият набор от фабрични екстри + лек привкус на една отминала епоха с една чудесно реставрирана кола-бяло. ;)

Изображение

все пак белото е за шмъркане....на Жикито ми е любима,като визия....чуждото най-арно :winky:
Изображение

младши ентусиаст
Аватар
Кара: E30- 324 D, E30-318 i
Мечтае да кара: Автентична "М"-ка на верния модел.

Мнение от Stoqnov_ » 21 Мар 2012, 22:05

zvetiko написа:Черни ,добре изглеждащи коли,дори и Е34-ки-колкото искаш.Спираш или караш някъде и се сливаш.

Колега, пиша отново в темата ти точно заради поста, който цитирам сега. Моят дърт кораб затва си го харесвам- защото е различен. Боята е бъркана от майстора по негово усмотрение, без точни и ясни пропорции. Нито аз зная какво има вътре, нито той самият с точност :D :D . Но в зависимост от светлината дъртата ми барака има три различни цвята. По това е уникална и до сега не бях виждал нещо такова, затва и я задържах, ако трябва и да бъда честен. Та, виждам същото нещо сега- имам предвид, че виждам себе си- като реставратор на автомобила. Затова- ако нямаш ясна визия- моят съвет е да се ориентираш в различните нюанси на бордо,, нещо яко да стане, просто боята да е неповторима, да е нещо, което се среща не твърде рядко, а да е направо "бяла лястовица"- може и да го приемеш в буквалният смисъл, ако се откажеш от червения цвят.

Успех в начинанието!
С времето се уверих, че ако искаш БМВ-то ти да върви.., трябва да си го направиш.

старши ентусиаст
Аватар
Кара: 518
Мечтае да кара: БМВ с кожен салон

Мнение от ЗАЯДЛИВ ЗМЕЙ » 22 Мар 2012, 9:53

Манчев, твойта иска един емов пакет и ще заспи :) , не знам с черна оптика как ще изглежда , все си мисля че ще моор агресив :) !
Намери едни оригинални фарове да ги направим черни заедно с мигача в точния нюанс .

Иначе по темата , на такава кола цвят не сменям аз.Бих фолирал ако искам да я видя как ще е, в интерес на истината вчера едно бмв сив мат , добре беше мамка му :)
Изображение
М50B20 - Ни на баир ме радва , ни в завой ме плаши!

ПредишнаСледваща

Назад към E34