SOS копче ?

5-та серия ('04 - '10)

Модератори: Atsalov, Ilko Ivanov, mad_presley, Технически модератори

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: конджул...
Мечтае да кара: G-POWER M5 HURRICANE RR

Re: SOS копче ?

Мнение от LArgo50 » 07 Мар 2012, 22:21

Yani_Stoichkov написа:При мен копчето работи перфектно...След натискането му излизат моментните кординати на колата и отброява 5 секунди по време на, които може да се откажете от командата, след изтичането им веднага звъни на 112...

Ти го изчакай да набере, без да се отказваш и ако ти звъннат, тогава можеш да кажеш че работи перфектно. Аз утре ще пробвам на моята, макар, че слабо ме вълнува :yes:
Изображение

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: E60 530D '04

Мнение от Yani_Stoichkov » 10 Мар 2012, 15:48

LArgo50 написа:
Yani_Stoichkov написа:При мен копчето работи перфектно...След натискането му излизат моментните кординати на колата и отброява 5 секунди по време на, които може да се откажете от командата, след изтичането им веднага звъни на 112...

Ти го изчакай да набере, без да се отказваш и ако ти звъннат, тогава можеш да кажеш че работи перфектно. Аз утре ще пробвам на моята, макар, че слабо ме вълнува :yes:

Колега, щом казвам,че работи перфектно съм го пробвал... И другото което виждам,че грешите - не те ти се обаждат,а след изтичането на 5те секунди колата сама си набира 112, чува се един сигнал и веднага от другата страна ти дигат...
Audaces Fortuna Iuvat

ентусиаст
Аватар
Кара: е70 sd

SOS копче ?

Мнение от asasin18 » 17 Мар 2012, 11:30

А един мърмот овива шоколада инслед секундите ти вдига директно бойко ;)
Копчето за да работи ти трябва абонамент като първо и като второ нормална държава

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: E60 530D '04

Мнение от Yani_Stoichkov » 17 Мар 2012, 20:08

asasin18 написа:А един мърмот овива шоколада инслед секундите ти вдига директно бойко ;)
Копчето за да работи ти трябва абонамент като първо и като второ нормална държава

Аз абонаменти не съм плащал, колата съм я вкарал преди 2 години и няма как и някой преди мене де го е платил, а аз да се възползвам сега...
Audaces Fortuna Iuvat

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: i7

Мнение от varosi » 20 Мар 2012, 22:28

Номера на който звъни мисля, че през диагностиката може да се сменя. И ако твоят номер е още валиден някъде в Германия сигурно ще ти вдигат.
Изображение

Предишна

Назад към Е60/Е61