SOS копче ?
Модератори: Atsalov, Ilko Ivanov, mad_presley, Технически модератори
20 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2
- LArgo50
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: конджул...
- Мечтае да кара: G-POWER M5 HURRICANE RR
Re: SOS копче ?
Yani_Stoichkov написа:При мен копчето работи перфектно...След натискането му излизат моментните кординати на колата и отброява 5 секунди по време на, които може да се откажете от командата, след изтичането им веднага звъни на 112...
Ти го изчакай да набере, без да се отказваш и ако ти звъннат, тогава можеш да кажеш че работи перфектно. Аз утре ще пробвам на моята, макар, че слабо ме вълнува

- Yani_Stoichkov
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: E60 530D '04
LArgo50 написа:Yani_Stoichkov написа:При мен копчето работи перфектно...След натискането му излизат моментните кординати на колата и отброява 5 секунди по време на, които може да се откажете от командата, след изтичането им веднага звъни на 112...
Ти го изчакай да набере, без да се отказваш и ако ти звъннат, тогава можеш да кажеш че работи перфектно. Аз утре ще пробвам на моята, макар, че слабо ме вълнува
Колега, щом казвам,че работи перфектно съм го пробвал... И другото което виждам,че грешите - не те ти се обаждат,а след изтичането на 5те секунди колата сама си набира 112, чува се един сигнал и веднага от другата страна ти дигат...
Audaces Fortuna Iuvat
- asasin18
- ентусиаст
-
- Кара: е70 sd
SOS копче ?
А един мърмот овива шоколада инслед секундите ти вдига директно бойко 
Копчето за да работи ти трябва абонамент като първо и като второ нормална държава

Копчето за да работи ти трябва абонамент като първо и като второ нормална държава
- Yani_Stoichkov
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: E60 530D '04
asasin18 написа:А един мърмот овива шоколада инслед секундите ти вдига директно бойко
Аз абонаменти не съм плащал, колата съм я вкарал преди 2 години и няма как и някой преди мене де го е платил, а аз да се възползвам сега...
Audaces Fortuna Iuvat
- varosi
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: i7
Номера на който звъни мисля, че през диагностиката може да се сменя. И ако твоят номер е още валиден някъде в Германия сигурно ще ти вдигат.

20 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2