Проблем с централното заключване Е46 99г
Модератори: mitaka7, ©, Dimitroff, Гецата, Технически модератори
6 мнения
• Страница 1 от 1
Проблем с централното заключване Е46 99г
Имам проблем с централното заключване Е46 320Д 99 г.
Проблемът се изразява в трудното отключване, чува се цъкане но не се отключва. Последният път може би 10 мин съм стоял до колата и постоянно натисках бутоните на ключа за заключване и отключване до като отворя колата. Знае ли някой решение на този проблем, сервиз или там какво и горе - долу каква цена е
Проблемът се изразява в трудното отключване, чува се цъкане но не се отключва. Последният път може би 10 мин съм стоял до колата и постоянно натисках бутоните на ключа за заключване и отключване до като отворя колата. Знае ли някой решение на този проблем, сервиз или там какво и горе - долу каква цена е
- NikVanov
- ентусиаст
-
- Кара: X3 E83 2.0d 2006; 316 i 1999;
Re: Проблем с централното заключване Е46 99г
В търсачката- пиши релета. Сменят се, намират се зад жабката, при бушоните.
Колега,
както описваш проблема, струва ми се, че е отслабнал акумулатора ти и е малко тока за централното заключване.
Достатъчно зареден ли ти е акумулатора?
Може също и батерийката на дистанционното да свършва.
както описваш проблема, струва ми се, че е отслабнал акумулатора ти и е малко тока за централното заключване.
Достатъчно зареден ли ти е акумулатора?
Може също и батерийката на дистанционното да свършва.

NikVanov написа:В търсачката- пиши релета. Сменят се, намират се зад жабката, при бушоните.
- oci
- старши ентусиаст
-
- Кара: '12 BMW F10
- Мечтае да кара: самолет
slitter написа::yes:NikVanov написа:В търсачката- пиши релета. Сменят се, намират се зад жабката, при бушоните.
или просто едно почистване на контактите на релетата с малко регулировка на луфта между контактите на релето и си готов
Проблема е решен, просто трябваше както колегата по горе спомена да погледна коментарите върху тази тема. Още вчера се справих с този проблем като всичко ми костваше около час - два. Отворих проблемното реле и го зачистих, като с това се реши и проблема. Надявам се да не се случва отново да стоя 20-ина мин до колата 

6 мнения
• Страница 1 от 1