Колебания за цвят...Е34
Модератор: Технически модератори
54 мнения
• Страница 3 от 4 • 1, 2, 3, 4
Re: Колебания за цвят...Е34
Is написа:JIKI_RACER написа:Абе колко от вас са пребоядисвали кола , и по конкректно цялостна смяна на цвета ?
АЗ !
А и до колкото го знам тоя дивомер е в състояние да го направи
По темата - цветът , който е в момента да остане същия с лека '' заигравка '' от страна на колориста , който ще бърка боята .
аз също и тогава и сега ще се сменят пак панели по купето и знам с какво се захващам....
колегата пепиииито спомена за бордо(много яко си сменя цвета на светлината

Колата е в бг на бг табели и тук ще се прави....абстрахирайте се и от десният волан-проблема е почти приключен.
П.п Дъно не ме разбирате като някой позийор ,просто е34 ми е много на сърцето и с цел да повдигна духа тук ,споделям какво съм намислил по принцип,но с цвета още не мога да се примиря.
п.п2 Благодаря ви отново

п.п3 бояджията е налице и незнам защо колегата подценява тоя тип майстори в бг

п.п4 няма отблъскващ цвят,просто според моят вкус със се спрял на тия 3 цвята
п.п 5 Диванета да ми викат ''дивомер''!!!...вечерта си ляга като човек,другата сутрин се събужда с мисълта за Е32,вечерта се хвали и черпи за е32 ката

Последна промяна vinio на 19 Мар 2012, 16:23, променена общо 2 пъти
- ddddk
- ентусиаст
-
- Кара: E65
Аз като гледам резултата от класацията само оригиналния ти цвят изостава, ама общата картинка е, че триумуването си остава
Добре, че не си дал още варианти

Добре, че не си дал още варианти

- Ronka
- русата мафия!
-
- Кара: E34
- Мечтае да кара: E34
Да ти кажа честно, бих оставила сивата, как вика Ники, с малка 'подправка' и ако стои така слонова кост като на последната снимка, това е цветът

Много като тебе вече плакаха ...
- Jordana
- старши ентусиаст
-
- Кара: през просото
- Мечтае да кара: леговището на смог
- Детайли за колата: баничарка
Е ясно че цвета е въпрос на личен избор в случая и какъвто и да е собственика ще си го гледа после .А за боядисването мога единствено да кажа че в БГ досега не съм видял бояджия да може да направи цвят и финиш като тия от снимките.Ето един линк не са само BMW но кефят
http://the80sareforever.tumblr.com/

Горното мнение е създадено главно с развлекателна цел и може да съдържа недоказани факти и обстоятелства . Никога не повтаряйте описаните екперименти и изказаните мнения у дома - те могат да бъдат опасни за Вас !
....АВИТОХОЛ /Атила/ живя 300 години. Родът му Дуло, а неговата година дилом твирем.
Синът му ИРНИК /ЕРНАК/ живя 150 години. Родът му Дуло, а неговата година дилом твирем.
ГОСТУН 2 години. Родът му Ерми, а годината му докс твирем.
КУРТ управлява 60 години. Родът му Дуло, а годината му шегор вечем.
БЕЗМЕР 3 години, а родът му Дуло, а годината му шегор вечем.
Именник на българските ханове ...
....АВИТОХОЛ /Атила/ живя 300 години. Родът му Дуло, а неговата година дилом твирем.
Синът му ИРНИК /ЕРНАК/ живя 150 години. Родът му Дуло, а неговата година дилом твирем.
ГОСТУН 2 години. Родът му Ерми, а годината му докс твирем.
КУРТ управлява 60 години. Родът му Дуло, а годината му шегор вечем.
БЕЗМЕР 3 години, а родът му Дуло, а годината му шегор вечем.
Именник на българските ханове ...
- Dani chka chka
- Потребител
-
- Кара: Пежо 200 и пеш : )
аве така като се замислих,да- бяличко
ще тръгнат да ти го правят черно и ще вземе да стане едно светло почти сиво изпражнение от некадърност , после ще съжаляваш
направи си го беличко 

- alchohol
- ентусиаст
-
- Кара: E34 524td лЕто господне '90-то
- Мечтае да кара: по път без дупки
Jordana написа:Е ясно че цвета е въпрос на личен избор в случая и какъвто и да е собственика ще си го гледа после .А за боядисването мога единствено да кажа че в БГ досега не съм видял бояджия да може да направи цвят и финиш като тия от снимките.Ето един линк не са само BMW но кефят![]()
![]()
![]()
Малко

Дизела е кат' копейка- дрънне, бръмне и офейка

alchohol написа:Jordana написа:Е ясно че цвета е въпрос на личен избор в случая и какъвто и да е собственика ще си го гледа после .А за боядисването мога единствено да кажа че в БГ досега не съм видял бояджия да може да направи цвят и финиш като тия от снимките.Ето един линк не са само BMW но кефят![]()
![]()
![]()
Малко, ама на тая снимка е играл фотошоп-а
в тая тема снимките ...всички са на фотошоп

Dani chka chka написа:аве така като се замислих,да- бяличкоще тръгнат да ти го правят черно и ще вземе да стане
, после ще съжалявашедно светло почти сиво изпражнение от некадърностнаправи си го беличко

едно светло почти сиво изпражнение от некадърност
направо подкрепи мнението ми за оригиналният ми цвят

- Bavarcho
- Пантерчо
-
- Кара: WBS нов внос
- Мечтае да кара: Е30 от скъпите
- Maratilov e34
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: BMW E60 525i
Колега аз съм за ЧЕРЕН.
И един мармот завиваше шоколада в калници от Опел
- zvetiko
- старши ентусиаст
-
- Кара: Е39М54В30
Черни ,добре изглеждащи коли,дори и Е34-ки-колкото искаш.Спираш или караш някъде и се сливаш.
Бели, добре изглеждащи коли ,особено Е34-ки са единици.
Ако автора търси просто добре изглеждаща кола-черно.
Ако се гони уникалност, особено с бялата тапицерия вътре и богатият набор от фабрични екстри + лек привкус на една отминала епоха с една чудесно реставрирана кола-бяло.
Ако се гони уникалност, особено с бялата тапицерия вътре и богатият набор от фабрични екстри + лек привкус на една отминала епоха с една чудесно реставрирана кола-бяло.

- Bavarcho
- Пантерчо
-
- Кара: WBS нов внос
- Мечтае да кара: Е30 от скъпите
Със светлия салон за мен е това е комбинацията (само джантите не ми харесват черни, поне не тези)
Вие нямате нужните права за да сваляте прикачени файлове.

- Манчев73
- младши ентусиаст
-
- Кара: Е34-столичанка в повече
zvetiko написа:Черни ,добре изглеждащи коли,дори и Е34-ки-колкото искаш.Спираш или караш някъде и се сливаш.

все пак белото е за шмъркане....на Жикито ми е любима,като визия....чуждото най-арно

- Stoqnov_
- младши ентусиаст
-
- Кара: E30- 324 D, E30-318 i
- Мечтае да кара: Автентична "М"-ка на верния модел.
zvetiko написа:Черни ,добре изглеждащи коли,дори и Е34-ки-колкото искаш.Спираш или караш някъде и се сливаш.
Колега, пиша отново в темата ти точно заради поста, който цитирам сега. Моят дърт кораб затва си го харесвам- защото е различен. Боята е бъркана от майстора по негово усмотрение, без точни и ясни пропорции. Нито аз зная какво има вътре, нито той самият с точност

Успех в начинанието!
С времето се уверих, че ако искаш БМВ-то ти да върви.., трябва да си го направиш.
- ЗАЯДЛИВ ЗМЕЙ
- старши ентусиаст
-
- Кара: 518
- Мечтае да кара: БМВ с кожен салон
Манчев, твойта иска един емов пакет и ще заспи
, не знам с черна оптика как ще изглежда , все си мисля че ще моор агресив
!
Намери едни оригинални фарове да ги направим черни заедно с мигача в точния нюанс .
Иначе по темата , на такава кола цвят не сменям аз.Бих фолирал ако искам да я видя как ще е, в интерес на истината вчера едно бмв сив мат , добре беше мамка му

Намери едни оригинални фарове да ги направим черни заедно с мигача в точния нюанс .
Иначе по темата , на такава кола цвят не сменям аз.Бих фолирал ако искам да я видя как ще е, в интерес на истината вчера едно бмв сив мат , добре беше мамка му

М50B20 - Ни на баир ме радва , ни в завой ме плаши!
54 мнения
• Страница 3 от 4 • 1, 2, 3, 4