Спешно!!! Компютъра спря.
Модератори: Ilko Ivanov, mad_presley, Технически модератори
10 мнения
• Страница 1 от 1
- FiFo_E_TyK
- Потребител
-
- Кара: 523
Спешно!!! Компютъра спря.
Със големия компютър съм и тамън приключих със жака всичко точно и включвам колата на контакт и въобще несветва пробвам комчетата и те небачкат може ли я да е изгорял или бушон? Незнам ко да прая бесен съм.
- Ivo_Borisov
- старши ентусиаст
-
- Кара: E39 530D
Re: Спешно!!! Компютъра спря.
Колега какъв голям компютър, какъв жак си приключил? Обясни по подробно ако искаш да ти помогнем, че нищо не се разбира! 

- gangstafenoss
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: е38 740d
- Мечтае да кара: P1
може би иска да каже голямата навигация знам ли щом споменава за жакове 

\\//
gangstafenoss написа:може би иска да каже голямата навигация знам ли щом споменава за жакове
И голяма навигация няма . Това за жак-а 3.5мм му е фикс идея от тук viewtopic.php?f=35&t=121018&start=300 . Относно въпроса как е зададен , ............ ми хвърлете един боб и отгатнете де.

- uBaH
- кандидат ентусиаст
-
Чета доста из раздела напоследък, та ...
Колегата се беше заел да вади 3,5 mm аудио жак. Все пак нека като се поуспокои да опише малко по-подробно ситуацията в която е изпаднал.

Колегата се беше заел да вади 3,5 mm аудио жак. Все пак нека като се поуспокои да опише малко по-подробно ситуацията в която е изпаднал.
- FiFo_E_TyK
- Потребител
-
Много съм изнервен и писах от телефона сега ще покажа направо: Това спря да работи
а жака за който говорих пробих дупка в левия ъгал на чашките от там изкарах женски 3.5 изход пробвах го работеше после откачих компютъра или както се казва там за да прекарам кабела отзаде всичко точно монтирах го давам на контакт и неработи. Толкова труд и накрая имам жак компютъра не работи направо съм в шок ако имате идей давайте. Сд-то работи ммузиката свири но това даже и не сведва нито чесовник нито радио нито разход нито за колко км бенз ми остава спря.Вие нямате нужните права за да сваляте прикачени файлове.
- gentata
- старши ентусиаст
-
- Кара: седнал
- Детайли за колата: Правиланта 39-ка
Ами щом е спряло да работи след като си го махал нещо си направил с кабелите като си сглобявал. Така че махай пак и огледай добре как са работите. Може и някоя букса да не е вкл. добре. Преди да сглобиш всичко пак виж дали работи

ПП Това е известно като MID (Multi-Information Display).

ПП Това е известно като MID (Multi-Information Display).
- Ivo_Borisov
- старши ентусиаст
-
- Кара: E39 530D
- cls6666
- ентусиаст
-
- Кара: Е39 525 tds '97
- Мечтае да кара: CL65 AMG
- Детайли за колата: дизел
нека снимката е от твоята кола,да видим мид ли е или ирис ?малко по подробни снимки от случката да видим кое от къде е
- FiFo_E_TyK
- Потребител
-
Така оправих го буксата нещо се е*е влиза кадето и е мястото но мид-а не сведва напънах го малко тръгна но се счупи закопчалката сега работи но ме притеснява за напред да неми направи проблем някой има ли си на идея дали се продават такива букси? Пф побеля ми косата иначе съм доволен жака стана много интелигентно.Благодаря на всички който се опитаха да ми помогнат дано и аз да натрупам вашия опит и след време да съм компетентен колкото вас все пак благодарение на форума успях да изкарам жака и да го монтирам като хората.
10 мнения
• Страница 1 от 1