Ъпгрейд на ходовата част

5-та серия ('88-'95)

Модератор: Технически модератори

старши ентусиаст
Аватар
Кара: 518
Мечтае да кара: БМВ с кожен салон

Re: Ъпгрейд на ходовата част

Мнение от ЗАЯДЛИВ ЗМЕЙ » 19 Мар 2012, 12:36

Дай да видим де , покажи къде има и аз да си зема . Задните от М5 ще са тегавиня или 540...
Изображение
М50B20 - Ни на баир ме радва , ни в завой ме плаши!

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от mitaka21 » 19 Мар 2012, 14:22

Е от какво да сложа задни тогава? :)

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от ЗАЯДЛИВ ЗМЕЙ » 19 Мар 2012, 14:47

mitaka21 написа:Е от какво да сложа задни тогава? :)

За намиране говоря . Сложи предни само големи , задните малко може да почакат мен ако питаш .
Изображение

ентусиаст
Аватар
Кара: Bayerische Motoren Werke
Мечтае да кара: безплатно!

Мнение от MaxMeyer » 19 Мар 2012, 15:20

А тия предните от Е32 четирибуталните колко цола джанта най-малко побират?
Изображение

старши ентусиаст
Аватар
Кара: мфили

Мнение от cod-cdbp » 19 Мар 2012, 15:44

MaxMeyer написа:А тия предните от Е32 четирибуталните колко цола джанта най-малко побират?

15" спокойно :smoke:
Изображение

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от ЗАЯДЛИВ ЗМЕЙ » 19 Мар 2012, 15:54

cod-cdbp написа:
MaxMeyer написа:А тия предните от Е32 четирибуталните колко цола джанта най-малко побират?

15" спокойно :smoke:

15 , ама от по широките. стандартните на е34 не стават 6 и 6.5. мин 7 , най добре 16ки 8.
Изображение

ентусиаст
Аватар

Мнение от MaxMeyer » 19 Мар 2012, 15:56

Plug & Play ли пасват предните от Е32 на Е34? :mhihi:
Изображение

старши ентусиаст
Аватар
Кара: Е39М54В30

Мнение от zvetiko » 19 Мар 2012, 16:25

Колко подобни проекти с подмяна на почти цялата кола са оставали само като мечти. ;) А малкото реализирани обикновено свършват като екстрите по проекта се продават на парче,а същината на проекта се продава за около 2000.Обикновено се посочва и причината-покупка на Е38,Е39 ;)Защото в процеса на разработка се е изяснило ,че както и да направена колата Made In BMW e по-добре от Made In Bulgaria . ;) Това е последният опит да озаптя колегата и повече няма да се бъркам.

Аватар
Кара: bmx

Мнение от vinio » 19 Мар 2012, 16:30

zvetiko написа:Колко подобни проекти с подмяна на почти цялата кола са оставали само като мечти. ;) А малкото реализирани обикновено свършват като екстрите по проекта се продават на парче,а същината на проекта се продава за около 2000.Обикновено се посочва и причината-покупка на Е38,Е39 ;)Защото в процеса на разработка се е изяснило ,че както и да направена колата Made In BMW e по-добре от Made In Bulgaria . ;) Това е последният опит да озаптя колегата и повече няма да се бъркам.

имаме известни различия в мненията тук :D
здраве да е-скоро ще имам ненужна задна щанга 17 мм .....

старши ентусиаст
Аватар
Кара: Е39М54В30

Мнение от zvetiko » 19 Мар 2012, 16:42

Каквото и да се прави Е34 не е на върха на хранителната верига при старите коли в бюджетната ценова област,където цените доста се поуеднаквиха и може да вземеш за подобни пари кола ,която има доста повече от нещата към ,които се стремим и които събираме и правим с години. ;)

русата мафия!
Аватар
Кара: E34
Мечтае да кара: E34

Мнение от Ronka » 19 Мар 2012, 16:43

zvetiko написа:Каквото и да се прави Е34 не е на върха на хранителната верига при старите коли в бюджетната ценова област,където цените доста се поуеднаквиха и може да вземеш за подобни пари кола ,която има доста повече от нещата към ,които се стремим и които събираме и правим с години. ;)

А кефа кой ти го дава :lol:
ИзображениеIs...

Много като тебе вече плакаха ...

ентусиаст
Аватар

Мнение от MaxMeyer » 19 Мар 2012, 17:02

Ronka написа:
zvetiko написа:Каквото и да се прави Е34 не е на върха на хранителната верига при старите коли в бюджетната ценова област,където цените доста се поуеднаквиха и може да вземеш за подобни пари кола ,която има доста повече от нещата към ,които се стремим и които събираме и правим с години. ;)

Priceless :clap: :yes: :idea:
Изображение

Аватар
Кара: bmx

Мнение от vinio » 19 Мар 2012, 17:10

пак имаме различия :D ....незнам дали да сложа :OT: -ка ,ама айде нека го :D
А сега от каде да почна,та да не разправям история дълга 13год ,за да се обоснова правилно :roll:
Е34 за мен е вид болест ,а не всяка кола може да ни ''разболее'',нали...
така де,да почна с въпрос-колко от нас сме карали е34 по предназначение т.е аутобани и междудържавни терени(над 20 часа без гасене) ,та да се зарази качествено с тая болест:?:
почвам с примерите :D :
-ситроен ц5 (с прехваленото окачване) последният във френските алпи -гледах го доста в огледалото как отмятяше към мантинелите,за да ми следва темпото(обяснявам си ентусиазма му с това,че германска кола да е по-добра от френска и то във франция....и то стара);
-с последната S класа се залепихме броня за броня ,за да я избутам на около 4000 метра на кора лед.... :D ;
-и пак в швейцарските алпи (вече) на режим S2 и със едно субаро порихме яко нагоре(Е34-ката е ИХ ,за да не обявите за луд :D )-клип има,уникален е,незнам каде го затрих :oops: .....на тоя кеф ,на кой би му пукало за разход,а борд-а би на 39.5 ограничител,ама 5000 оборота,тогава мотора ги имаше за ''тихи''сигурно....
както и да е-последно! 25 часа калотина -калис и нищо не ми е липсвало като я карам тая кола.....

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от ЗАЯДЛИВ ЗМЕЙ » 19 Мар 2012, 17:25

Ronka написа:

Айде стига фанатизъм , ти къде го видя тоз кеф у твойта :mhihi: , тя гумите не мое си завърти ??
Изображение

русата мафия!
Аватар
Кара: E34
Мечтае да кара: E34

Мнение от Ronka » 19 Мар 2012, 17:28

JIKI_RACER написа:
Ronka написа:

Айде стига фанатизъм , ти къде го видя тоз кеф у твойта :mhihi: , тя гумите не мое си завърти ??

Пред теб не, иначе всичко се ... върти :mhihi:
ИзображениеIs...

Много като тебе вече плакаха ...

ПредишнаСледваща

Назад към E34