Ъпгрейд на ходовата част
Модератор: Технически модератори
57 мнения
• Страница 3 от 4 • 1, 2, 3, 4
- ЗАЯДЛИВ ЗМЕЙ
- старши ентусиаст
-
- Кара: 518
- Мечтае да кара: БМВ с кожен салон
Re: Ъпгрейд на ходовата част
Дай да видим де , покажи къде има и аз да си зема . Задните от М5 ще са тегавиня или 540...

М50B20 - Ни на баир ме радва , ни в завой ме плаши!
- ЗАЯДЛИВ ЗМЕЙ
- старши ентусиаст
-
mitaka21 написа:Е от какво да сложа задни тогава?
За намиране говоря . Сложи предни само големи , задните малко може да почакат мен ако питаш .

- MaxMeyer
- ентусиаст
-
- Кара: Bayerische Motoren Werke
- Мечтае да кара: безплатно!
А тия предните от Е32 четирибуталните колко цола джанта най-малко побират?

- cod-cdbp
- старши ентусиаст
-
- Кара: мфили
MaxMeyer написа:А тия предните от Е32 четирибуталните колко цола джанта най-малко побират?
15" спокойно

- ЗАЯДЛИВ ЗМЕЙ
- старши ентусиаст
-
cod-cdbp написа:MaxMeyer написа:А тия предните от Е32 четирибуталните колко цола джанта най-малко побират?
15" спокойно
15 , ама от по широките. стандартните на е34 не стават 6 и 6.5. мин 7 , най добре 16ки 8.

- MaxMeyer
- ентусиаст
-
- zvetiko
- старши ентусиаст
-
- Кара: Е39М54В30
Колко подобни проекти с подмяна на почти цялата кола са оставали само като мечти.
А малкото реализирани обикновено свършват като екстрите по проекта се продават на парче,а същината на проекта се продава за около 2000.Обикновено се посочва и причината-покупка на Е38,Е39
Защото в процеса на разработка се е изяснило ,че както и да направена колата Made In BMW e по-добре от Made In Bulgaria .
Това е последният опит да озаптя колегата и повече няма да се бъркам.

zvetiko написа:Колко подобни проекти с подмяна на почти цялата кола са оставали само като мечти.А малкото реализирани обикновено свършват като екстрите по проекта се продават на парче,а същината на проекта се продава за около 2000.Обикновено се посочва и причината-покупка на Е38,Е39
Защото в процеса на разработка се е изяснило ,че както и да направена колата Made In BMW e по-добре от Made In Bulgaria .
Това е последният опит да озаптя колегата и повече няма да се бъркам.
имаме известни различия в мненията тук

здраве да е-скоро ще имам ненужна задна щанга 17 мм .....
- zvetiko
- старши ентусиаст
-
- Кара: Е39М54В30
Каквото и да се прави Е34 не е на върха на хранителната верига при старите коли в бюджетната ценова област,където цените доста се поуеднаквиха и може да вземеш за подобни пари кола ,която има доста повече от нещата към ,които се стремим и които събираме и правим с години. 

- Ronka
- русата мафия!
-
- Кара: E34
- Мечтае да кара: E34
zvetiko написа:Каквото и да се прави Е34 не е на върха на хранителната верига при старите коли в бюджетната ценова област,където цените доста се поуеднаквиха и може да вземеш за подобни пари кола ,която има доста повече от нещата към ,които се стремим и които събираме и правим с години.
А кефа кой ти го дава

Много като тебе вече плакаха ...
- MaxMeyer
- ентусиаст
-
Ronka написа:zvetiko написа:Каквото и да се прави Е34 не е на върха на хранителната верига при старите коли в бюджетната ценова област,където цените доста се поуеднаквиха и може да вземеш за подобни пари кола ,която има доста повече от нещата към ,които се стремим и които събираме и правим с години.
А кефа кой ти го дава
Priceless

zvetiko написа:Каквото и да се прави Е34 не е на върха на хранителната верига при старите коли в бюджетната ценова област,където цените доста се поуеднаквиха и може да вземеш за подобни пари кола ,която има доста повече от нещата към ,които се стремим и които събираме и правим с години.
пак имаме различия

А сега от каде да почна,та да не разправям история дълга 13год ,за да се обоснова правилно

Е34 за мен е вид болест ,а не всяка кола може да ни ''разболее'',нали...
така де,да почна с въпрос-колко от нас сме карали е34 по предназначение т.е аутобани и междудържавни терени(над 20 часа без гасене) ,та да се зарази качествено с тая болест:?:
почвам с примерите

-ситроен ц5 (с прехваленото окачване) последният във френските алпи -гледах го доста в огледалото как отмятяше към мантинелите,за да ми следва темпото(обяснявам си ентусиазма му с това,че германска кола да е по-добра от френска и то във франция....и то стара);
-с последната S класа се залепихме броня за броня ,за да я избутам на около 4000 метра на кора лед....

-и пак в швейцарските алпи (вече) на режим S2 и със едно субаро порихме яко нагоре(Е34-ката е ИХ ,за да не обявите за луд

както и да е-последно! 25 часа калотина -калис и нищо не ми е липсвало като я карам тая кола.....
- ЗАЯДЛИВ ЗМЕЙ
- старши ентусиаст
-
Ronka написа:zvetiko написа:Каквото и да се прави Е34 не е на върха на хранителната верига при старите коли в бюджетната ценова област,където цените доста се поуеднаквиха и може да вземеш за подобни пари кола ,която има доста повече от нещата към ,които се стремим и които събираме и правим с години.
А кефа кой ти го дава
Айде стига фанатизъм , ти къде го видя тоз кеф у твойта

- Ronka
- русата мафия!
-
- Кара: E34
- Мечтае да кара: E34
JIKI_RACER написа:Ronka написа:zvetiko написа:Каквото и да се прави Е34 не е на върха на хранителната верига при старите коли в бюджетната ценова област,където цените доста се поуеднаквиха и може да вземеш за подобни пари кола ,която има доста повече от нещата към ,които се стремим и които събираме и правим с години.
А кефа кой ти го дава
Айде стига фанатизъм , ти къде го видя тоз кеф у твойта, тя гумите не мое си завърти ??
Пред теб не, иначе всичко се ... върти

Много като тебе вече плакаха ...
57 мнения
• Страница 3 от 4 • 1, 2, 3, 4