На таблото светна за проблем с фара
Модератори: mitaka7, ©, Dimitroff, Гецата, Технически модератори
35 мнения
• Страница 2 от 3 • 1, 2, 3
- Runnaway
-
Е46нтусиаст
-
- Кара: M3 E46
- Мечтае да кара: M3 E46
- Детайли за колата: BMW E46 M3 '03 - Carbon Black & Manual Gearbox
Re: На таблото светна за проблем с фара

Ето така светят при мен мигачите при извадени габарити.

- Flipz
- младши ентусиаст
-
- Кара: 2012 BMW X5 Xdrive30d
- Мечтае да кара: 2020 BMW X5 Xdrive30d
- Детайли за колата: Sport Pkg, HUD, Adaptive Drive, Top View, LDW, Comfort Seats..all the works!
Не е никак зле...ще го пробвам първо това да видя ще ми хареса ли и после ще видя с тези диодни крушки...от колко време си така - не горят ли крушките на мигачите повече така като са постоянно включени?
- Runnaway
-
Е46нтусиаст
-
Flipz написа:Не е никак зле...ще го пробвам първо това да видя ще ми хареса ли и после ще видя с тези диодни крушки...от колко време си така - не горят ли крушките на мигачите повече така като са постоянно включени?
Така съм от година и никога не съм имал проблем с крушките на мигачите.

Между другото, ако искаш да сложиш дълги светлини в бяло трябва да смениш крушките, които са същите като за късите (като изключим теб, защото си с ксенон) ..
- mumford
-
320ci
-
- Детайли за колата: M52B20TU и 760Li
Значи трябва да си купя крушки H4 ? Само тва ще ги ориентира ли продавачите
- Runnaway
-
Е46нтусиаст
-
Виж в RealOEM, защото аз мисля, че са или Н1 или Н7 ..
Моите крушки са Н7 100%
!!!
Моите крушки са Н7 100%
!!!

- NikVanov
- ентусиаст
-
- Кара: X3 E83 2.0d 2006; 316 i 1999;
Дълги и къси са H7.
- jbankov
- ентусиаст
-
- Кара: e46 M54 '01
slitter написа:Ебати малоумните теми се пускат вече... много падна нивото, ЗА ЖАЛОСТ!
Ей затова спрях да влизам тук

- vladobosh
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: 320d 2001г.
jbankov написа:slitter написа:Ебати малоумните теми се пускат вече... много падна нивото, ЗА ЖАЛОСТ!
Ей затова спрях да влизам тук

- unikalen88
- старши ентусиаст
-
- Кара: BMW 330cd
Runnaway написа:
Ето така светят при мен мигачите при извадени габарити.
колега с мигачите е много яко но аз сам вързал алгелски очи на мястото за габарити,твоите как са вързани че и очите светят и мигачите,шото очите се отчитат от габарита и не ми светят мигачите

- Gqbriel
- старши ентусиаст
-
- Кара: комби
- Мечтае да кара: Нещо с S мотор
- Детайли за колата: N52B25
Flipz написа:абе малоумна, малоумна, но да добавя и един въпрос аз към нея, за да не слагам нова тема аз, а тази си идва подходяща...
Имам ксенон на Е46-цата и свети супер, но до тях са жълтите дневни светлини, което леко ме дразни...няма да питам как се сменят, елементарно е наистина, но да попитам има ли опция за сменяне с бяла светлина подобна на тази на ксенона със същия тип крушки или трябва ъпгрейд към енджъли или други системи?
Според подписа ти имаш светлини във вратите - а питаш за некъв смотан габарит

Първо няма такова нещо,че трябва да се маха чека ако се сложат диодни,че като ти изгори крушка и не видиш - като ти забият акт 50 лв и колко точки бяха,ще псуваш ще си го махнал....има си крушки can bus коите не би трябвало да дават грешка (по спомен)..отделно крушки има и на филипс ,които светят по-бяло...и НЕ дават грешка и т.н...
bgpavlp написа:Ремапа е като морския пясък на Приморско, влезнели един път в г..а, чистене няма.
Сложиш ли един път ремап, после не ти се иска да го махаш.
екс:М47/м47Н/Н52б30/м52б28/н52б5
- Flipz
- младши ентусиаст
-
- Кара: 2012 BMW X5 Xdrive30d
- Мечтае да кара: 2020 BMW X5 Xdrive30d
- Детайли за колата: Sport Pkg, HUD, Adaptive Drive, Top View, LDW, Comfort Seats..all the works!
Няма нужда да се караме за глупости, но все пак:
Първо за светлините на вратите това не е инсталирано от мен, а от един колега от форума и не мисля, че има общо с това дали знам какво е габарит и какво не е. В интерес на истината знам какво е...питам защото това, на което вие му викате габарит аз го знам като DRL (daytime running lights) крушка...
...относно грешката и крушките, естествено, че не искам да си трия неща и да си създавам проблеми, затова и питах за опции с крушка с бяла светлина...а относно габаритите не мисля че има полицай, който ще ми сложи акт за непуснати габарити - през лятото не са задължителни, а зимата се кара на къси.
но да прекратим спора, благодаря на всички за помощта в моята част от темата, че малко я извзех от колегата, който я беше пуснал.
Първо за светлините на вратите това не е инсталирано от мен, а от един колега от форума и не мисля, че има общо с това дали знам какво е габарит и какво не е. В интерес на истината знам какво е...питам защото това, на което вие му викате габарит аз го знам като DRL (daytime running lights) крушка...
...относно грешката и крушките, естествено, че не искам да си трия неща и да си създавам проблеми, затова и питах за опции с крушка с бяла светлина...а относно габаритите не мисля че има полицай, който ще ми сложи акт за непуснати габарити - през лятото не са задължителни, а зимата се кара на къси.
но да прекратим спора, благодаря на всички за помощта в моята част от темата, че малко я извзех от колегата, който я беше пуснал.
- Демирев
- ентусиаст
-
- Кара: VOLVO XC60 2016 Feiclift D3
Филипе - колегата над теб те предупреждава че има глаба за шофиране с изгорели габарити. Нощем много обичат полицаите да се ядат за всяка дреболия!
Вкл. за изгоряла една габаритна лампичка от рег.номер - нищо че свети другата силно и осветява прилично номера. Пак глобяват.
На мен ми пуснаха буркани, за да ме спрат че не светела едната габаритка от номера
Единственото прегрешение, за което ме спряха, но за сметка на това ми направиха пълна проверка, вкл. и преглед на багажника. Ама така е нощем след 01 ч., като няма коли във Варна освен бакшиши.
Вкл. за изгоряла една габаритна лампичка от рег.номер - нищо че свети другата силно и осветява прилично номера. Пак глобяват.

На мен ми пуснаха буркани, за да ме спрат че не светела едната габаритка от номера

Borymeckata написа:БМВ къща разваля... Момата е казала: "Или аз, или желазарията!"
- Runnaway
-
Е46нтусиаст
-
Демирев написа:Филипе - колегата над теб те предупреждава че има глаба за шофиране с изгорели габарити. Нощем много обичат полицаите да се ядат за всяка дреболия!
Вкл. за изгоряла една габаритна лампичка от рег.номер - нищо че свети другата силно и осветява прилично номера. Пак глобяват.![]()
На мен ми пуснаха буркани, за да ме спрат че не светела едната габаритка от номераЕдинственото прегрешение, за което ме спряха, но за сметка на това ми направиха пълна проверка, вкл. и преглед на багажника. Ама така е нощем след 01 ч., като няма коли във Варна освен бакшиши.
И само мен спират - мамка им. Като видят софийско Е46 и изпитват някаква вътрешна нужда да ме спрат и да ме проверят .. поне!
Оглеждай се из Варна за моята Красавица и свиркай, ако ме засечеш някъде

Между другото имам проблем с крушките на задния номер - ту светят на таблото като неработещи, ту си работят...

- Gqbriel
- старши ентусиаст
-
- Кара: комби
- Мечтае да кара: Нещо с S мотор
- Детайли за колата: N52B25
Runnaway написа:Демирев написа:Филипе - колегата над теб те предупреждава че има глаба за шофиране с изгорели габарити. Нощем много обичат полицаите да се ядат за всяка дреболия!
Вкл. за изгоряла една габаритна лампичка от рег.номер - нищо че свети другата силно и осветява прилично номера. Пак глобяват.![]()
На мен ми пуснаха буркани, за да ме спрат че не светела едната габаритка от номераЕдинственото прегрешение, за което ме спряха, но за сметка на това ми направиха пълна проверка, вкл. и преглед на багажника. Ама така е нощем след 01 ч., като няма коли във Варна освен бакшиши.
И само мен спират - мамка им. Като видят софийско Е46 и изпитват някаква вътрешна нужда да ме спрат и да ме проверят .. поне!
Оглеждай се из Варна за моята Красавица и свиркай, ако ме засечеш някъде![]()
![]()
Между другото имам проблем с крушките на задния номер - ту светят на таблото като неработещи, ту си работят...![]()
Вземи отвори капачетата стегни клемите(скобите) или там както им викат,да задържат здраво крушката ,метни им едно парцалче със спирт - и трябва да спре...
А относно чека,не съм сигурен дали чека не проверява едновременно и габарит и фар - защото имам спомен,че са и 2-те едновременно и тогава има разлика дали ти не свети фар или габарит,а в града на по централни места,ако е сравнително добре осветено - трудно се разбира,че не свети - това имах предвид....

bgpavlp написа:Ремапа е като морския пясък на Приморско, влезнели един път в г..а, чистене няма.
Сложиш ли един път ремап, после не ти се иска да го махаш.
екс:М47/м47Н/Н52б30/м52б28/н52б5
- The Edge
- младши ентусиаст
-
- Кара: тъжно друга марка :(
- Мечтае да кара: Пак BMW
Струва ми се, че тази тема е по-добре да се заключи вече ....
35 мнения
• Страница 2 от 3 • 1, 2, 3