фабрична аларма-сигнал
Модератори: mitaka7, ©, Dimitroff, Гецата, Технически модератори
9 мнения
• Страница 1 от 1
- nasko_2103
- Потребител
-
- Кара: Тройка
- Мечтае да кара: Най-новата Тройка
фабрична аларма-сигнал
Как да направя алармата да има и звуков сигнал а не само светлинен. Доколкото знам има някаква комбинация.Ако някой я знае да напише.Мерси
- koleto_78
- младши ентусиаст
-
- Кара: E61 530dA '04
Re: фабрична аларма-сигнал
С лаптоп.Програмира се.
С нищо не можеш да го направиш вероятно!!! За целта трябва да има инсталиран ГОНГ (устройството, дето издава звука), а в твоя вариант или имаш аларма и се е прецакал гонга, или нямаш аларма, а просто софтуерно е активирана, за да присветват светлините при заключване и отключване и реално само симулира, че има.
- koleto_78
- младши ентусиаст
-
nasko_2103 написа:Как да направя алармата да има и звуков сигнал а не само светлинен. Доколкото знам има някаква комбинация.Ако някой я знае да напише.Мерси
Като отключваш и заключваш ли имаш в предвид?А като заключиш с бутона и отключиш с ключа през бравата при отваряне започва ли да пищи?
- Dimitroff
- Фен на тройките
-
- Кара: Колите да палят и работят!
- Мечтае да кара: ;)
- Детайли за колата: Лачени, в добро здраве и сериозен ремап ;)
nasko_2103 написа:Как да направя алармата да има и звуков сигнал а не само светлинен. Доколкото знам има някаква комбинация.Ако някой я знае да напише.Мерси
Ако имаш фабрична аларма и си от София - обади се да ти активирам акустичната сигнализация при отключване и заключване

Dimitroff написа:nasko_2103 написа:Как да направя алармата да има и звуков сигнал а не само светлинен. Доколкото знам има някаква комбинация.Ако някой я знае да напише.Мерси
Ако имаш фабрична аларма и си от София - обади се да ти активирам акустичната сигнализация при отключване и заключване

- nasko_2103
- Потребител
-
- Кара: Тройка
- Мечтае да кара: Най-новата Тройка
Dimitroff написа:nasko_2103 написа:Как да направя алармата да има и звуков сигнал а не само светлинен. Доколкото знам има някаква комбинация.Ако някой я знае да напише.Мерси
Колега не съм от София. Мислех , че е нещо по елементарно и да си го направя сам. Ако мога да се справя, пиши.....Алармата е фабрична за Е46, 2000 г..
- koleto_78
- младши ентусиаст
-
И аз бях така само със светлини но Dimitroff ме активира и всичко е пърфект сега 

- Dimitroff
- Фен на тройките
-
- Кара: Колите да палят и работят!
- Мечтае да кара: ;)
- Детайли за колата: Лачени, в добро здраве и сериозен ремап ;)
nasko_2103 написа:Dimitroff написа:nasko_2103 написа:Как да направя алармата да има и звуков сигнал а не само светлинен. Доколкото знам има някаква комбинация.Ако някой я знае да напише.Мерси
Колега не съм от София. Мислех , че е нещо по елементарно и да си го направя сам. Ако мога да се справя, пиши.....Алармата е фабрична за Е46, 2000 г..
Имаш ЛС

9 мнения
• Страница 1 от 1