На таблото светна за проблем с фара

3-та серия ('98-'05)

Модератори: mitaka7, ©, Dimitroff, Гецата, Технически модератори

Е46нтусиаст
Е46нтусиаст
Аватар
Кара: M3 E46
Мечтае да кара: M3 E46
Детайли за колата: BMW E46 M3 '03 - Carbon Black & Manual Gearbox

Re: На таблото светна за проблем с фара

Мнение от Runnaway » 18 Мар 2012, 15:15

Изображение

Ето така светят при мен мигачите при извадени габарити.

:smoke:
"Съборът" >>> ЦЪК!
"Поредният работен ден" - до Част 7 >>> ЦЪК!
"Разходката" >>> ЦЪК!

младши ентусиаст
Аватар
Кара: 2012 BMW X5 Xdrive30d
Мечтае да кара: 2020 BMW X5 Xdrive30d
Детайли за колата: Sport Pkg, HUD, Adaptive Drive, Top View, LDW, Comfort Seats..all the works!

Мнение от Flipz » 18 Мар 2012, 15:17

Не е никак зле...ще го пробвам първо това да видя ще ми хареса ли и после ще видя с тези диодни крушки...от колко време си така - не горят ли крушките на мигачите повече така като са постоянно включени?

Е46нтусиаст
Е46нтусиаст
Аватар

Мнение от Runnaway » 18 Мар 2012, 15:22

Flipz написа:Не е никак зле...ще го пробвам първо това да видя ще ми хареса ли и после ще видя с тези диодни крушки...от колко време си така - не горят ли крушките на мигачите повече така като са постоянно включени?

Така съм от година и никога не съм имал проблем с крушките на мигачите. :paranoid:

Между другото, ако искаш да сложиш дълги светлини в бяло трябва да смениш крушките, които са същите като за късите (като изключим теб, защото си с ксенон) ..
"Съборът" >>> ЦЪК!
"Разходката" >>> ЦЪК!

320ci
320ci
Аватар
Детайли за колата: M52B20TU и 760Li

Мнение от mumford » 18 Мар 2012, 15:46

Значи трябва да си купя крушки H4 ? Само тва ще ги ориентира ли продавачите

Е46нтусиаст
Е46нтусиаст
Аватар

Мнение от Runnaway » 18 Мар 2012, 16:14

Виж в RealOEM, защото аз мисля, че са или Н1 или Н7 ..

Моите крушки са Н7 100%

!!! :driving:
"Съборът" >>> ЦЪК!
"Разходката" >>> ЦЪК!

ентусиаст
Аватар
Кара: X3 E83 2.0d 2006; 316 i 1999;

Мнение от NikVanov » 18 Мар 2012, 18:31

Дълги и къси са H7.

ентусиаст
Аватар
Кара: e46 M54 '01

Мнение от jbankov » 18 Мар 2012, 19:40

slitter написа:Ебати малоумните теми се пускат вече... много падна нивото, ЗА ЖАЛОСТ!

Ей затова спрях да влизам тук :(
Изображение

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: 320d 2001г.

Мнение от vladobosh » 18 Мар 2012, 19:53

jbankov написа:
slitter написа:Ебати малоумните теми се пускат вече... много падна нивото, ЗА ЖАЛОСТ!

Ей затова спрях да влизам тук :(

:yes:
Изображение

старши ентусиаст
Аватар
Кара: BMW 330cd

Мнение от unikalen88 » 18 Мар 2012, 20:07

Runnaway написа:Изображение

Ето така светят при мен мигачите при извадени габарити.

:smoke:

колега с мигачите е много яко но аз сам вързал алгелски очи на мястото за габарити,твоите как са вързани че и очите светят и мигачите,шото очите се отчитат от габарита и не ми светят мигачите
Изображение

старши ентусиаст
Аватар
Кара: комби
Мечтае да кара: Нещо с S мотор
Детайли за колата: N52B25

Мнение от Gqbriel » 18 Мар 2012, 20:12

Flipz написа:абе малоумна, малоумна, но да добавя и един въпрос аз към нея, за да не слагам нова тема аз, а тази си идва подходяща...

Имам ксенон на Е46-цата и свети супер, но до тях са жълтите дневни светлини, което леко ме дразни...няма да питам как се сменят, елементарно е наистина, но да попитам има ли опция за сменяне с бяла светлина подобна на тази на ксенона със същия тип крушки или трябва ъпгрейд към енджъли или други системи?

Според подписа ти имаш светлини във вратите - а питаш за некъв смотан габарит :lol:
Първо няма такова нещо,че трябва да се маха чека ако се сложат диодни,че като ти изгори крушка и не видиш - като ти забият акт 50 лв и колко точки бяха,ще псуваш ще си го махнал....има си крушки can bus коите не би трябвало да дават грешка (по спомен)..отделно крушки има и на филипс ,които светят по-бяло...и НЕ дават грешка и т.н...
bgpavlp написа:Ремапа е като морския пясък на Приморско, влезнели един път в г..а, чистене няма :D .
Сложиш ли един път ремап, после не ти се иска да го махаш.
екс:М47/м47Н/Н52б30/м52б28/н52б5

младши ентусиаст
Аватар
Кара: 2012 BMW X5 Xdrive30d
Мечтае да кара: 2020 BMW X5 Xdrive30d
Детайли за колата: Sport Pkg, HUD, Adaptive Drive, Top View, LDW, Comfort Seats..all the works!

Мнение от Flipz » 18 Мар 2012, 20:34

Няма нужда да се караме за глупости, но все пак:

Първо за светлините на вратите това не е инсталирано от мен, а от един колега от форума и не мисля, че има общо с това дали знам какво е габарит и какво не е. В интерес на истината знам какво е...питам защото това, на което вие му викате габарит аз го знам като DRL (daytime running lights) крушка...

...относно грешката и крушките, естествено, че не искам да си трия неща и да си създавам проблеми, затова и питах за опции с крушка с бяла светлина...а относно габаритите не мисля че има полицай, който ще ми сложи акт за непуснати габарити - през лятото не са задължителни, а зимата се кара на къси.

но да прекратим спора, благодаря на всички за помощта в моята част от темата, че малко я извзех от колегата, който я беше пуснал.

ентусиаст
Аватар
Кара: VOLVO XC60 2016 Feiclift D3

Мнение от Демирев » 19 Мар 2012, 0:44

Филипе - колегата над теб те предупреждава че има глаба за шофиране с изгорели габарити. Нощем много обичат полицаите да се ядат за всяка дреболия!
Вкл. за изгоряла една габаритна лампичка от рег.номер - нищо че свети другата силно и осветява прилично номера. Пак глобяват. :dunno:

На мен ми пуснаха буркани, за да ме спрат че не светела едната габаритка от номера :shock: Единственото прегрешение, за което ме спряха, но за сметка на това ми направиха пълна проверка, вкл. и преглед на багажника. Ама така е нощем след 01 ч., като няма коли във Варна освен бакшиши.
Borymeckata написа:БМВ къща разваля... Момата е казала: "Или аз, или желазарията!"

Е46нтусиаст
Е46нтусиаст
Аватар

Мнение от Runnaway » 19 Мар 2012, 0:54

Демирев написа:Филипе - колегата над теб те предупреждава че има глаба за шофиране с изгорели габарити. Нощем много обичат полицаите да се ядат за всяка дреболия!
Вкл. за изгоряла една габаритна лампичка от рег.номер - нищо че свети другата силно и осветява прилично номера. Пак глобяват. :dunno:

На мен ми пуснаха буркани, за да ме спрат че не светела едната габаритка от номера :shock: Единственото прегрешение, за което ме спряха, но за сметка на това ми направиха пълна проверка, вкл. и преглед на багажника. Ама така е нощем след 01 ч., като няма коли във Варна освен бакшиши.

И само мен спират - мамка им. Като видят софийско Е46 и изпитват някаква вътрешна нужда да ме спрат и да ме проверят .. поне!

Оглеждай се из Варна за моята Красавица и свиркай, ако ме засечеш някъде ;)

:bchug:

Между другото имам проблем с крушките на задния номер - ту светят на таблото като неработещи, ту си работят... :banghead: :ranting:
"Съборът" >>> ЦЪК!
"Разходката" >>> ЦЪК!

старши ентусиаст
Аватар
Кара: комби
Мечтае да кара: Нещо с S мотор
Детайли за колата: N52B25

Мнение от Gqbriel » 19 Мар 2012, 1:53

Runnaway написа:
Демирев написа:Филипе - колегата над теб те предупреждава че има глаба за шофиране с изгорели габарити. Нощем много обичат полицаите да се ядат за всяка дреболия!

И само мен спират - мамка им. Като видят софийско Е46 и изпитват някаква вътрешна нужда да ме спрат и да ме проверят .. поне!

Оглеждай се из Варна за моята Красавица и свиркай, ако ме засечеш някъде ;)

:bchug:

Между другото имам проблем с крушките на задния номер - ту светят на таблото като неработещи, ту си работят... :banghead: :ranting:

Вземи отвори капачетата стегни клемите(скобите) или там както им викат,да задържат здраво крушката ,метни им едно парцалче със спирт - и трябва да спре...
А относно чека,не съм сигурен дали чека не проверява едновременно и габарит и фар - защото имам спомен,че са и 2-те едновременно и тогава има разлика дали ти не свети фар или габарит,а в града на по централни места,ако е сравнително добре осветено - трудно се разбира,че не свети - това имах предвид.... :yes:
bgpavlp написа:Ремапа е като морския пясък на Приморско, влезнели един път в г..а, чистене няма :D .
Сложиш ли един път ремап, после не ти се иска да го махаш.
екс:М47/м47Н/Н52б30/м52б28/н52б5

младши ентусиаст
Аватар
Кара: тъжно друга марка :(
Мечтае да кара: Пак BMW

Мнение от The Edge » 19 Мар 2012, 13:13

Струва ми се, че тази тема е по-добре да се заключи вече ....

ПредишнаСледваща

Назад към E46