Как се монтира обтегача на пистовия ремък - TDS?
Модератори: Ilko Ivanov, mad_presley, Технически модератори
3 мнения
• Страница 1 от 1
Как се монтира обтегача на пистовия ремък - TDS?
Колеги,
в разстояние от 3 месеца, три пъти, правя горе долу едно и също нещо, заради некадърници. Става въпрос за пистовия ремък, обтегача му /люлката/ и амотрисьорчето. Вчера беше тоталния цирк, като счупи люлката. Някой правил ли е такова нещо, защото доколкото разбрах люлката е блокирала, защото е слагана по български /търкана със шкурка.../. Как се слага този обтегач, щото ми писна да давам по 50 лв. всеки месец на педера*и бездарници?
в разстояние от 3 месеца, три пъти, правя горе долу едно и също нещо, заради некадърници. Става въпрос за пистовия ремък, обтегача му /люлката/ и амотрисьорчето. Вчера беше тоталния цирк, като счупи люлката. Някой правил ли е такова нещо, защото доколкото разбрах люлката е блокирала, защото е слагана по български /търкана със шкурка.../. Как се слага този обтегач, щото ми писна да давам по 50 лв. всеки месец на педера*и бездарници?
- Stanchev
- старши ентусиаст
-
- Кара: 7er
Re: Как се монтира обтегача на пистовия ремък - TDS?
смисъл питаш как се завива болта или ?
http://realoem.com/bmw/showparts.do?model=GE01&mospid=47507&btnr=11_1467&hg=11&fg=18
ако са ти търкали номер1 или 2 със шкурка се сменя задължително!
иначе се почиства от старата гняс и аз слагам грес между1 и 2. завивам аморисьора 7 към люлката 1 и тогава надявам на водача 2, след това болта 8 през ухото на амортисьора.
честно, не знам какво точно питаш
http://realoem.com/bmw/showparts.do?model=GE01&mospid=47507&btnr=11_1467&hg=11&fg=18
ако са ти търкали номер1 или 2 със шкурка се сменя задължително!
иначе се почиства от старата гняс и аз слагам грес между1 и 2. завивам аморисьора 7 към люлката 1 и тогава надявам на водача 2, след това болта 8 през ухото на амортисьора.
честно, не знам какво точно питаш

Re: Как се монтира обтегача на пистовия ремък - TDS?
Това, което си ми обяснил е отговора колега. За смазването питах, дали трябва нещо по специално. Мерси!
3 мнения
• Страница 1 от 1