Бас бокс в е36 купе с газово
Модератор: Icco
27 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2
- iamatuning
- младши ентусиаст
-
- Кара: BMW 525
Re: Бас бокс в е36 купе с газово
SaRaLiQ написа:ефективно ли е това което си направил колега?
"Ефективно" - всеки го разбира под различен начин щото мойте среди са 10" а за бас да не говорим,та на колегата баса му е такъв.Правилния въпрос е дали го устройва това което е направил.Всеки може да се жертва до определен начин и аз примерно нямам резервна гума и не ми е трябвала а като ми е трябвала съм карал и по-джанти-много важно

Та по-темата, мисълта ми е че може да си направиш такава кутия като на колегата а ако не ти хареса тогава да мислиш за други варианти.
Аз съм в такова положение с суб-буфер и бутилка. Вярно е че багажника се изгубва но ...

- Slu4ainiK
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: E46 320d '03
- Мечтае да кара: E39 S62B50
BManqkW написа:Аз съм в такова положение с суб-буфер и бутилка. Вярно е че багажника се изгубва но ...![]()
Дай една снимка колега

- SaRaLiQ
- кандидат ентусиаст
-
аз съвсем скоро ще съм с бас..чакам да се нарежат плоскостите.ще бъде от лявата страна.ще кача снимки да видите за какво става въпрос 

- batkoki
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: m50b20
- Мечтае да кара: квото и да е бмв да е...
- Детайли за колата: м пакет брат направо самолет
колеги аз пък съм с газова на резервнмата гума и туба 12' но нямам място за резервна гума съществува и такава тип патерица която да пасва и къде може да се монтира в багажника.?
кой според вас е вечният враг на БМВ? ....
И аз ще слагам газ.Имам си и туба(нямам много място съответно в багажника).Мисля да сложа бутилката на мястото на резервната гума.Интересува ме колко максимално голяма може да е бутилката така че да се събере и малката резервна гума тип патерица?...
- SaRaLiQ
- кандидат ентусиаст
-
Касата е завършена.Багажника си остана пак горе доло толкова голям,бутилката си остана зад седалката ,а саунда е направо
Постигнах това което искам и съм страшно доволен.Ще постна снимки да видите за какво става въпрос.ако някой има такова желание и такъв случай с газовото може да му пратя размерите да си нареже каса.Звука е страхотен просто,без дразнещ убийствен бас а само качествен звук.
))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))

- body
-
-
- Кара: E90 330xd
- Детайли за колата: Черен фолиран седан.
Аз съм първия който иска да види това за което пишеш.Правил съм музики в няколко БМВ-та.всички са били с ефект "много е добе,но не е това което очаквах"
- AGT
- старши ентусиаст
-
- Кара: Каквото ми попадне .
- Мечтае да кара: Поне 790 iL xaxaxa
- Детайли за колата: Лачена 39_ка .
Два пъти чета и все не разбирам . Тая каса как така си я режете по красота, според свободно място ли ? Цял живот съм знаел, че кутията се прави според говорителя
Не знам освен да греша нещо или представите ни за музика ( НЕ ШУМ И db.) се разминават силно . В крайна сметка е важно този който я слуша да е задоволен 

Съвет от КАТ !
"Не можеш ли да караш не си купувай книжка "
"Не можеш ли да караш не си купувай книжка "
- stony1
- старши ентусиаст
-
- Кара: E38 750iL, 740i, 728i, E39 523i
- Мечтае да кара: Е31 и BMW 507
- Детайли за колата: E36 Limousine limited edition designed by Stony Style Corporation (SS Co). For more details follow the link: http://bmwpower-bg.net/forums/viewtopic ... 8&t=179527
SaRaLiQ написа:Касата е завършена.Багажника си остана пак горе доло толкова голям,бутилката си остана зад седалката ,а саунда е направоПостигнах това което искам и съм страшно доволен.Ще постна снимки да видите за какво става въпрос.ако някой има такова желание и такъв случай с газовото може да му пратя размерите да си нареже каса.Звука е страхотен просто,без дразнещ убийствен бас а само качествен звук.
))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))
Ще ми е интересно да видя и чуя това, което си направил.
Българския вариант:
1. Изваждаме предпазителя;
2. Подменяме го с чисто нов, който сме купили минути преди манипулацията;
3. Тестваме дали всичко работи;
4. Ако всичко работи, значи е били изгорял старият предпазител;
5. Ако системата пак не работи, започваме да псуваме и да пускаме теми във форума;
6. Колеги от форума дават съвети, а ние все повече и повече питаме;
7. Изминава една седмица и проблемът все още не е решен;
8. Случайно срещаме познат, който има някаква представа от "тоци" и той ни помага;
9. Пишем във форума (в повечето случаи нищо не пишем), че проблемът е решен с помощта на приятел;
10. Това се повтаря при всеки проблем, възникнал по колата.
1. Изваждаме предпазителя;
2. Подменяме го с чисто нов, който сме купили минути преди манипулацията;
3. Тестваме дали всичко работи;
4. Ако всичко работи, значи е били изгорял старият предпазител;
5. Ако системата пак не работи, започваме да псуваме и да пускаме теми във форума;
6. Колеги от форума дават съвети, а ние все повече и повече питаме;
7. Изминава една седмица и проблемът все още не е решен;
8. Случайно срещаме познат, който има някаква представа от "тоци" и той ни помага;
9. Пишем във форума (в повечето случаи нищо не пишем), че проблемът е решен с помощта на приятел;
10. Това се повтаря при всеки проблем, възникнал по колата.
Ето още едно решение за комбинацията бас каса-АГУ 

Вие нямате нужните права за да сваляте прикачени файлове.
27 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2