Свързване на допълнителен дисплей

Или всичките неща, които можем да натъпчем в един автомобил.

Модератор: Icco

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: 520i - e39 - 97 г.

Свързване на допълнителен дисплей

Мнение от mandorg » 10 Мар 2012, 19:42

Здравейте, реших да си поиграя да сложа камера за задно виждане на е39. На кратко всичко свързано монтирано, вързах и едно мониторче (подробности къде друг път). Мониторчето понеже исках да ми е свободен изхода за запалката го вързах към осветлението на пепелника отпред. При изгасено състояние си предава чисто. Когато запаля двигателя обаче изкарва черти по екрана. Пробвах го и със сигнал от камерата и със сигнал от към телефона (има си букса и става за медия кабела на телефона ми). И към двете едно и също. Та въпроса ми е как може да се премахне смущението. Не разбирам от ел. освен + и маса. Чувал съм за резистори обаче хич не съм на ясно какво трябва да се направи. Ще съм ви много благодарен ако помогнете за циганииката която си спретнах :roll:

PS: понеже беше тестово пускане - свързал съм жичките с просто осукване, дали ще има чуствителна промяна ако се запоят добре?

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: 520i - e39 - 97 г.

Re: Свързване на допълнителен дисплей

Мнение от mandorg » 18 Мар 2012, 20:26

Ако някой има подобен проблем в бъдеще- вързах + на камерката директно към бушона на осветлението на пепелника а "-" към болт на купето за земя и смущенията спряха. Имаше някакъв проблем със свързване към токовете на стоповете и светлините на номера - не разбрах какъв.

Назад към Car аудио и видео