Мирис на суров бензин М50
Модератор: Технически модератори
45 мнения
• Страница 3 от 3 • 1, 2, 3
- ЗАЯДЛИВ ЗМЕЙ
- старши ентусиаст
-
- Кара: 518
- Мечтае да кара: БМВ с кожен салон
Re: Мирис на суров бензин М50
P1tbuL написа:Проблема при мен беше, че всички маркучи за ГИ-то са напъхани около стъпковия мотор... няма да ви обяснявам кво мазало е там и колко място има
Те са 6 тънки маркучета за дюзите , и един дебел с двойна рейка

В крайна сметка аз не разбрах от ко мирише?

М50B20 - Ни на баир ме радва , ни в завой ме плаши!
- P1tbuL
- младши ентусиаст
-
- Кара: Т-34
- Мечтае да кара: F1 race car!
- Детайли за колата: 1942; Length- 6.68 m; 76.2 mm (3.00 in) F-34 tank gun
JIKI_RACER написа:P1tbuL написа:Проблема при мен беше, че всички маркучи за ГИ-то са напъхани около стъпковия мотор... няма да ви обяснявам кво мазало е там и колко място има
Те са 6 тънки маркучета за дюзите , и един дебел с двойна рейка. Колектора вънка и си действайте като имате драми , не си чупете ръцете да бъркате.
В крайна сметка аз не разбрах от ко мирише?
Ми човече и аз не знам от к'во мирише ама след тия манипулаций спря! Със сигурност проблема не е напълно отстранен, но когато разбера от какво е ще пиша

- ЗАЯДЛИВ ЗМЕЙ
- старши ентусиаст
-
- skylord
- младши ентусиаст
-
- Кара: E34
Моторчето се сваля за точно 5 секунди, но не и в този случай, газаджийте им пращах много поздрави на майките им безброй пъти, а колектора нямаше как да се свали по-бързо, защото бяха прокарали входящия маркуч за газта от към 6-ти цилиндър и нямаше място да се бръкне с каквото и да е, а се стъмваше и валеше сняг и т.н... Но се справихме и вече мога да кажа, че ставам за гинеколог и правя основни ремонти през ауспуха 

- Ronka
- русата мафия!
-
- Мечтае да кара: E34
skylord написа:Моторчето се сваля за точно 5 секунди, но не и в този случай, газаджийте им пращах много поздрави на майките им безброй пъти, а колектора нямаше как да се свали по-бързо, защото бяха прокарали входящия маркуч за газта от към 6-ти цилиндър и нямаше място да се бръкне с каквото и да е, а се стъмваше и валеше сняг и т.н... Но се справихме и вече мога да кажа, че ставам за гинеколог и правя основни ремонти през ауспуха
Искам да го видя тва последното

Иначе браво

Айде сбирка на е34 да видим на кой кво му мирише

Много като тебе вече плакаха ...
- ЗАЯДЛИВ ЗМЕЙ
- старши ентусиаст
-
Ами организирай ,кво само айде викаш

- Ronka
- русата мафия!
-
JIKI_RACER написа:Ами организирай ,кво само айде викаш
Ми айде неделя някъде в колкото часа решите

- zvetiko
- старши ентусиаст
-
- Кара: Е39М54В30
skylord написа:Моторчето се сваля за точно 5 секунди, но не и в този случай, газаджийте им пращах много поздрави на майките им безброй пъти, а колектора нямаше как да се свали по-бързо, защото бяха прокарали входящия маркуч за газта от към 6-ти цилиндър и нямаше място да се бръкне с каквото и да е, а се стъмваше и валеше сняг и т.н... Но се справихме и вече мога да кажа, че ставам за гинеколог и правя основни ремонти през ауспуха
Щом е газаджийска историята положението е сложно.
Лошото е ,че като махаш колектора може да почне да смуче въздух от гарнитурите.
А за М50 наистина трябва да си квалифициран гинеколог за да му пипнеш каквото и да е-много тъпо измислен за подръжка двигател.
- ЗАЯДЛИВ ЗМЕЙ
- старши ентусиаст
-
zvetiko написа:skylord написа:Моторчето се сваля за точно 5 секунди, но не и в този случай, газаджийте им пращах много поздрави на майките им безброй пъти, а колектора нямаше как да се свали по-бързо, защото бяха прокарали входящия маркуч за газта от към 6-ти цилиндър и нямаше място да се бръкне с каквото и да е, а се стъмваше и валеше сняг и т.н... Но се справихме и вече мога да кажа, че ставам за гинеколог и правя основни ремонти през ауспуха
Щом е газаджийска историята положението е сложно.
Лошото е ,че като махаш колектора може да почне да смуче въздух от гарнитурите.
А за М50 наистина трябва да си квалифициран гинеколог за да му пипнеш каквото и да е-много тъпо измислен за подръжка двигател.
Абе глупости сега , смучело ви , вий тез гарнотури от хартия ги изкарахте..Онзийден свалях един колектор , нищо му няма на гарнотурите само дето маркучаците беха маааалко свършили , тия за картерните газове и от бензиновия регулатор.
НА м52 с газ под колектора е весело , и качване и сваляне .Там как съм псувал мене си не е истина.

- zvetiko
- старши ентусиаст
-
Е, на теория е хубаво при всяко сваляне на колектора да се сменят.На практика моя съм го пипал 5-6 пъти без да ги сменям,но всеки път ми се струва ,че смуче въздух и двигателя тресе.След няколко дни нещата се оправят-но не зная дали аз или двигателя. 
Абе разликата между теория и практика е голяма-ето маслото е хубаво да се сменя на 10К ,мойто е на 19 а колата пак си върви.

Абе разликата между теория и практика е голяма-ето маслото е хубаво да се сменя на 10К ,мойто е на 19 а колата пак си върви.

- P1tbuL
- младши ентусиаст
-
- Кара: Т-34
- Мечтае да кара: F1 race car!
- Детайли за колата: 1942; Length- 6.68 m; 76.2 mm (3.00 in) F-34 tank gun
zvetiko написа:Абе разликата между теория и практика е голяма-ето маслото е хубаво да се сменя на 10К ,мойто е на 19 а колата пак си върви.
Абе тя си върви, но като и направиш няколко смени през 20К такъв глеч ще излезне от мотора и картера, че няма на къде повече...

- zvetiko
- старши ентусиаст
-
Аз отдавна го чакам този умрял мотор да доумре ,обаче той продължава да мъчи и себе си и мен. 

- mModo
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: Е39
- Мечтае да кара: WBS
- Детайли за колата: Е34 М50Б20+чип-ванус
Е39 М52Б25ТУ (с две цици за мачкане :))
zvetiko написа:Аз отдавна го чакам този умрял мотор да доумре ,обаче той продължава да мъчи и себе си и мен.
моя също, само не му се давай !!!

- Ronka
- русата мафия!
-
Бе и аз чаках м20 да си отиде, ама сигурно щеше да ме надживее
Не мога да смогна да ви чета, много ви е скучно днес...Аре да ви вода на мивка-сбирка
(сори,че в тая тема)
15ч

Не мога да смогна да ви чета, много ви е скучно днес...Аре да ви вода на мивка-сбирка

(сори,че в тая тема)
15ч

- Turbo_Ted
- великият шестак
-
- Кара: няколко и киселее
Ronka написа:Бе и аз чаках м20 да си отиде, ама сигурно щеше да ме надживее![]()
Не мога да смогна да ви чета, много ви е скучно днес...Аре да ви вода на мивка-сбирка![]()
(сори,че в тая тема)
15ч
в кой град не уточни само

45 мнения
• Страница 3 от 3 • 1, 2, 3