Ксенон халогени Е46 преди фейса
Модератори: mitaka7, ©, Dimitroff, Гецата, Технически модератори
8 мнения
• Страница 1 от 1
Ксенон халогени Е46 преди фейса
Здравейте колеги !имам ксенон на късите дава ми грешка , при пускане на фаровете изгасва ,но сега съм решил да слагам ксенон и на халогените та въпроса ми е ще трябва ли да слагам залагалки, за да не дава грешка на бордовия за халогените и самото поставяне може ли да стане като отпреде се издърпа халогена или трябва да махам подкалниците , за да прекарам баластите и да ги закрепя някъде......??

- oci
- старши ентусиаст
-
- Кара: '12 BMW F10
- Мечтае да кара: самолет
Re: Ксенон халогени Е46 преди фейса
грешка на халогените няма да ти дава, те не минават през чека, но вече отдавна има ксенони със баласти които симулират 55 вата.
За късите може да се изключи чека и няма да ти свети.
Относно монтажа по добре си свали подкалника за да закрепиш като хората баластите, другия вариант през дупката на халогена пак може да стане но ще се измъчиш.
За късите може да се изключи чека и няма да ти свети.
Относно монтажа по добре си свали подкалника за да закрепиш като хората баластите, другия вариант през дупката на халогена пак може да стане но ще се измъчиш.
- mustang1986
- ентусиаст
-
- Кара: E46 M47N
Замисли малко и за другите участници по пътя-на теб приятно ли ще ти е да кара някой с 4 китайски ксенона зад теб,или недаиси боже срещу теб!Чувството е ужасно,повярвай ми. 

Да пишеш на български с латински букви е като да пишеш на стена с лайна....чете се,но не е красиво!!!
- marto853.
- ентусиаст
-
- Кара: BMW E46 coupe 323ci
- Детайли за колата: Някво купе 2.5

новият ми номер: 0877787835
- mustang1986
- ентусиаст
-
- Кара: E46 M47N
С рефлекторен фар както и да го нагласяш няма какво да отреже светлината в горният край,както при лупата.Да не говорим пък и с тия ксенонови халогени....

Да пишеш на български с латински букви е като да пишеш на стена с лайна....чете се,но не е красиво!!!
- An4oOo
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: X5 e53 3.0d 218ps
- Мечтае да кара: X5 ///M - печка :D
- Детайли за колата: Зла печка :D
Ай стига глупости е! 4 китайски ксенона незнам си какво.... Индивидите, които не са чували за регулиране те са ви виновни.. Аз като съм с китайка как тъй никой не ми е присветнал 1 път че го заслепявам.. о чакай забравих.. Минах регулиране! Дори и на рефлектор ксенона ако се забие леко повече в земята ефекта на осветяването на пътя не се намалява почти и не вадиш очите на хората. Вместо да нападате колегата че ще слага китайка.. вземете му дайте 500 - 600лв за секънд хенд ОЕМ фарове с лупа или му кажете задължително да мине регулиране.. кво е тва нещо всеки път...
Карате се на колегите, че слагат китайки, а вас сигурно ако ви видя по улиците сте на същите.. че сигурно и нерегулирани... А за ксенонови халогени не виждам как може да заслепяват наистина, като те са направени да светят ниско доло.. Освен ако не ги боднеш отгоре на капака мислейки си че си на Рали Дакар 

- marto853.
- ентусиаст
-
- Кара: BMW E46 coupe 323ci
- Детайли за колата: Някво купе 2.5
+1 аз исках да кажа същото но с по малко думи. 

новият ми номер: 0877787835
какво точно се обсъждаше в тая тема ...
да, може да сложиш ксенон без да има никакви грешки
да, може да сложиш ксенон без да има никакви грешки
8 мнения
• Страница 1 от 1