Касетофон+чейнджър???

3-та серия ('98-'05)

Модератори: mitaka7, ©, Dimitroff, Гецата, Технически модератори

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: e90 320d

Касетофон+чейнджър???

Мнение от hyena » 30 Май 2006, 23:00

Здравейте, отскоро съм собственик на Е46 и единственото което ме дразни, че нямам СД. Някой има ли идея дали към фабричния ми касетофон, може да се върже чейнджър?

старши ентусиаст
Аватар
Кара: или поне се учи ежедневно
Мечтае да кара: М3 CSL, Z4М

Re: Касетофон+чейнджър???

Мнение от Sharo » 30 Май 2006, 23:14

hyena написа:Здравейте, отскоро съм собственик на Е46 и единственото което ме дразни, че нямам СД. Някой има ли идея дали към фабричния ми касетофон, може да се върже чейнджър?

може
ти ли клатиш или клати бас-а.. егати номера паднаа двата таса http://youtube.com/watch?v=NYchvWbcvf0&feature=related
Хайде да покараме малко кола

Малката чичка
Малката чичка
Аватар

Мнение от naskoksan » 31 Май 2006, 10:14

но трябва да е оригинална част ;)
Изображение
Stick 'em up PUNK, it's da Fun Lovin' Criminal
Изображение
www.evoksis.bg

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: Е60 LCI 530 xd MT

Мнение от sikar » 31 Май 2006, 15:54

Аз съм сложил така в Е39.Купих чейнджър Сони 10 диска, монтираха го в багажника и към него върви дисплей който се извеждас кабел в купето(дисплея е 3-4 на 5-6см и може да лепи с двойно лепещо където искаш).Свързан е към радиокасетофона(като пусна радиото една от станциите се използва за командване на СD-то)-виж в галерията ми 4тата снимка-под ключа за халогените се вижда къде е лепнат дисплея.

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: е61
Мечтае да кара: алпина

Мнение от ForzaBMW » 31 Май 2006, 17:00

Мисля че касетофона ти трябва да има опция за CD Changer иначе май няма да може.
При мен е с iPod и звука минава през една от станциите. Това е най-лесния варянт без кабели и инсталации и min 4GB музика
Изображение

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: e90 320d

Мнение от hyena » 31 Май 2006, 18:36

ForzaBMW написа:Мисля че касетофона ти трябва да има опция за CD Changer иначе май няма да може.
При мен е с iPod и звука минава през една от станциите. Това е най-лесния варянт без кабели и инсталации и min 4GB музика

май и аз ще се спра на този варант. Ти от къде си го купи и какви пари ти излезе. ако можеш и снимка да приложиш, ще съм ти благодарен!

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от Sharo » 31 Май 2006, 18:49

hyena написа:
ForzaBMW написа:Мисля че касетофона ти трябва да има опция за CD Changer иначе май няма да може.

май и аз ще се спра на този варант. Ти от къде си го купи и какви пари ти излезе. ако можеш и снимка да приложиш, ще съм ти благодарен!

a oще по-лесно е с една джвъчка дето се ръга в запалката и излъчва на чистотата на радиото просто и слагаш на еднаква с радиото и си слушаш
няма кабели няма разглобчваш касетофони ....
ти ли клатиш или клати бас-а.. егати номера паднаа двата таса http://youtube.com/watch?v=NYchvWbcvf0&feature=related

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от Sharo » 31 Май 2006, 18:51

старши ентусиаст
Аватар
Кара: на 1,6 бара
Мечтае да кара: 911

Мнение от bmwdriver » 31 Май 2006, 20:47

В Германос е 15 лв. тая джаджа ;)
'91 Е36 32?i 24V- тия с детските болести и многото екстри 8)
Изображение
Driver's Racing Team
KBDremap

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от ForzaBMW » 31 Май 2006, 22:57

провери в технополис мисля че ги има но не съм сигурен за цените, моите не са от тук
ПП трябва ти iPod & iTrip и нищо не се муши в запалката всичко си остава свободно

Изображение

Изображение

Изображение
Изображение

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от Sharo » 31 Май 2006, 23:42

ForzaBMW написа:провери в технополис мисля че ги има но не съм сигурен за цените, моите не са от тук
ПП трябва ти iPod & iTrip и нищо не се муши в запалката всичко си остава свободно

Изображение

Изображение

Изображение

дам ама така батерията умира мнго бързо .. по-добре е със запалката

младши ентусиаст
Аватар
Кара: 550d xdrive

Мнение от petio » 02 Юни 2006, 9:47

Аз си взех след като ми го откраднаха ЦД-то касетофонче с опция за чейнджър - оригинални де. Значи комплекта възлиза на 650 лв- касетофона+чейнджър+кабел.

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от ForzaBMW » 02 Юни 2006, 10:23

petio написа:Аз си взех след като ми го откраднаха ЦД-то касетофонче с опция за чейнджър - оригинални де. Значи комплекта възлиза на 650 лв- касетофона+чейнджър+кабел.

е това е най-добрия варянт за мен обаче аз май нямам място в багажника за чейнджър, а и не знаех че цената е 650лв. в камор ми казваха нещо около 1000-1200лв.
ПП в щатите са евтини но не посмях да взема щото имат некви шибани стандарти и може да не свирне :roll:
Изображение

Назад към E46