скоростна кутия
Модератори: mitaka7, ©, Dimitroff, Гецата, Технически модератори
5 мнения
• Страница 1 от 1
скоростна кутия
Колеги искам да попитам дали може да си сменя скоростната кутия на колата от автоматична да сложа ръчна колата е bmw 330d 2004 година.
- choio
- младши ентусиаст
-
- Кара: E90 335i n55
- Мечтае да кара: Това, което кара;)
- Детайли за колата: Jb4, FMIC,DP,CP,Xhp stage 3.Харчи,пари и бензин,като луда:)))j
Re: скоростна кутия
mankina написа:Колеги искам да попитам дали може да си сменя скоростната кутия на колата от автоматична да сложа ръчна колата е bmw 330d 2004 година.
Филма в който ще влезеш не си заслужава...иначе всичко е възможно...най малкото се замисли че нямаш съединител т.е цялата система на този компонент трябва да се постави...

- ///M_Martin
- Любимец на Кралицата
-
- Кара: F85 X5M , Race ///M GTR V10 S85
- Мечтае да кара: M3 CSL

- Amatior4o
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: Е46 320D
Може да се направи и не мисля, че е толкова финансово неизгодна.
Един приятел я прави тази интервенция на 330 бензин и колата върви доста повече и харчи по-малко.
Той не си е продал автоматичната кутия, но доколкото ми е известно автоматика е по-скъп от ръчните скорости и при евентуална продажба няма да си кой знае колко назад след закупуването на части и работа по колата.
Така, че както си прецениш следиш си обявите за продава/купува или морги и се прави, ако имаш желание. Още повече си с автомат на 330Д
Един приятел я прави тази интервенция на 330 бензин и колата върви доста повече и харчи по-малко.
Той не си е продал автоматичната кутия, но доколкото ми е известно автоматика е по-скъп от ръчните скорости и при евентуална продажба няма да си кой знае колко назад след закупуването на части и работа по колата.
Така, че както си прецениш следиш си обявите за продава/купува или морги и се прави, ако имаш желание. Още повече си с автомат на 330Д

- choio
- младши ентусиаст
-
- Кара: E90 335i n55
- Мечтае да кара: Това, което кара;)
- Детайли за колата: Jb4, FMIC,DP,CP,Xhp stage 3.Харчи,пари и бензин,като луда:)))j
Колега не съм много съгласен с теб...незная колко би струвало да продадеш автоматика си...да незабравяме 4че може и да е счупен за да се търси вариянт за смяна с механична кутия . Имаш двумасов махоавик и комплект съединител....ако държим на цени от официален представител може би са над 2500 лв тези неща след което цялата инсталация на съединителя...помпи и т.н след това труд ...не съм запознат кардана дали е същия или по къс или по дълъг ,не съм сигурен и за предавателните числа на дифа...гаранция има и още неща които в момента не се сещам...но всеки сам си решава де,успех ако все пак реши да го направи 

5 мнения
• Страница 1 от 1