резервен ключ..?
Модератори: Ilko Ivanov, mad_presley, Технически модератори
39 мнения
• Страница 2 от 3 • 1, 2, 3
- im0tep
- старши ентусиаст
-
- Кара: ше Е 39 520 98 г.
Re: резервен ключ..?
В Ст.Загора нямаше ли дилър?
Към колегата на когото е темата: Имай предвид,че като поръчаш ключ от представител се чака 2-3 седмици (май) за да дойде ключа.Другия вариант е щом имаш път към София,има няколко човека от форума които могат да ти го направят в рамките на деня
иначе цената се върти около 100-150 лв.

Към колегата на когото е темата: Имай предвид,че като поръчаш ключ от представител се чака 2-3 седмици (май) за да дойде ключа.Другия вариант е щом имаш път към София,има няколко човека от форума които могат да ти го направят в рамките на деня

- Retrofit
- младши ентусиаст
-
- Кара: M62B46
Ключа от представителство на BMW идва за 3 работни дни, понеделник го поръчваш с големия талон и лична карта, сряда си го взимаш. Работят и с куриери, поръчваш го от Пловдив, и ти го пращат после с куриер.
- im0tep
- старши ентусиаст
-
Може и дни да е да...не съм поръчвал никога(по обясними причини
) Спомням си ,че имаше нещо 2-3 ама седмици ли беше дни ли беше

im0tep написа:В Ст.Загора нямаше ли дилър?![]()
В Стара Загора има "М-Кар" но те ме убиха с цена около 630лв. за ключ, незнам ква е разликата от тях и "Дару" или "Камор"
- im0tep
- старши ентусиаст
-
takshara написа:im0tep написа:В Ст.Загора нямаше ли дилър?![]()
В Стара Загора има "М-Кар" но те ме убиха с цена около 630лв. за ключ, незнам ква е разликата от тях и "Дару" или "Камор"
Има още един вариант...стоиш 2 дена без кола и пращаш по куриер EWS-a си на някой колега от форума който се занимава с такива неща и после ти го връща с готов чип

- cls6666
- ентусиаст
-
- Кара: Е39 525 tds '97
- Мечтае да кара: CL65 AMG
- Детайли за колата: дизел
- oci
- старши ентусиаст
-
- Кара: '12 BMW F10
- Мечтае да кара: самолет
- Ilko Ivanov
- некъв ентусиаст
-
- Кара: F02 750iL
- oci
- старши ентусиаст
-
- Кара: '12 BMW F10
- Мечтае да кара: самолет
Знаех си, че ще бъда погрешно разбран затова се извинявам и си коригирах писанията

Здравейте.
Искам да напиша и моя опит с БМВ ключ. На скоро купих Х5. Дойде с два ключа: работещ и неработещ. Неработещия не беше ползван много години. Попрочетох тук там и реших да го използвам известно време с надеждата да се зареди. Без ефект след две седмици употреба. Реших че е батерията и отидох на ключар. Сложи го на някаква машинка и каза, че работи. Излъчва сигнал. Предположението беше, че ако дълго време не се употребява колата спира да го разпознава. С работещия и не работещия в ръка ключарят ги препрограмира за 1 минута срещу 5лв и 1лв от мен бакшиш
. Ако се програмира само единия другия спира да го разпознава. Надявам се да съм бил полезен на хора с подобен проблем...
Искам да напиша и моя опит с БМВ ключ. На скоро купих Х5. Дойде с два ключа: работещ и неработещ. Неработещия не беше ползван много години. Попрочетох тук там и реших да го използвам известно време с надеждата да се зареди. Без ефект след две седмици употреба. Реших че е батерията и отидох на ключар. Сложи го на някаква машинка и каза, че работи. Излъчва сигнал. Предположението беше, че ако дълго време не се употребява колата спира да го разпознава. С работещия и не работещия в ръка ключарят ги препрограмира за 1 минута срещу 5лв и 1лв от мен бакшиш

- Ivo_Borisov
- старши ентусиаст
-
- Кара: E39 530D
Колега мерси за инфото но тези неща са писани във форума
Има и теми как да си програмираме сами ключа.

- superkey
- Потребител
-
- Кара: Е39 530d
Най накрая постигнах целта си-работещ втори ключ! намерих точния човек който да ми направи чип за втория ключ,сложи го в нарязаната ми заготовка,сложи и платката от ключ втора ръка.обучих новия ключ,и всичко си заработи.бутоните деистват,пали си.чисто нов
вече си имам два работещи отвсякъде ключа!

- shumito
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: 525D Turing
- Мечтае да кара: 530xd Turing
Здравейте,колега би ли споделил кой е майстора ти за ключа,че и при мен стоят така нещата,кой е от каде е,колко кинти.Аз цъм от Габрово.Благодаря и поздрави
Значи парите които съм дал са: заготовка куха - 40 кинта + доставка,и нарязването и. платката за дистанционното с бутоните от автоморга - 10 кинта+доставката. Нов чип за ключа 80 кинта. Общо 140 кинта. ако на някого мога да помогна,ще го направя с удоволствие!
тел.0896615500-глобул.

39 мнения
• Страница 2 от 3 • 1, 2, 3