Парно съвет

5-та серия ('95-'03)

Модератори: Ilko Ivanov, mad_presley, Технически модератори

Потребител
Аватар

Парно съвет

Мнение от Ares535 » 27 Фев 2012, 12:17

Колеги имам проблеми с клапите за парното, тъй като съ изчел темите и опитах да ги почистя след това купих втора употреба, но отново пердаши горещо надолу и нагоре дори когато пусна към стъклото пак е вряло! Въпроса ми е за съвет към добър майстор койта да даде решение било то и с нови такива или ремонт на старите (София)! Благодаря Ви за съдействието!

Потребител
Аватар

Re: Парно съвет

Мнение от Ares535 » 01 Мар 2012, 11:28

ъп

Аватар
Кара: CLS350 и Е39

Мнение от ivoo » 01 Мар 2012, 12:56

Ares535 написа:Колеги имам проблеми с клапите за парното, тъй като съ изчел темите и опитах да ги почистя след това купих втора употреба, но отново пердаши горещо надолу и нагоре дори когато пусна към стъклото пак е вряло! Въпроса ми е за съвет към добър майстор койта да даде решение било то и с нови такива или ремонт на старите (София)! Благодаря Ви за съдействието!

Пич , ти не можеш да обясниш точно какъв ти е проблема , пък си Ъп-ваш темата и чакаш някой да ти отговори. Това от което става ясно от обяснението ти е че отново пердаши горещо надолу и нагоре дори когато пусна към стъклото пак е вряло Ами то всички е така като работи парното на 32*, и в зависимост накъде е насочен въздушният поток си `Пердаши горещо` :mhihi: :mhihi:
Изображение

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: Х5 е70 4.0d
Мечтае да кара: Валяк

Мнение от Niko88 » 01 Мар 2012, 14:22

Май като гледам иска да каже, че духа само топло и неможе да обърне на студено... :dunno:
Изображение

Потребител
Аватар

Мнение от Ares535 » 01 Мар 2012, 20:31

Благодаря за критиката ще си взема бележка! А относно дефекта, да духа постоянно топло (и то много) независимо от зададената температура единствено от средните духалки може да духа студено! Има теми по въпроса и от тях стигнах до електромагнитните клапани смених ги с втора употреба и пак имам същия проблем за това ме бих искал да ми препоръчате добър сервиз в София, в който да отсранят проблема!

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: Х5 е70 4.0d
Мечтае да кара: Валяк

Мнение от Niko88 » 01 Мар 2012, 21:03

Зад таблото ма електронни клапи на въздуховодите, вероятно в тях е проблема не обръщат от топло на студено...
Изображение

Потребител
Аватар

Мнение от Ares535 » 02 Мар 2012, 0:11

Ето че има и други клапи значи друг варянт за моя проблем затова търся добър майстор който да ми помогне за да не правя повече излишни движения предполагам, че е възможно и клапите втора ръка които взех да са кофти или пък проблема да е другаде ако някой може да ме насочи към подходящ сервиз освен (Дару и Камор) ще съм много благодарен!
(не че имам против офицялните, но мисля, че колата вече не е за там : )

Аватар
Кара: CLS350 и Е39

Мнение от ivoo » 02 Мар 2012, 0:27

Ares535 написа:Ето че има и други клапи значи друг варянт за моя проблем затова търся добър майстор който да ми помогне за да не правя повече излишни движения предполагам, че е възможно и клапите втора ръка които взех да са кофти или пък проблема да е другаде ако някой може да ме насочи към подходящ сервиз освен (Дару и Камор) ще съм много благодарен!
(не че имам против офицялните, но мисля, че колата вече не е за там : )

Имаш Л.С преди да напишеш това. Ако го беше прочел вече щеше да знаеш къде да ходиш :yes:
Изображение

Назад към E39