9er от Kia
Модератор: Общи модератори
10 мнения
• Страница 1 от 1
- bg20010
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: 740 li
Re: 9er от Kia
На мене ми харесва. Но ще има типичната мека и непрецизна возия на южно корейците.
Важното е да има конкуренция. От това печелиме само ние. Гуд таймс
Важното е да има конкуренция. От това печелиме само ние. Гуд таймс

алекс
трабант 601с
разни други возила
трабант 601с
разни други возила
Никаква прилика със седмака
не е лоша кията и определено хваща окото, а и задното е още един плюс. Корейците последните години доста напреднаха и станаха много сериозен конкурент на японците. Преди две/три години мой приятел ми разправяше като ходи в Дубай, че карали някакъв доста приличен на вид хюндай с размери на S-класата и 5литров v8 мотор на задно, но така и не съм запомнил какъв модел беше..

I am beton!
Вчера ме изпревари една седмица е23 и само като му видях намръщената физиономия в огледалото и послушно се дръпнах вдясно да му направя място да минеА то едно такова лъскаво четкано, лелеййй Акула!
- peters75
- младши ентусиаст
-
- Кара: E 60 530d
- Мечтае да кара: Нещо с голям мотор
KIA,KIA Вярно не е BMW но и цените няма да са като на BMW.За всеки влак си има пътници.Когато джоба е по важен,вкуса и предпочитанията остават на второ място.За мен колата е хубава,дано и да излезе читава.
- vanioboy
- младши ентусиаст
-
- Кара: BMW Z4 2.5 & E39 525
- Мечтае да кара: ///M6
По-скоро на петица ГТ ми мяза
ако изобщо намирам прилика с бмв.А и никакъв успех не и предричам освен за азиатските държавни администрации,някак си логиката за компромиси лимузина и цена не ми се връзват.

- Jorjinio
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: е36 coupe
KIA си се карат доста в България и да ви кажа аз имам доста дорби наблюдения над тая марка автомобили.. доста напреднаха с времето и са доста конкурентно способни в днешно време.. Имат и доста мизерни моделчета но имат и доста добри и от към возия и от към здравина на купето.За екстри и прочие няма кво да кажа там както при всеки автомобилен гигант всичко е индивидуално за модела си.

- kraininski
- ентусиаст
-
- Кара: 530d
в азия до ден днешен произвеждат еволюции на Тико....тва не са и никога няма да бъдат класни автомобили, за което разбира се говори и цената им....качвам се вътре преди време в инфинити, бате мокета на земята тънък като чаршав, намачкал се разместил се.....качвам се в лексус таблото пластмасово и дрънчи на умрело, киа, хюндай и сие ми е неудобно да ги споменавам.....бащата кара Хонда Риджлайн(изпълнение за северна америка, пикап с двойна кабина) епа питайте ме кога ще сменя десет годишното е 39 за едногодишната Хонда, точно никога....абе евтинджос работа....както каза колегата тея коли са годни само за служебни и за таксита!!
"And You'll Always Be My Whore Cause You're The One That I Adore"
- acho.rs
- старши ентусиаст
-
- Кара: Jaguar XK 4.2, G05 X5 30d
NOKIA 
ПС:тва е егати калпавото копие на 6тацата .

ПС:тва е егати калпавото копие на 6тацата .
- HackeD
- Старши ентусиаст
-
- Кара: E92 330D
acho.rs написа:NOKIA

Гадно копие на бавареца...
10 мнения
• Страница 1 от 1