Скрито меню
Модератор: Технически модератори
15 мнения
• Страница 1 от 1
- adovet
- старши ентусиаст
-
- Кара: Tesla Y
Скрито меню
Колеги в по новите Х5, който не са с ключ, а с старт/стоп бутон има ли скрито меню и ако има как се активира?
- msi200
- ентусиаст
-
- Кара: X5+M2
Re: Скрито меню
Има, аз така си гледам температурата на водата. Ето един линк на английски, че нямам време да го пиша подробно на Български. Общо взето задържаш копчето за нулиране на километража към 15 сек. (докато ти се покаже меню 1.00), отиваш на позиция 19.00, въвеждаш сумата от последните 5 цифри на VIN номера и е отключено.
http://e90.wetpaint.com/page/BC+hidden+menus?t=anon - това е за 3-ка, ама е същото.
За по-старата х5-ца(е53) пак има информация из интернет.
http://e90.wetpaint.com/page/BC+hidden+menus?t=anon - това е за 3-ка, ама е същото.
I love the sound of V8 in the morning...
- cww
- Д-р Хаос
-
- Кара: само шестцилиндрови БМВ-та :)
С едно малко уточнение...цифрите може и да са 6 (или иначе казано кодът ти е сбора от последните 7 цифри на VIN номера)
Ако пък не ти се получава - пиши тук, че има още една друга хитринка относно сумирането на VIN номера, която човек трябва да знае (ама са ме мързи да я обяснявам).

Ако пък не ти се получава - пиши тук, че има още една друга хитринка относно сумирането на VIN номера, която човек трябва да знае (ама са ме мързи да я обяснявам).

NOTHING IS GAINED WITHOUT SACRIFICES AND FREEDOM WITHOUT BLOOD
- _FIRMATA_
- младши ентусиаст
-
- Кара: 306 Hp 600 Nm
За Е53 3.0d някой знае ли как става номера?
Ма мяза на оригиналдъ бря .... не виждам свински опашки, следователно не е измислено във Враца - следователно никъде по света не може да е измислено
Мойта не се кутира по тия параметри, а със сигурност не е от Враца, значи или има други мушингии или вин таблицити ви са перде кириз

- msi200
- ентусиаст
-
- Кара: X5+M2
I love the sound of V8 in the morning...
- veso2710
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: БМВ Х5, E70 LCI
msi200 написа:Има, аз така си гледам температурата на водата. Ето един линк на английски, че нямам време да го пиша подробно на Български. Общо взето задържаш копчето за нулиране на километража към 15 сек. (докато ти се покаже меню 1.00), отиваш на позиция 19.00, въвеждаш сумата от последните 5 цифри на VIN номера и е отключено.
Колега, ще помогнеш ли с линк или инфо относно Е53,че нищо не намерих-молбата е и към другите колеги.Мерси!
Relax
- homey
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: е53
- Мечтае да кара: Боинг 777
Здравейте! Днес отключих менюто на колата, но незнам къде да намеря новите отключени екстри. Ако някой знае да помогне! Благодаря!
- homey
- кандидат ентусиаст
-
Вече знам как!
- bituv
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: BMW X5 4.8is
колега щом си успял сподели с незнаещите като мен по подробно как става. 

- homey
- кандидат ентусиаст
-
Задържаш продължително дясното бутонче, което се намира на таблото на километража. Появява се надпис test 01. После със същото бутонче натискаш последователно докато стигнеш до тест 19. След това натискаш лявото бутонче за зануляване на километража. От талончето на колата си сумираш последните цифри от VIN-а (тези след последните букви). Пак с лявото бутонче натискаш докато се покаже на таблото сумата от последните ти цифри. После с дясното бутонче избираш on/off и скритото меню се отключва. За да влвзеш после в него и да гледаш разни параметри трябва отново продължително да натиснеш дясното бутонче и да си избереш съответния тест. Няма нищо опасно ако сгрешиш с натискането или избирането на някой от тестовете. Поиграй си малко. Успех.
- bituv
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: BMW X5 4.8is
много благодаря колега утре ще го пробвам. 

- rafa224
- старши ентусиаст
-
- Кара: BMW X5 G05
Колеги как става на Е70? И как да сменя километри и датата за следваща смяна на маслото?
- armani78
- кандидат ентусиаст
-
И аз не съм влизал в тия скрити менюта никога...

- rafa224
- старши ентусиаст
-
Хайде колеги дайте инфо.
- rafa224
- старши ентусиаст
-
Аз постигнах успех със зануляването на интервалите на маслото и др. Само ми е интересно защо при предишната смяна и зануляване на маслото ми даде две години и 30000км., а сега две години и 26000км.
15 мнения
• Страница 1 от 1