AUX На Бекер -Как точно е най добре и лесно-снимка
Модератори: Ilko Ivanov, mad_presley, Технически модератори
47 мнения
• Страница 2 от 4 • 1, 2, 3, 4
Re: AUX -Как точно е най добре и лесно-снимка
slitter написа:Колеги, да ви питам, понеже прочетох всички теми за AUX в нашия подфорум и не ми стана ясно - за по-старите модели радиа има ли възможност да се направи АУКС изход или не??? Имам оригинална бизнес касетка, която отзад обаче е с чейнджър. Имам iPhone и идеята ми е да мога да си слушам песни от него на касетката през буксата за слушалките до АУКСа на касетофона! Ще стане ли последно??? Не мога да разбера, говори се за по-новите СДта, че няма проблем, къв е случая с по-старите????
зависи какъв ти е касетофона, дали имаш чейнджър или само букса за него, имаш ли моде бутон на касетофона?
- Gqbriel
- старши ентусиаст
-
- Кара: комби
- Мечтае да кара: Нещо с S мотор
- Детайли за колата: N52B25
bioz написа:slitter написа:Колеги, да ви питам, понеже прочетох всички теми за AUX в нашия подфорум и не ми стана ясно - за по-старите модели радиа има ли възможност да се направи АУКС изход или не??? Имам оригинална бизнес касетка, която отзад обаче е с чейнджър. Имам iPhone и идеята ми е да мога да си слушам песни от него на касетката през буксата за слушалките до АУКСа на касетофона! Ще стане ли последно??? Не мога да разбера, говори се за по-новите СДта, че няма проблем, къв е случая с по-старите????
зависи какъв ти е касетофона, дали имаш чейнджър или само букса за него, имаш ли моде бутон на касетофона?
Аз искам да знам същото като slitter - е няма как да няма Mode след като има чейнджър на касетката - поне аз имам ,с бизнес касетка и чейнджър отзад - как става връзването за да тръгне звука от ipod-a - мерси предварително
bgpavlp написа:Ремапа е като морския пясък на Приморско, влезнели един път в г..а, чистене няма.
Сложиш ли един път ремап, после не ти се иска да го махаш.
екс:М47/м47Н/Н52б30/м52б28/н52б5
- Phil
- ентусиаст
-
- Кара: G30 540xi, S1000r, EXC 450, R1300GS
Абе и за CD-то не е толкова ясно. Аз си направих кабела по схемите от форума и не тръгна. Други колеги също се оплакаха, че при тях не работи.
При мен най-вероятно проблема идва от това, че нямам чейнджър, а направих кабела без онези резистори ( или каквото беше там) от схемата на колегата ( мисля че беше Retrofit) Мисля тези дни да преправя кабела и да видя дали ще тръгне
При мен най-вероятно проблема идва от това, че нямам чейнджър, а направих кабела без онези резистори ( или каквото беше там) от схемата на колегата ( мисля че беше Retrofit) Мисля тези дни да преправя кабела и да видя дали ще тръгне

Това което аз разбрах от моя ресърч, беше че този прословут кабел работи само на cd-ta които са АUX компатибъл т.е след 09.2002.. Следователно ако цд-то( радио-то ) не е АUX компатибъл варианта е да се пусне AUX сигнала през порта на цд чейджъра. За целта си купих това
устрйство от един колега от форума. Неговата задача е да емулира цд-чейдъжр и в същотото време да пуска сигнала към касетофона от АUX все едно свири цд. Така реших моя проблем с външно устрйство, но за тези които вече имат цд чейждър инсталиран и не искат да го ползват, а искат АUX в този случай доколкото съм чел могат да минат без това устрйство като АUX кабела се връзва на самия кабел които идва от чейджъра, с идеята да се спестят пари за емулатора.

Стана като вица ей ми я тоалетната чиния, ей ми го газа - кажи са с ква тоалетна хартия да си избърша газа! Имам и чейджър, имам и МОД, ама колата ми е '99 и радиото и то! Става ли или не става??? И ако става, как става???
Както казах аз си реших проблема с допълнително устройство, но ти можеш да видиш тази статия -http://forums.bimmerforums.com/forum/showthread.php?t=1537420
- philio
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: BMW и още нещо
- Мечтае да кара: турбо-колело
slitter написа:Стана като вица ей ми я тоалетната чиния, ей ми го газа - кажи са с ква тоалетна хартия да си избърша газа! Имам и чейджър, имам и МОД, ама колата ми е '99 и радиото и то! Става ли или не става??? И ако става, как става???
а вица -колата ми не пали ,значи проблема е - колата -фани па си оправи -знаеш ли го

- philio
- кандидат ентусиаст
-
според тоя линк има снимка дето от ляво е цд а от дясно е за аукс , налик така , т.е. ако вържа там как ще ми се включва на цд, на касета или на какво - какво ще загубя ( за касетата не ми дреме)
philio написа:според тоя линк има снимка дето от ляво е цд а от дясно е за аукс , налик така , т.е. ако вържа там как ще ми се включва на цд, на касета или на какво - какво ще загубя ( за касетата не ми дреме)
в линка пише "You do lose the function of your CD Changer but it is well worth it to gain the ability to use an Ipod with your entire music library"
преведено на български - губиш чейджъра, като избереш от моде да ти е на чейджър би трябвало да свири от аукса.
- philio
- кандидат ентусиаст
-
Прочетох колега но по късно ,нали знаеш ,малко съм като маймуните гледам картинки и питам после чета
По лошото е че пробвах да извадя на е39-ката касетофона ,че си счупих една щипка на малката лайсна е ясно ,но от дясно касетофона излиза но от ляво има нещо дето го държи яко а не е болче като при е46-ца -буквално като го дърпам се повдига таблото, все едно ушето за болта е вкарано зад него
утре ако ми остане време пак ще поразгледам

По лошото е че пробвах да извадя на е39-ката касетофона ,че си счупих една щипка на малката лайсна е ясно ,но от дясно касетофона излиза но от ляво има нещо дето го държи яко а не е болче като при е46-ца -буквално като го дърпам се повдига таблото, все едно ушето за болта е вкарано зад него

утре ако ми остане време пак ще поразгледам
имай впредвид, че тази статия е писана за е46, все пак сме е46 форум 

- oTECa
- младши ентусиаст
-
- Детайли за колата: 320д, 320и, 328и
Не съм много сигурен, но мисля че за да извадиш касетофона на Е39-ката, трябва да извадиш бутона за пускане(увеличаване и намаляване). Дърпаш го и излиза (по спомени). Под него има отвор. Бъркаш с контактния ключ, завърташ (не помня на ляво ли беше или на дясно) и се освобождава една щипка от ляво. 90% съм сигурен че така се сваляше, но все пак това когато го правихме това упражнение беше много отдавна преди около 5-6г.
Пробвай. Успех.
Пробвай. Успех.
- mustang1986
- ентусиаст
-
- Кара: E46 M47N
http://www.tme.eu/bg/details/aux-bmw.02 ... carmedia/#
http://www.tme.eu/bg/details/aux-bmw.01 ... carmedia/#
http://www.tme.eu/bg/details/aux-bmw.01 ... carmedia/#

Да пишеш на български с латински букви е като да пишеш на стена с лайна....чете се,но не е красиво!!!
- philio
- кандидат ентусиаст
-
bioz написа:имай впредвид, че тази статия е писана за е46, все пак сме е46 форум
Вярно е

- philio
- кандидат ентусиаст
-
47 мнения
• Страница 2 от 4 • 1, 2, 3, 4