Парно съвет
Модератори: Ilko Ivanov, mad_presley, Технически модератори
8 мнения
• Страница 1 от 1
Парно съвет
Колеги имам проблеми с клапите за парното, тъй като съ изчел темите и опитах да ги почистя след това купих втора употреба, но отново пердаши горещо надолу и нагоре дори когато пусна към стъклото пак е вряло! Въпроса ми е за съвет към добър майстор койта да даде решение било то и с нови такива или ремонт на старите (София)! Благодаря Ви за съдействието!
Re: Парно съвет
Ares535 написа:Колеги имам проблеми с клапите за парното, тъй като съ изчел темите и опитах да ги почистя след това купих втора употреба, но отново пердаши горещо надолу и нагоре дори когато пусна към стъклото пак е вряло! Въпроса ми е за съвет към добър майстор койта да даде решение било то и с нови такива или ремонт на старите (София)! Благодаря Ви за съдействието!
Пич , ти не можеш да обясниш точно какъв ти е проблема , пък си Ъп-ваш темата и чакаш някой да ти отговори. Това от което става ясно от обяснението ти е че отново пердаши горещо надолу и нагоре дори когато пусна към стъклото пак е вряло Ами то всички е така като работи парното на 32*, и в зависимост накъде е насочен въздушният поток си `Пердаши горещо`

- Niko88
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: Х5 е70 4.0d
- Мечтае да кара: Валяк
Благодаря за критиката ще си взема бележка! А относно дефекта, да духа постоянно топло (и то много) независимо от зададената температура единствено от средните духалки може да духа студено! Има теми по въпроса и от тях стигнах до електромагнитните клапани смених ги с втора употреба и пак имам същия проблем за това ме бих искал да ми препоръчате добър сервиз в София, в който да отсранят проблема!
- Niko88
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: Х5 е70 4.0d
- Мечтае да кара: Валяк
Зад таблото ма електронни клапи на въздуховодите, вероятно в тях е проблема не обръщат от топло на студено...
Ето че има и други клапи значи друг варянт за моя проблем затова търся добър майстор който да ми помогне за да не правя повече излишни движения предполагам, че е възможно и клапите втора ръка които взех да са кофти или пък проблема да е другаде ако някой може да ме насочи към подходящ сервиз освен (Дару и Камор) ще съм много благодарен!
(не че имам против офицялните, но мисля, че колата вече не е за там : )
Ares535 написа:Ето че има и други клапи значи друг варянт за моя проблем затова търся добър майстор който да ми помогне за да не правя повече излишни движения предполагам, че е възможно и клапите втора ръка които взех да са кофти или пък проблема да е другаде ако някой може да ме насочи към подходящ сервиз освен (Дару и Камор) ще съм много благодарен!
Имаш Л.С преди да напишеш това. Ако го беше прочел вече щеше да знаеш къде да ходиш

8 мнения
• Страница 1 от 1