Грижа
Модератор: Технически модератори
21 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2
- dinozab
-
-
- Кара: от моабет на моабет
520i написа:zAcK написа: Ша зема да ида на такъв и после като натисна копчето за джама и ще катапултирам![]()
![]()
![]()
![]()
Нищо чъдно брат.На мен за да ми оправят нагревателя на задното стъкло ми преебаха жабката
са трака си е е...о м....та

Това за майсторите си е Верно "Мамка им и Прасе" Много редко може да уцелиш читав майстор. На мене като ми сменяха филтъра на климатика също ми преебаха жабката и сега виси с един пръст луфт. Като я погледна ми се драифа. Но се не ми оства време да я закарам някой да я оправи. Сигорно за да ми оправят жабката ще ми прецакат нещо друго!!!
За това има само едно решение! Като прецака нещо майстора и после вика " ама то така си беше" Върти, Върти
, удри па после гледай как всичко си застава на място!

"Добрите момчета отиват в РАЯ, а лошите кадето си поискат "
- Stanchev
- старши ентусиаст
-
- Кара: 7er
520i написа:zAcK написа: Ша зема да ида на такъв и после като натисна копчето за джама и ще катапултирам![]()
![]()
![]()
![]()
Нищо чъдно брат.На мен за да ми оправят нагревателя на задното стъкло ми преебаха жабката
са трака си е е...о м....та
Отдолу на жабката има 2 пишки дето я държат към една кръгла шпилка за купето (не мога да ти го обясня по-добре) та тия работи ги хващаш и ги откопчаваш надолу (при затворена джапка) после си центроваш в каквото положение искаш да седи жабката и ги закопчаваш

- zAcK
- Старши Алкохолик
-
- Кара: E60 LCI 535d
- Мечтае да кара: E24 635CSi
- Детайли за колата: Немска петица с многооо екстри. Ама не всичките, де! Такива има само нов внос от Италия :D
Откачах закачах и пак си е същото. Май верно има някоя утечка някъде. Проблема е, че немога да намеря ел. схемите на джамците и шибидаха. Ако някой има идея откъде да ги намеря да помага 

Хубави години бяха, 'га бяхме млади фенове с M20-ки с големи 'жанти!

E34 520i / E39 520i / E39 540i / E60 535d - Love at First Sight is Real

E34 520i / E39 520i / E39 540i / E60 535d - Love at First Sight is Real

в
маречков
прочети пак какво написах
и го знам от един пич дето работи в бош сервиза и взима по 100лв. за
такива неща.
ти в къщи като ти забие компютъра какво правиш?
рестартираш го
прочети пак какво написах
и го знам от един пич дето работи в бош сервиза и взима по 100лв. за
такива неща.
ти в къщи като ти забие компютъра какво правиш?
рестартираш го

- TheBoss
- Полковника
-
- Кара: мухите да се лепят по лявото стъкло
520i написа:... Нищо чъдно брат.На мен за да ми оправят нагревателя на задното стъкло ми преебаха жабкатаса трака си е е...о м....та
Вземи една бутилка Каменица 2ЛИТРА, ела при мен и ша спре да дрънка, трака, хлопа и т.н.

21 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2