Ред сълзи ред сополи...
Модератори: mitaka7, Общи модератори
22 мнения
• Страница 1 от 2 • 1, 2
Ред сълзи ред сополи...
До вчера карах един велик автомобил
Вече не...
Лошо, защото колата наистина е велика!!!
Преди 2 годинки реших да сменя чисто нов автомобил (защото леко си беше променил формата) за по стар (втора ръка) ама качествен.
Е винаги ми е харесвала една кола, която винаги е изглеждала доста авангардно, въпреки че в нашата страна тенденциозно е набедена от неразумни люде, че се притежава от задволанно устройство тип "тъпа мутра" или "див селянин" известен повече като "простак"
Е на мен това не ми попречи да се позаинтересувам малко повече от необходимото за да получа всичката възможна информация за колата, защото мисля че най-важен в случая е моя вкус.
И така след няколкомесечно търсене на определения автомобил, аз намерих своя
:):)
И бях щастлив да ви кажа и то доста.
Много интересно беше първото впечатление от колата. По това време не бях шофьор с достатъчно дълъг стаж и въпреки това още с първото си качване в нея аз я почувствах много близка - е не ме разбирайте погрешно, но просто някак си ми пасна тази машина. Караше се леко, интериора беше изключително приятен. Колата съчетаваше всичко най-добро от изкуството на автомобилостроенето.
А с всеки изминал ден ставаше все по интересно - защото от един такъв автомобил винаги имаш какво да научиш.
През тези две години аз не просто шофирах този автомобил, не просто си вършех задълженията с него, аз си създавах спомени, защото с него задълженията ставаха по леки, а удоволствията и емоциите по-силни!!!
Все повече живота на човека се свързва с автомобила, той се превръща в едно от средствата ни за живот. Въпреки че не бива човек да робува на автомобила си, нито да го издига като някакъв култов фактор за изява в обществото, тази марка просто те опиянява и обсебва.
И продължаваше да става все по интересно - Много моменти от живота ми се свързват с този автомобил и въпреки че трябва да се разделя с него (по независещи от мен причини) без каквито и да е било сантименталности, защото все пак това е една машина, нещо преходно във времево измерение, аз просто искам да заява твърдо, че за мен марката продължава да бъде една единствена и винаги ще бъде тя -
!!!БМВ!!!
Но все пак нека не забравяме че това е просто един автомобил и то какъв
:):):):):)
п.с. Коли много, модели още повече, вкусове ухааа, ама вие знаете истината, ако не я знаете ще я разберете!!!

Вече не...
Лошо, защото колата наистина е велика!!!
Преди 2 годинки реших да сменя чисто нов автомобил (защото леко си беше променил формата) за по стар (втора ръка) ама качествен.
Е винаги ми е харесвала една кола, която винаги е изглеждала доста авангардно, въпреки че в нашата страна тенденциозно е набедена от неразумни люде, че се притежава от задволанно устройство тип "тъпа мутра" или "див селянин" известен повече като "простак"

Е на мен това не ми попречи да се позаинтересувам малко повече от необходимото за да получа всичката възможна информация за колата, защото мисля че най-важен в случая е моя вкус.
И така след няколкомесечно търсене на определения автомобил, аз намерих своя

И бях щастлив да ви кажа и то доста.
Много интересно беше първото впечатление от колата. По това време не бях шофьор с достатъчно дълъг стаж и въпреки това още с първото си качване в нея аз я почувствах много близка - е не ме разбирайте погрешно, но просто някак си ми пасна тази машина. Караше се леко, интериора беше изключително приятен. Колата съчетаваше всичко най-добро от изкуството на автомобилостроенето.
А с всеки изминал ден ставаше все по интересно - защото от един такъв автомобил винаги имаш какво да научиш.
През тези две години аз не просто шофирах този автомобил, не просто си вършех задълженията с него, аз си създавах спомени, защото с него задълженията ставаха по леки, а удоволствията и емоциите по-силни!!!
Все повече живота на човека се свързва с автомобила, той се превръща в едно от средствата ни за живот. Въпреки че не бива човек да робува на автомобила си, нито да го издига като някакъв култов фактор за изява в обществото, тази марка просто те опиянява и обсебва.
И продължаваше да става все по интересно - Много моменти от живота ми се свързват с този автомобил и въпреки че трябва да се разделя с него (по независещи от мен причини) без каквито и да е било сантименталности, защото все пак това е една машина, нещо преходно във времево измерение, аз просто искам да заява твърдо, че за мен марката продължава да бъде една единствена и винаги ще бъде тя -
!!!БМВ!!!
Но все пак нека не забравяме че това е просто един автомобил и то какъв

п.с. Коли много, модели още повече, вкусове ухааа, ама вие знаете истината, ако не я знаете ще я разберете!!!

- ati
- Акулчо Костенурков Нинджов
-
Re: Ред сълзи ред сополи...
naskoksan написа:
и въпреки че трябва да се разделя с него (по независещи от мен причини)![]()
мисля,че това говори достъчно.....

След каране не ти ли треперят краката, значи просто си се возил
Re: Ред сълзи ред сополи...
ati написа:naskoksan написа:
и въпреки че трябва да се разделя с него (по независещи от мен причини)![]()
мисля,че това говори достъчно.....
Е може да има толкова много независещи от него причини....

- Nasti
-
-
- Кара: Кво ли не...
еее голяма работа, продал си колата, айде сега няма да ревем, ще вземеш друга, по-добра
И Е МНОГО ВАЖНО ДА Е ПО-БЪРЗА!!!

Предпочитам да сера на метеното, отколкото да мета насраното...
- Nasti
-
-
идеята е Но.1, само да ми излезне възмжност ще си купя кола дето да тръгва с 200 от място 

- Nasti
-
-
тук има и нещо такова че всеки си плаща за гяволуците.
на М3-та и разхода ще е като за М3-та
на М3-та и разхода ще е като за М3-та

- TFreak
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: 1998 E36 M41
- Мечтае да кара: проекта дето ръждясва пред блока
- Детайли за колата: EV50306
Бе то който го топли за разхода, да си купи газова или нафтова печка. Аз кат нямам парички за бензинец и се мъча на газ 

- Babuna
- старши ентусиаст
-
- Кара: е30 316, е36 328, ф30 335, ф32 428
- Мечтае да кара: и да му е спокойно
Средният разход на М3 Е46 е
12 литра
на 100 км, като градско стига до 17. Незнам на вас, ама на мен този разход ми се струва почти поносим за нормален човек, а да не говорим за такъв, който си е позволим М3
. Гадно е наистина, че всичко се в нашия свят се върти, около парите
, но нищо не може да се направи.

CCFL и LED ангелски очи, М пакети за е36/е39/е46/е60/е61/е90/е91/е93/е93/f10/f30/x5 спортни окачвания, спортни генерации, колектори и много други!
OРИГИНАЛНИ ПАРКИНГ СЕНЗОРИ по 39 лв!
Стъкла за фаровете на BMW e46 всички модификации - 45 лв, за BMW e39 фейслифт 79 лева - край на проблема с мътните напукани фарове
М-tec броня пълен за БМВ е36 пълен комплект - 129 лв
M-tec 2 предна броня за БМВ е46 седан,туринг - 189 лв
M-tec предна броня за БМВ е39 - 189 лв
MOTUL 6100 10w-40 Synergie 5 литра - 49.99 лева - МОТУЛ И КАСТРОЛ 100% оригинални на най-ниски цени в БГ
CCFL ANGEL EYES - 49,99 лв
0889 22 66 88
OРИГИНАЛНИ ПАРКИНГ СЕНЗОРИ по 39 лв!
Стъкла за фаровете на BMW e46 всички модификации - 45 лв, за BMW e39 фейслифт 79 лева - край на проблема с мътните напукани фарове
М-tec броня пълен за БМВ е36 пълен комплект - 129 лв
M-tec 2 предна броня за БМВ е46 седан,туринг - 189 лв
M-tec предна броня за БМВ е39 - 189 лв
MOTUL 6100 10w-40 Synergie 5 литра - 49.99 лева - МОТУЛ И КАСТРОЛ 100% оригинални на най-ниски цени в БГ
CCFL ANGEL EYES - 49,99 лв
0889 22 66 88
22 мнения
• Страница 1 от 2 • 1, 2