Някой знае ли какво е това?

3-та серия ('98-'05)

Модератори: mitaka7, ©, Dimitroff, Гецата, Технически модератори

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: M sport
Мечтае да кара: черно ламбо по прашните улици

Re: Някой знае ли какво е това?

Мнение от besnia_ » 06 Окт 2011, 23:04

Здравейте колеги благодаря на колегата StelllsKi за съветите оправих музиката днес :mhihi: оказа се че буксата на касетофона която свързва сд чеинджъра едното и краче беше счупено лесно го запоих за две минути работа и сега свирят всичките колонки :clap: някои от кабелите ги махнах освободи се пространство :D така е по добре няма да стърчат кабели жици и др,остана само буксата за сд за нея ще трябва да разглобя и надолу че не се вижда къде е свързана,и кабела за това нещо отзад :bchug: някои от премахнатите кабели

Изображение

Изображение

Изображение
Изображение

Изображение

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от besnia_ » 06 Окт 2011, 23:16

-щом имаш кабелите за т.н. малка нявигация (т.е. формат на картината 4/3), както и монитора (от десен волан,какъвто ти трябва, защото от ляв волан не става, и обратно), не виждам при4ина да не си я подкараш на е46 със здраве ))
-ще ти трябва още една евтина мк2 (за картината на монитора), както и евтино радио бм23/бм24 (за звука в колата)[/quote]

Здравей колега какво ще ми трябва още една евтина мк2 нещо не можах да разбета ако може малко да ми поясниш да съм на ясно в какво се забърквам какво ще ми е нужно за да тръгне :D благодаря
Изображение

Изображение

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от tngeorgiev » 06 Окт 2011, 23:32

-ако имаш инсталацията, за мк2 трябват още 50-60 паунда, което ти осигурява картината на монитора..и още 80 макс за радио модула (бм24), от там е звука в колата..на ЛС мога да и обясня какво-що колега, поздрави
E30 1986 318
E30 1993 318
E36 1991 320
E36 1997 328
E38 1997 735
Е46 2002 318

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от besnia_ » 20 Фев 2012, 16:43

Здравейте колеги накрая сложих малката навигация благодарение на колегата tngeorgiev :D значи аз купих цялата навигация всички модули,антени,гпс приемници,цялата инсталация плюс още една инсталация до половината беше отрязана :D на оригиналната инсталация липсваха някой букси за гпс приемника аз ги добавих от другата инсталация изобщо всичко стана като по мет и масло :D за което съм много хепи единствено не можах да наглася радиото да бачка но ще го мъча пак,навигацията е от ровер и сд чеинджара на ровера явно е отпред под жапката и неговите кабели се наложи да удължа на снимките може да видите кабелаците :smoke: като цяло не беше много сложно като задача за изпълнение мислех че ще е по трудно, сега колата има друг облик много е приятно вътре чувства се комфорта на бмв и най важното е че съм много доволен от работата която свърших :smoke: и друго забравих да спомена че тази инсталация се свързва през голямата букса на касетофона не е нужно да се режи или свързва нищо,към колоните или за захранване на снимката се вижда голямата букса :yes:

Изображение

Изображение

Изображение

Изображение

Изображение

Изображение

Изображение

Изображение
Изображение

Изображение

Предишна

Назад към E46