Някой знае ли какво е това?
Модератори: mitaka7, ©, Dimitroff, Гецата, Технически модератори
19 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2
- besnia_
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: M sport
- Мечтае да кара: черно ламбо по прашните улици
Re: Някой знае ли какво е това?
Здравейте колеги благодаря на колегата StelllsKi за съветите оправих музиката днес
оказа се че буксата на касетофона която свързва сд чеинджъра едното и краче беше счупено лесно го запоих за две минути работа и сега свирят всичките колонки
някои от кабелите ги махнах освободи се пространство
така е по добре няма да стърчат кабели жици и др,остана само буксата за сд за нея ще трябва да разглобя и надолу че не се вижда къде е свързана,и кабела за това нещо отзад
някои от премахнатите кабели

- besnia_
- кандидат ентусиаст
-
-щом имаш кабелите за т.н. малка нявигация (т.е. формат на картината 4/3), както и монитора (от десен волан,какъвто ти трябва, защото от ляв волан не става, и обратно), не виждам при4ина да не си я подкараш на е46 със здраве ))
-ще ти трябва още една евтина мк2 (за картината на монитора), както и евтино радио бм23/бм24 (за звука в колата)[/quote]
Здравей колега какво ще ми трябва още една евтина мк2 нещо не можах да разбета ако може малко да ми поясниш да съм на ясно в какво се забърквам какво ще ми е нужно за да тръгне
благодаря
-ще ти трябва още една евтина мк2 (за картината на монитора), както и евтино радио бм23/бм24 (за звука в колата)[/quote]
Здравей колега какво ще ми трябва още една евтина мк2 нещо не можах да разбета ако може малко да ми поясниш да съм на ясно в какво се забърквам какво ще ми е нужно за да тръгне

- tngeorgiev
- младши ентусиаст
-
-ако имаш инсталацията, за мк2 трябват още 50-60 паунда, което ти осигурява картината на монитора..и още 80 макс за радио модула (бм24), от там е звука в колата..на ЛС мога да и обясня какво-що колега, поздрави
E30 1986 318
E30 1993 318
E36 1991 320
E36 1997 328
E38 1997 735
Е46 2002 318
E30 1993 318
E36 1991 320
E36 1997 328
E38 1997 735
Е46 2002 318
- besnia_
- кандидат ентусиаст
-
Здравейте колеги накрая сложих малката навигация благодарение на колегата tngeorgiev
значи аз купих цялата навигация всички модули,антени,гпс приемници,цялата инсталация плюс още една инсталация до половината беше отрязана
на оригиналната инсталация липсваха някой букси за гпс приемника аз ги добавих от другата инсталация изобщо всичко стана като по мет и масло
за което съм много хепи единствено не можах да наглася радиото да бачка но ще го мъча пак,навигацията е от ровер и сд чеинджара на ровера явно е отпред под жапката и неговите кабели се наложи да удължа на снимките може да видите кабелаците
като цяло не беше много сложно като задача за изпълнение мислех че ще е по трудно, сега колата има друг облик много е приятно вътре чувства се комфорта на бмв и най важното е че съм много доволен от работата която свърших
и друго забравих да спомена че тази инсталация се свързва през голямата букса на касетофона не е нужно да се режи или свързва нищо,към колоните или за захранване на снимката се вижда голямата букса

19 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2