Яка гонка с лош краи....
Модератори: mitaka7, Общи модератори
12 мнения
• Страница 1 от 1
- BMW323i
- младши ентусиаст
-
- Кара: 328i
Яка гонка с лош краи....
Здравеите на всички са ще ви раскажа кво стана вчера.Карам си Баварката из Самоков и срещам един пич и тои с Баварка само че 325ix.Виками аиде да се дръпнем и аз викам нема ядове.Излизаме на правата за Сф. и се почва яко настъпване.325та ме дръпва с една кола тоест застава пред мен това до 3 после го застигам и тръгвам да го изпреварвам при скорост около 170-200.Дръпнахме се няколко пъти все същото всичко беше много яко до последната гонка.Тогава обърнахме посока към Самоков и пак се почна 1гааааз2......и тука стана грешката,при превклучване на 3 пуснах саединитела преди да е закачил трети зъб и се чу оня гаден звук на срубване на метал,натиснах саединителя и вкарах 3 после 4 вече бях пуснал газта тругнах за 5 обаче 5 не,тръгвам пак не,минавам на 4 искамисе пак не абе отказа исфорсирах два пъти и започнах 3(щото колата се движеше)влезе,4 влезе 5 нема проблем.Успокоих се викам си за момент са заяли и тръгвам за кафе спирам пред кафето скоростите вклучват до там нема ядов,та спирам исклучвам от скорост пускам саединителя обаче не чува се едно ХРУС и колата тръгва,демек все едно е на скорост.Тогава вече скоростите спряха да вклучват след малко ръчкане доиде 2 леко по леко до нас,там викнах бащата тои маистор да види кво и е,пали нема ядове пуска саединителя нищо реди всички скорости без ядове но...........за последно историята се повтори колата тъгна на исклучена а после блокира тотално задните гуми и дори неможах да я прибера в двора остана на улицата бащами днес ще я разглобява.Ужаса не свършва тук,сутринта дидох на работа на зет ми с Форда(до София) голяма мука еи,това добре ама в събота съм на свадба в Сливен как ще се влача до там................немам думи
Та търсят се скорости за 323ка 84г.Е-30
Та търсят се скорости за 323ка 84г.Е-30
Опитаи смъртта но не умираи
- BMW323i
- младши ентусиаст
-
Незнам,днес ще я разглоби бащами ако му остане време
Дано да е малко ама де знам

Дано да е малко ама де знам
- BMW323i
- младши ентусиаст
-
Ааааааа кво стана,Баварката още в петак беше готова дори ходих с нея до Сливен на свадба,бащата свалил скоростите в багажника(не на БМВто) на Сф. за други и ги качил.Всичко 250кинта са по морето малко мизерно ще требва да го раздвам.
От другите скорости незнам дали има нещо здраво,тои бащами не ми говори,малко гледах че ги беше за разглабял но на вапроса КВО ИМ Е отговора беше:МАХНИ МИ СЕ ОТ ГЛАВАТА ТЕЯ СКОРОСТИ СЕ ОТВАРЯТ ЗА 5МИН. А АЗ ЦЯЛ ДЕН ЛУМКАМ С ЧУКА ЗА ДА СВАЛИМ ЕДИН КАПАК........ и т.н.гледах да не досаждам повече с вапроси
От другите скорости незнам дали има нещо здраво,тои бащами не ми говори,малко гледах че ги беше за разглабял но на вапроса КВО ИМ Е отговора беше:МАХНИ МИ СЕ ОТ ГЛАВАТА ТЕЯ СКОРОСТИ СЕ ОТВАРЯТ ЗА 5МИН. А АЗ ЦЯЛ ДЕН ЛУМКАМ С ЧУКА ЗА ДА СВАЛИМ ЕДИН КАПАК........ и т.н.гледах да не досаждам повече с вапроси

- BiTurbo
- старши ентусиаст
-
- Кара: '04 BMW 330i // '96 BMW 320i
- Мечтае да кара: '96 BMW M3
Е ,кво толкова ,гонката ти струваше 250лв.И все пак според мен ,за да се случи това те скоростите са си били за ремонт така ,че СПОКО ! 

- BMW323i
- младши ентусиаст
-
Абе Vova_325i скоростите бяха добри просто доста ги ръчнах
като каруцар,ама има и такива моменти 

- BMW323i
- младши ентусиаст
-
Ха малко продалжение:
325цата сменила собственика,новиа и се радвал около седмица и вчера я додърпа в бокса при бащата........с блокирал мотор,направ се е заварил нема превъртане
Собственика каза че доста зверски я е напъвал и че се е счупила от мноо зор...та некои ако има мотор 2.5 мое да стане зделка
Бащами отбеляза че конкуренциата ми намалявала

325цата сменила собственика,новиа и се радвал около седмица и вчера я додърпа в бокса при бащата........с блокирал мотор,направ се е заварил нема превъртане
Собственика каза че доста зверски я е напъвал и че се е счупила от мноо зор...та некои ако има мотор 2.5 мое да стане зделка
Бащами отбеляза че конкуренциата ми намалявала

- Иво
- шПерко
-
- Кара: '90 BMW 316i
- Мечтае да кара: Платноходка
- Детайли за колата: Шпер 4.27 Точка! :)
- BiTurbo
- старши ентусиаст
-
- Кара: '04 BMW 330i // '96 BMW 320i
- Мечтае да кара: '96 BMW M3
12 мнения
• Страница 1 от 1