Дребни проблемчета с подгрев на седалката и огледало
Модератори: mitaka7, ©, Dimitroff, Гецата, Технически модератори
4 мнения
• Страница 1 от 1
Дребни проблемчета с подгрев на седалката и огледало
Здравейте колеги, имам дребни, но дразнещи проблеми с колата. Единият е с подгрева на пасажерската седалка, тъй като не се включва, а копчето само си премигва. Другият проблем ми е с лявото странично огледало, тъй като е с автоматично прибиране, но не иска да застане в нормалната си позиция, а се извърта в най-крайно положение, тоест края на огледалото сочи към предницата на колата. Това са дребни и специфични проблемчета но поради това че не знам към кой майстор да се обърна, а във форума има много кадърни хора, като надявам се, че някои може да ми разреши проблемите срещу заплащане разбира се
Става въпрос за София.

- Gqbriel
- старши ентусиаст
-
- Кара: комби
- Мечтае да кара: Нещо с S мотор
- Детайли за колата: N52B25
Re: Дребни проблемчета с подгрев на седалката и огледало
robertov написа:Здравейте колеги, имам дребни, но дразнещи проблеми с колата. Единият е с подгрева на пасажерската седалка, тъй като не се включва, а копчето само си премигва. Другият проблем ми е с лявото странично огледало, тъй като е с автоматично прибиране, но не иска да застане в нормалната си позиция, а се извърта в най-крайно положение, тоест края на огледалото сочи към предницата на колата. Това са дребни и специфични проблемчета но поради това че не знам към кой майстор да се обърна, а във форума има много кадърни хора, като надявам се, че някои може да ми разреши проблемите срещу заплащане разбира сеСтава въпрос за София.
За подгрева,провери бушоните,буксата под седалката - имаше описан подобен проблем,пробвай с търсачката - не си спомням точно какво беше ,но мисля има

bgpavlp написа:Ремапа е като морския пясък на Приморско, влезнели един път в г..а, чистене няма.
Сложиш ли един път ремап, после не ти се иска да го махаш.
екс:М47/м47Н/Н52б30/м52б28/н52б5
- Gqbriel
- старши ентусиаст
-
- Кара: комби
- Мечтае да кара: Нещо с S мотор
- Детайли за колата: N52B25
Намерих темата ,сложил съм и линк към едно DIY ако ти свърши работа
http://bmwpower-bg.net/forums/viewtopic.php?f=34&t=281154

http://bmwpower-bg.net/forums/viewtopic.php?f=34&t=281154
bgpavlp написа:Ремапа е като морския пясък на Приморско, влезнели един път в г..а, чистене няма.
Сложиш ли един път ремап, после не ти се иска да го махаш.
екс:М47/м47Н/Н52б30/м52б28/н52б5
- vlado320
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: BMW X5 E70 4.8
За седалката- проследи кабелите .....или пробвай с друго копче!
4 мнения
• Страница 1 от 1