Въпрос за съединителя?
Модератори: GEORGIEV, ///Явор, ge_a, Технически модератори
10 мнения
• Страница 1 от 1
- burov
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: Е36 323i
- Мечтае да кара: E30 M3 SportEvo
Въпрос за съединителя?
Здравейтеколеги,
преди няколко дни колата ми (Е30 М20Б23) остана без съединител. Педала се натиска без абсолютно никакво усилие, но не остава долу, а се връща в изходно положение.Скорости на запалена кола не влизат(на угасен мотор си влизат всичките). В казанчето за спирачна течност има течност до над маркуча който е за съединителя и в краката на шофьора не се вижда петно от горната помпа. Под колата не съм лягал, че в тоя студ пред блока малко е зор.Изчетох всичко което намерих с търсачката, но не разбрах в коя помпа е проблема.Та ако може някой който е минал по тоя път да сподели къде да търся проблема-в горната или в долната помпа ще съм много благодарен.
преди няколко дни колата ми (Е30 М20Б23) остана без съединител. Педала се натиска без абсолютно никакво усилие, но не остава долу, а се връща в изходно положение.Скорости на запалена кола не влизат(на угасен мотор си влизат всичките). В казанчето за спирачна течност има течност до над маркуча който е за съединителя и в краката на шофьора не се вижда петно от горната помпа. Под колата не съм лягал, че в тоя студ пред блока малко е зор.Изчетох всичко което намерих с търсачката, но не разбрах в коя помпа е проблема.Та ако може някой който е минал по тоя път да сподели къде да търся проблема-в горната или в долната помпа ще съм много благодарен.
- ///Явор
- Летящия холандец
-
- Кара: M3E30х2,M3E36х2,M3E92,M5E39х2 и др.
Re: Въпрос за съединителя?
станат на 30тина години и вземе,че свърши феродцето

С ЧАТ НА Л.С. НЕ МИ СЕ ЗАНИМАВА Работно време 10:00-18:00 тел:0887616782
- burov
- кандидат ентусиаст
-
Явор написа:станат на 30тина години и вземе,че свърши феродцето
Може ли да е отишъл феродофия? Питам защото е сменян сравнително скоро цял комплект и не е от "Всичко по 1 лев". А и тая работа стана изведнъж. Предишната вечер я оставих на паркинга и всичко беше нормално, а на сутринта - греда.
- svstanoev
- Потребител
-
- Кара: e30 touring daytona violet
и на мен преди неколко дена като бяха много ниски температурите ми беше така но след около 100-тина
помпания на педала взе да се оправя докат не се оправи напълно та може да пробваш и ти така 

- burov
- кандидат ентусиаст
-
svstanoev написа:и на мен преди неколко дена като бяха много ниски температурите ми беше така но след около 100-тинапомпания на педала взе да се оправя докат не се оправи напълно та може да пробваш и ти така
То тая работа при мен стана точно в най - студената нощ (-22 градуса беше). Ще пробвам по тоя начин с помпането пък дано помогне. И разбира се ще и проверя и долната помпа за теч.
- burov
- кандидат ентусиаст
-
Проблема е разрешен. Оказа се долната помпа, която беше заменена с нова, а старата отива за гумички и в сандъка с резервните части след това (ако подлежи на ремонт разбира се...). Благодаря на всички които се включиха

подлежи на ремонт...
ремонтрния комплект струва 13-14лв по спомен...но ако не можеш да сложиш назъбения пръстен по добре недей
може и сп.течност да смениш че на 2 години го дават да се подменя по цялата система
ремонтрния комплект струва 13-14лв по спомен...но ако не можеш да сложиш назъбения пръстен по добре недей
може и сп.течност да смениш че на 2 години го дават да се подменя по цялата система

Упомена!Одере!Сдържам!Учуден! ВанОс! ПрУжина! АкУмулатор! СемеринГ! АУспУх! КлапАн! РезервОар! ГаЗ! ФорУм! ОбрЪч! КУпувам! ВрЪЗка! БОбина! ЛосТче! КаРбУратор! ИталиАнски! ГрадУс

- ///Явор
- Летящия холандец
-
- Кара: M3E30х2,M3E36х2,M3E92,M5E39х2 и др.
и кво правиш с тоя ремонтен комплект,като буталцето и около него е корозирало

С ЧАТ НА Л.С. НЕ МИ СЕ ЗАНИМАВА Работно време 10:00-18:00 тел:0887616782
предполага се че няма да е брак....ама всъщност като се змисля ква е поддръжката на 98% от 30ските и май имаш право
...така или иначе е 30лв

Упомена!Одере!Сдържам!Учуден! ВанОс! ПрУжина! АкУмулатор! СемеринГ! АУспУх! КлапАн! РезервОар! ГаЗ! ФорУм! ОбрЪч! КУпувам! ВрЪЗка! БОбина! ЛосТче! КаРбУратор! ИталиАнски! ГрадУс

10 мнения
• Страница 1 от 1