Проблем с гаден шум от гърне. BMW 520i
Модератори: Ilko Ivanov, mad_presley, Технически модератори
2 мнения
• Страница 1 от 1
Проблем с гаден шум от гърне. BMW 520i
Имам един въпрос,като го взех,гърнето издаваше едни гадни ламаринени звуци,все едно нещо дере ламарината вътре и въобще като я настъпиш звука е ужасен.Закарах я на майстор,които общо взето разряза цялата система за да намери проблема,но такъв не можахме да открием,завари я обратно и сега звука е същия.Единственото нещо,което прави впечатление е,че катализатора е махнат и на негово място има тръба,може ли проблема да е от това?
Мисля да купя и сменя гърнето с някакво спортно,ремус или нещо такова,но не знам как стоят нещата там,дали ще изчезне този гаден звук,или ще се заглуши от другия? Предложете някое гърне,което вади дълбок басов звук а не гадното пищене тип "пукане на пуканки..." ? Има ли проблеми с полицията ако си с такова гърне ?
Поздрави!
Мисля да купя и сменя гърнето с някакво спортно,ремус или нещо такова,но не знам как стоят нещата там,дали ще изчезне този гаден звук,или ще се заглуши от другия? Предложете някое гърне,което вади дълбок басов звук а не гадното пищене тип "пукане на пуканки..." ? Има ли проблеми с полицията ако си с такова гърне ?

Поздрави!
- Я.Велинов
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: E61 530d , E39 Touring
Re: Проблем с гаден шум от гърне. BMW 520i
Резонатор, това трябва да сложиш на мястото на тръбата, която замества катализатора 

2 мнения
• Страница 1 от 1