Лампа за датчика на маслото
Модератори: mitaka7, ©, Dimitroff, Гецата, Технически модератори
4 мнения
• Страница 1 от 1
- gorogeorgiev
- Потребител
-
Лампа за датчика на маслото
Здравейте, преди известно време смених маслото на моята Е46(facelift).Малко след това, след като запаля колата, започва да свети жълтата лампа за нивото на маслото за около 20 сек. и след това изгасва.Маслото което сложих е 5w40, a допреди това ползвах 5w30.Казаха ми, че е възможно поради различния визкозитет на маслото да прави този проблем. Дали е така или просто датчика е заминал.Нивото на маслото е между минимума и максимума.
Re: Лампа за датчика на маслото
Въпреки, че много хора включително и аз знаем със сигурност отговора на този въпрос, ще се въздържа да го дам и ще ти кажа да ползваш търсачката с ключови думи "жълта лампа за маслото". Почти не остана проблем при е46, който да не е коментиран и да не се е намерило решение за него! Успех!
- Dimitroff
- Фен на тройките
-
- Кара: Колите да палят и работят!
- Мечтае да кара: ;)
- Детайли за колата: Лачени, в добро здраве и сериозен ремап ;)
Re: Лампа за датчика на маслото
slitter написа:Въпреки, че много хора включително и аз знаем със сигурност отговора на този въпрос, ще се въздържа да го дам и ще ти кажа да ползваш търсачката с ключови думи "жълта лампа за маслото". Почти не остана проблем при е46, който да не е коментиран и да не се е намерило решение за него! Успех!

4 мнения
• Страница 1 от 1