Варненци къде ходите да си плъзгате колите ?
Модератори: mitaka7, Общи модератори
54 мнения
• Страница 1 от 4 • 1, 2, 3, 4
- Zheleznia
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: в лявата лента.
- Мечтае да кара: Черна е46 М3 :)
- Детайли за колата: DIESEL POWER
Варненци къде ходите да си плъзгате колите ?
Здравейте Колеги
мисля, че тази тема би била интересна на феновете които обичат да си плъзгат колите на интересни и безопасни участъци в и около гр.Варна. Моля споделете вашето мнение къде ви харесва да ходите и да си правите кефа, а начинаещите като мене да знаят къде могат безопасно да научат повече за автомобила си и възможностите му, както и своите.Сега е зима както е забавно - така и е опасно, за това практиката в такова време са най добрия учител. Аз лично скоро станах собственик на е46 320д 99.
и това ми е първата зима със задно
,и 3 пъти излизах на сняг за сега
първият път по посока Виница -преди камерите в дясно, но има няколко неприятни дупки и бързо се отказах от това място. Втория път отидох на паркинга на Кауфланд към 21:30 и се ИЗПЪЛНИХ на Макс за 1 час
. А снощи 13.02 като видях че пада сняг и не се здържах да изляза отново -такъв адреналин просто
Този път отидох на Метро към 21:30 с един авер - Доста по обширно пространство за тренировки, отначало имаше само 1 кола мисля че беше с предно, и аз се метнах на хорото
голям кеф ,после дойдоха и други фенове с 1 сива бмв 5 (ако някой се познае по колата да пише
) и 1 черно бензиново бмв с много хубав звук преди 2000г.(че не ги знам много моделите не е е46 ), после дойдоха и други коли, НО БМВ Рулит
, та така отново 1 час и нещо на приятна тренировка. Имайте предвид, че на Метро има неприятни железни продълговати капаци на каналите за оттичане на вода и някои от тях са разместени и може по време на врътка да хлопне неприятно гумата, тези капаци са разположени по почти цялата ширина на метро,на 3-4 места -но все пак има много място за 4-5 коли става добре
Пишете колеги къде ходите да се забавлявате,ако някой ходи извънградско да сподели моля.
мисля, че тази тема би била интересна на феновете които обичат да си плъзгат колите на интересни и безопасни участъци в и около гр.Варна. Моля споделете вашето мнение къде ви харесва да ходите и да си правите кефа, а начинаещите като мене да знаят къде могат безопасно да научат повече за автомобила си и възможностите му, както и своите.Сега е зима както е забавно - така и е опасно, за това практиката в такова време са най добрия учител. Аз лично скоро станах собственик на е46 320д 99.и това ми е първата зима със задно
. А снощи 13.02 като видях че пада сняг и не се здържах да изляза отново -такъв адреналин просто
Този път отидох на Метро към 21:30 с един авер - Доста по обширно пространство за тренировки, отначало имаше само 1 кола мисля че беше с предно, и аз се метнах на хорото
, та така отново 1 час и нещо на приятна тренировка. Имайте предвид, че на Метро има неприятни железни продълговати капаци на каналите за оттичане на вода и някои от тях са разместени и може по време на врътка да хлопне неприятно гумата, тези капаци са разположени по почти цялата ширина на метро,на 3-4 места -но все пак има много място за 4-5 коли става добре По ме дразнят "боклуците" които хвърлят боклуците си по Земята!
- S7
- старши ентусиаст
-
- Кара: G05 xdrive 40i
- Мечтае да кара: трезвен
Re: Варненци къде ходите да си плъзгате колите ?
То май няма много места из града,един приятел и той ходи с астричката на метро и доволен,като падне пак сняг ще се пусна и аз на метрото
Абе там не правят ли проблем?
Абе там не правят ли проблем?- Zheleznia
- кандидат ентусиаст
-
, пък и после взеха да идват и други зарибени
, Не е като да не се забелязвахме
, ама и да дойде някой има няколко кауфланда,които затварят към 22:00 По ме дразнят "боклуците" които хвърлят боклуците си по Земята!
- B.Tunchev
- младши ентусиаст
-
- Кара: BMW E39 ///M5
- Детайли за колата: Eisenmann Exhaust
За сняг, ако изпревариш снегорините, пътя Виница-Аладжа и обратно е екстра, ама там много бързо минават винаги, не знам защо... Другата оферта е пътя за с. Звездица, там хем много се бавят докато минат или въобще не минават и става каране, има 3-4 завоя преди селото, а и в самото село има доста.
- Martoo0oo0o
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: BMW E36 320i Vanos
- Мечтае да кара: M6 G-POWER
По плажната алея е най яко с кръговете

- Zheleznia
- кандидат ентусиаст
-
Добри местенца, ама като гледам снега го няма вече, надявам се да падне още веднъж 1 малък снежец за последно поне
, сетих се още 1 място където ми се струва удобно за
, след Кичево има отбивка в дясно по пътя за Аксаково и Каменар -там по средата ,между населените места има 1 голямо кръстовище, там ми се струва,че ще е добре за пързаляне тъй като е широко и има възможност да се позасили човек, не минават много коли, но все пак трябва да се внимава, най добре вечер,че се виждат светлините на колите, другото хубаво, е че е малко по на високо и има повечко сняг горе
, даже във Варна като беше големия дъжд през ноември мисля че, варна дъжд а горе сняг поне 15-20 см. беше и валеше силно сняг:)
а този път няма ли много дупки ??? не съм минавал скоро
, след Кичево има отбивка в дясно по пътя за Аксаково и Каменар -там по средата ,между населените места има 1 голямо кръстовище, там ми се струва,че ще е добре за пързаляне тъй като е широко и има възможност да се позасили човек, не минават много коли, но все пак трябва да се внимава, най добре вечер,че се виждат светлините на колите, другото хубаво, е че е малко по на високо и има повечко сняг горе Gh0s7 написа:За сняг, ако изпревариш снегорините, пътя Виница-Аладжа и обратно е екстра.
По ме дразнят "боклуците" които хвърлят боклуците си по Земята!
- B.Tunchev
- младши ентусиаст
-
- Кара: BMW E39 ///M5
- Детайли за колата: Eisenmann Exhaust
Zheleznia написа:Добри местенца, ама като гледам снега го няма вече, надявам се да падне още веднъж 1 малък снежец за последно поне, сетих се още 1 място където ми се струва удобно за
, след Кичево има отбивка в дясно по пътя за Аксаково и Каменар -там по средата ,между населените места има 1 голямо кръстовище, там ми се струва,че ще е добре за пързаляне тъй като е широко и има възможност да се позасили човек, не минават много коли, но все пак трябва да се внимава, най добре вечер,че се виждат светлините на колите, другото хубаво, е че е малко по на високо и има повечко сняг горе
, даже във Варна като беше големия дъжд през ноември мисля че, варна дъжд а горе сняг поне 15-20 см. беше и валеше силно сняг:)
Горе винаги е "другата България" спрямо във Варна и ако знаеш колко премеждия сме имали там в преспи, снегове, ледове, виелици и тн., няма да ти се ходи чак
Zheleznia написа:Gh0s7 написа:За сняг, ако изпревариш снегорините, пътя Виница-Аладжа и обратно е екстра.
Точно тази отсечка е като писта едва ли не. Може би е единственото място около Варна където може да се даде цялата газ по завои.. За сухо и топло време става дума.
- Jordana
- старши ентусиаст
-
- Кара: през просото
- Мечтае да кара: леговището на смог
- Детайли за колата: баничарка
Там редовно си обръщам километража на 240
за друго не знам да става .Ама сега не е добре че има много стеснения от преспите.
Горното мнение е създадено главно с развлекателна цел и може да съдържа недоказани факти и обстоятелства . Никога не повтаряйте описаните екперименти и изказаните мнения у дома - те могат да бъдат опасни за Вас !
....АВИТОХОЛ /Атила/ живя 300 години. Родът му Дуло, а неговата година дилом твирем.
Синът му ИРНИК /ЕРНАК/ живя 150 години. Родът му Дуло, а неговата година дилом твирем.
ГОСТУН 2 години. Родът му Ерми, а годината му докс твирем.
КУРТ управлява 60 години. Родът му Дуло, а годината му шегор вечем.
БЕЗМЕР 3 години, а родът му Дуло, а годината му шегор вечем.
Именник на българските ханове ...
....АВИТОХОЛ /Атила/ живя 300 години. Родът му Дуло, а неговата година дилом твирем.
Синът му ИРНИК /ЕРНАК/ живя 150 години. Родът му Дуло, а неговата година дилом твирем.
ГОСТУН 2 години. Родът му Ерми, а годината му докс твирем.
КУРТ управлява 60 години. Родът му Дуло, а годината му шегор вечем.
БЕЗМЕР 3 години, а родът му Дуло, а годината му шегор вечем.
Именник на българските ханове ...
- Zheleznia
- кандидат ентусиаст
-
, аз съм с 320 печка ама мисля че има хляб в нея за някой друг завой
след лек дъжд.По ме дразнят "боклуците" които хвърлят боклуците си по Земята!
- S7
- старши ентусиаст
-
Абе то гадно със зимните гуми за такива мероприятия
качи се на последния етаж на гранд мол-а....там асфалта е като полиран... само трябва да издебнеш момент когато е по-празен...например сутрин 8-11 часа или други ненатоварени дни и часове..........на метро освен шахтите има и някви неприятни колци
но и там става.....също не пропускам последното кръгово на крайезерния път посока Казашко....предимството му е че е по-широко и като си вътре си с предимство
там пробвах номера с ритането на съединителя
ноооо be prepared
там пробвах номера с ритането на съединителя - Zheleznia
- кандидат ентусиаст
-
animo написа:качи се на последния етаж на гранд мол-а....там асфалта е като полиран...
скоро слагам летните гуми и ще пробвам печката на Хасфалт
- S7
- старши ентусиаст
-
Има си впредвид че на последния етаж на гранд мол паркинга е перфектен за издевателства над колата 
- Zheleznia
- кандидат ентусиаст
-
S7 написа:Има си впредвид че на последния етаж на гранд мол паркинга е перфектен за издевателства над колата
Ааа интересно охраните на Мола не се ли
когато виждат на камерите, че някой си прави шумен кеф
, в крайна сметка АЗ ще пробвам

54 мнения
• Страница 1 от 4 • 1, 2, 3, 4