Помпа 320д 136 отново...
Модератори: mitaka7, ©, Dimitroff, Гецата, Технически модератори
5 мнения
• Страница 1 от 1
Помпа 320д 136 отново...
Колеги давайте съвет или помощ за дефектирало ГНП. Преди 1г правих управлението изкара 20000км и сега май е заминала самата помпа. При подаване на газ само трака и не върви, не дава грешки и от време на време сама се оправя.... Според сервиза е авансаторната плочка на ГНП. Стара или ремонт, и ако ремонт къде? Благодаря предварително за мненията.
- S7
- старши ентусиаст
-
- Кара: G05 xdrive 40i
- Мечтае да кара: трезвен
Re: Помпа 320д 136 отново...
Няма да е лошо да напишеш от къде си
другия вариант втора ръка има доста разпиляни коли тука във форума.

В София съм колега. Въпроса е че незнам на какво ще попадна на старо...
Все ми се струва, че като съм оправил управлението веднъж по добре да не я сменям цялата. Пък и ако е само авансатор може и по малко пари да излезне...Чувал съм че ако е от друга кола трябва да се препрогамира за конкретния компютър.
Все ми се струва, че като съм оправил управлението веднъж по добре да не я сменям цялата. Пък и ако е само авансатор може и по малко пари да излезне...Чувал съм че ако е от друга кола трябва да се препрогамира за конкретния компютър.
- Ivo_Borisov
- старши ентусиаст
-
- Кара: E39 530D
Пиша ти на ЛС къде в София правих моята, обади се на човека и му обясни за какво става въпрос, ще останеш доволен 

колега ходи във супер дизел стария сервиз на бош околоврестен път за драгалевци там наи добре ще ти кажат за кокво става вапрос
5 мнения
• Страница 1 от 1